Υ.Γ. Όποιος, έχει την καλοκαιρινή επιθυμία μπορεί να ασχοληθεί και να καταθέσει τις λύσεις του, ώστε να είναι μαζεμένα. Το λέω αυτό γιατί ενώ τα δύο τελευταία θέματα είναι από το
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Φιλικά,
Μάριος
Συντονιστής: m.pαpαgrigorakis

Τόλη καλές διακοπές, εγώ πάλι διάβασμαTolaso J Kos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2020 5:08 pmΑν και αυτή τη περίοδο είμαι διακοπές και ετοιμάζω άλλα πράγματα μακριά από τα μαθηματικά για τα οποία θέλω να πιστεύω θα 'χουν μέλλον θα δώσω τα δύο cents.
Με τρεις λέξεις μπορώ να πω: Δε μου αρέσει. Πάρα πολύ κοινό. Συγνώμη.
Γιώργη μπορείς να μου αναλύσεις την σκέψη σου. Το θεώρησα ότι τα κινητά κινούνται πάνω στις γραφικές παραστάσεις, θέλει κάτι επιπλέον;
και όχι τα 
και αυτό δεν σημαίνει ότι το σώμα κινείται σε παραβολή. Γι΄αυτό η τροχιά αναφέρεται χωριστά.
έχει μονάδα το
ενώ το
;;Υπάρχουν και άλλα θέματα ... !M.S.Vovos έγραψε: ↑Δευ Αύγ 24, 2020 1:57 pmΤόλη καλές διακοπές, εγώ πάλι διάβασμαTolaso J Kos έγραψε: ↑Πέμ Αύγ 06, 2020 5:08 pmΑν και αυτή τη περίοδο είμαι διακοπές και ετοιμάζω άλλα πράγματα μακριά από τα μαθηματικά για τα οποία θέλω να πιστεύω θα 'χουν μέλλον θα δώσω τα δύο cents.
Με τρεις λέξεις μπορώ να πω: Δε μου αρέσει. Πάρα πολύ κοινό. Συγνώμη.. Πρέπει να εξεταστούν κάποιες βασικές έννοιες δεν γίνεται διαφορετικά. Ας έρθουν μετά τα πιο πρωτότυπα θέματα, μην ξεχνάς ότι είναι καλοκαιρινό διαγώνισμα.

που κινείται επί της γραφικής παράστασης της
»
που ξεκινά από τη θέση
τη χρονική στιγμή
και η θέση του δίνεται σαν συνάρτηση του χρόνου από την
».
), ενώ δε γνωρίζουμε τίποτα για το πώς κινείται πάνω σε αυτήν (μπορεί, π.χ., να πηγαίνει «μπρος-πίσω»), ενώ στη δεύτερη περίπτωση γνωρίζουμε τα πάντα για την κίνησή τους (θέση, ταχύτητα, επιτάχυνση κ.λπ.) αλλά τίποτα για την τροχιά των δύο σωμάτων - μπορούν κάλλιστα να κινούνται ευθύγραμμα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης