mathtype
Συντονιστής: spyros
-
tasosxara1
mathtype
Καλησπέρα , μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω δωρεάν εγκατάσταση το mathtype?
Λέξεις Κλειδιά:
Re: mathtype
Δε μπορείς. επίσης αν κάνεις την εγκατάσταση κανονικά , έχεις και όλες τις ενημερώσεις που γίνονται κατά καιρούς. Γενικά, το πρόγραμμα μπορείς να το βρεις παντού , το κλειδί της ενεργοποίησης είναι το πρόβλημα. Σε παλαιότερες εκδόσεις μπορούσες να βρεις κλειδί σχετικά εύκολα , πλέον δε ξέρω αν γίνεται.
- Christos.N
Θα σου πρότεινα το εξής, εδώ και χρόνια έχω που χρησιμοποιώ το libreoffice και έχει ένα extension το Texmaths, μπορείς να γράψεις μαθηματικά με Latex , αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα που θα βρω αυτό ή εκείνο και πως, και έχεις τον χρόνο να μάθεις να γράφεις με Latex, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.
Χρήστος Ντάβας
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
-
Kristinopkins
Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο τους για πληροφορίες σχετικά με προσφορές ή εκπτώσεις. Υπάρχουν επίσης δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, monkey mart όπως το LaTeX ή άλλες εφαρμογές μαθηματικών τύπων. Καλή τύχη!
- Tolaso J Kos
- Επικοινωνία:
Θα πρότεινα σίγουρα τη χρήση της LaTeX καθώς δίδει πολύ πιο καλαίσθητα αποτελέσματα και δε χρειάζεται η εγκατάσταση εξωτερικού προγράμματος επεξεργασίας μαθηματικών εξισώσεων.
Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες