mathtype

Συντονιστής: spyros

tasosxara1

mathtype

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από tasosxara1 » Τρί Οκτ 08, 2024 7:14 pm

Καλησπέρα , μπορεί κάποιος να μου πει πως θα κάνω δωρεάν εγκατάσταση το mathtype?

Λέξεις Κλειδιά:
math8000

Re: mathtype

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από math8000 » Τετ Οκτ 09, 2024 11:09 am

Δε μπορείς. επίσης αν κάνεις την εγκατάσταση κανονικά , έχεις και όλες τις ενημερώσεις που γίνονται κατά καιρούς. Γενικά, το πρόγραμμα μπορείς να το βρεις παντού , το κλειδί της ενεργοποίησης είναι το πρόβλημα. Σε παλαιότερες εκδόσεις μπορούσες να βρεις κλειδί σχετικά εύκολα , πλέον δε ξέρω αν γίνεται.

Άβαταρ μέλους
Christos.N

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Christos.N » Τετ Οκτ 09, 2024 11:18 am

Θα σου πρότεινα το εξής, εδώ και χρόνια έχω που χρησιμοποιώ το libreoffice και έχει ένα extension το Texmaths, μπορείς να γράψεις μαθηματικά με Latex , αν θέλεις να λύσεις το πρόβλημα που θα βρω αυτό ή εκείνο και πως, και έχεις τον χρόνο να μάθεις να γράφεις με Latex, θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Χρήστος Ντάβας
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
Kristinopkins

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kristinopkins » Δευ Οκτ 28, 2024 8:58 am

Μπορείτε να επισκεφτείτε τον επίσημο ιστότοπο τους για πληροφορίες σχετικά με προσφορές ή εκπτώσεις. Υπάρχουν επίσης δωρεάν εναλλακτικές λύσεις, monkey mart όπως το LaTeX ή άλλες εφαρμογές μαθηματικών τύπων. Καλή τύχη!

Άβαταρ μέλους
Tolaso J Kos
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tolaso J Kos » Τρί Οκτ 29, 2024 7:47 am

Θα πρότεινα σίγουρα τη χρήση της LaTeX καθώς δίδει πολύ πιο καλαίσθητα αποτελέσματα και δε χρειάζεται η εγκατάσταση εξωτερικού προγράμματος επεξεργασίας μαθηματικών εξισώσεων.

Η φαντασία είναι σημαντικότερη από τη γνώση !
\displaystyle{{\color{blue}\mathbf{Life=\int_{birth}^{death}\frac{happiness}{time}\Delta time} }}
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες