Καλησπέρα σε όλους!
Συντονιστής: spyros
- despondency
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σε όλους!
Καλησπέρα σε όλους! Μόλις βρήκα την κοινότητα σας και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρουσα! Είμαι ο Κωνσταντίνος και είμαι φοιτητής στη ΣΕΜΦΕ (επί πτυχίο) και αγαπάω τα μαθηματικά! Και είπα να συστηθώ πριν αρχίσω να post-άρω!
Καλώς σας βρήκα!
Υ.Γ: Στην υπογραφή μου έχω το προσωπικό μου blog γύρω από τα μαθηματικά, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τους διαχειριστές της κοινότητας. Αν ναι παρακαλώ ενημερώστε με!
Καλώς σας βρήκα!
Υ.Γ: Στην υπογραφή μου έχω το προσωπικό μου blog γύρω από τα μαθηματικά, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα με τους διαχειριστές της κοινότητας. Αν ναι παρακαλώ ενημερώστε με!
"Ένας ανώτερος άνθρωπος είναι σεμνός στο λόγο αλλά υπερβάλλει στις πράξεις" - Κομφούκιος
-
k-ser
- Επικοινωνία:
Re: Καλησπέρα σε όλους!
Κωνσταντίνε, καλωσόρισες στο mathematica.
Το mathematica, όπως θα δεις, είναι ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τα Μαθηματικά και θέλουν να προσφέρουν οτιδήποτε - μικρό ή μεγάλο - πνευματικό τους δημιούργημα.
Δεν κερδίζουν τίποτα περισσότερο πέρα από τη χαρά της προσφοράς.
Αν θεωρείς, ότι προσφέρει κάτι μια διαφήμιση της προσωπικής σου σελίδας, σε κάθε σου μήνυμα, μπορεί και να το αντέξω!
Φιλικά
Το mathematica, όπως θα δεις, είναι ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τα Μαθηματικά και θέλουν να προσφέρουν οτιδήποτε - μικρό ή μεγάλο - πνευματικό τους δημιούργημα.
Αν θεωρείς, ότι προσφέρει κάτι μια διαφήμιση της προσωπικής σου σελίδας, σε κάθε σου μήνυμα, μπορεί και να το αντέξω!
Φιλικά
Κώστας Σερίφης
- despondency
- Επικοινωνία:
Καλημέρα!
Το οτι αναγράφω την ιστοσελίδα μου, που όπως είπα ένα blog είναι, δεν είναι κοινότητα το κάνω γιατί και εγώ όπως και εσείς τυχαίνει να αγαπάω τα μαθηματικά και να έχω κάνει μία τέτοια μικρή κίνηση. Αυτό που εννοώ είναι ότι στο όπως και εσείς, έτσι και εγώ το κάνω για την χαρά της δημιουργίας. Τώρα, αν παραθέτω το link είναι γιατί απλά προσπαθώ αυτά τα λίγα που γράφω να έχουν αναγνώστες. Τέλος, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να δει, το site είναι ad-free.
Όσον αφορά την κοινότητα, δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και να γράφω τα άρθρα που έχω στο site και εδώ ή να δίνω links και να συνεχίζετε η συζήτηση εδώ.
Φιλικά,
Κωνσταντίνος
Το οτι αναγράφω την ιστοσελίδα μου, που όπως είπα ένα blog είναι, δεν είναι κοινότητα το κάνω γιατί και εγώ όπως και εσείς τυχαίνει να αγαπάω τα μαθηματικά και να έχω κάνει μία τέτοια μικρή κίνηση. Αυτό που εννοώ είναι ότι στο όπως και εσείς, έτσι και εγώ το κάνω για την χαρά της δημιουργίας. Τώρα, αν παραθέτω το link είναι γιατί απλά προσπαθώ αυτά τα λίγα που γράφω να έχουν αναγνώστες. Τέλος, όπως μπορεί οποιοσδήποτε να δει, το site είναι ad-free.
Όσον αφορά την κοινότητα, δεν έχω κανένα πρόβλημα ακόμα και να γράφω τα άρθρα που έχω στο site και εδώ ή να δίνω links και να συνεχίζετε η συζήτηση εδώ.
Φιλικά,
Κωνσταντίνος
"Ένας ανώτερος άνθρωπος είναι σεμνός στο λόγο αλλά υπερβάλλει στις πράξεις" - Κομφούκιος
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
Να σε καλοσωρίσω και εγώ.
Να πω όμως ότι η υπογραφή είναι υπογραφή.
Υπάρχει χώρος για να βάλεις το link για το blog σου, οπότε θα το βλέπουν τα μέλη από εκεί.
Επειδή μάλιστα είσαι, αφενός (περίπου) συνομίληκος με τον μικρό μου γιο και αφετέρου σπουδάζετε στην ίδια σχολή, (είναι τριτοετής) έχεις την συμπάθειά μου.
Θωμάς Ραϊκόφτσαλης.
Να πω όμως ότι η υπογραφή είναι υπογραφή.
Υπάρχει χώρος για να βάλεις το link για το blog σου, οπότε θα το βλέπουν τα μέλη από εκεί.
Επειδή μάλιστα είσαι, αφενός (περίπου) συνομίληκος με τον μικρό μου γιο και αφετέρου σπουδάζετε στην ίδια σχολή, (είναι τριτοετής) έχεις την συμπάθειά μου.
Θωμάς Ραϊκόφτσαλης.
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς.
- despondency
- Επικοινωνία:
Τιμή μου κ.Ραϊκόφτσαλη.
Αν αυτό επιθυμείτε θα την βγάλω την υπογραφή και θα κάνω απλά ένα νέο θέμα και θα κάνω εκεί μία παρουσίαση ώστε αν κάποιος ενδιαφέρεται να ρίξει μία ματιά.
Φιλικά Κωνσταντίνος
Αν αυτό επιθυμείτε θα την βγάλω την υπογραφή και θα κάνω απλά ένα νέο θέμα και θα κάνω εκεί μία παρουσίαση ώστε αν κάποιος ενδιαφέρεται να ρίξει μία ματιά.
Φιλικά Κωνσταντίνος
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα Κωνσταντίνε.
Θα είναι καλύτερο έτσι. Πολλά μέλη του mathematica.gr έχουν αντίστοιχους ιστότοπους, όμως μένουν στο πνεύμα που περιέγραψε ο συνάδελφος Κώστας Σερίφης.
Το mathematica, είναι ένας ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τα Μαθηματικά και θέλουν να προσφέρουν οτιδήποτε - μικρό ή μεγάλο - πνευματικό τους δημιούργημα.
Πες μου ποια κατεύθυνση και ποια ροή ακολουθείς, και αν έχεις περάσει την Ανάλυση.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που τόσο αγαπάς τα Μαθηματικά.
Να είσαι σίγουρος ότι τα περισσότερα μέλη θα σε τιμήσουν επισκεπτόμενοι το blog σου.
Φιλικά
Θωμάς Ραϊκόφτσαλης
Θα είναι καλύτερο έτσι. Πολλά μέλη του mathematica.gr έχουν αντίστοιχους ιστότοπους, όμως μένουν στο πνεύμα που περιέγραψε ο συνάδελφος Κώστας Σερίφης.
Το mathematica, είναι ένας ένας χώρος συνάντησης ανθρώπων που αγαπούν τα Μαθηματικά και θέλουν να προσφέρουν οτιδήποτε - μικρό ή μεγάλο - πνευματικό τους δημιούργημα.
Πες μου ποια κατεύθυνση και ποια ροή ακολουθείς, και αν έχεις περάσει την Ανάλυση.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που τόσο αγαπάς τα Μαθηματικά.
Να είσαι σίγουρος ότι τα περισσότερα μέλη θα σε τιμήσουν επισκεπτόμενοι το blog σου.
Φιλικά
Θωμάς Ραϊκόφτσαλης
- despondency
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα σας,
Η επιθυμία σας είναι σεβαστή και άλλαξα την υπογραφή μου. Προς θεού δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα!
Στη ΣΕΜΦΕ, είμαι στην κατεύθυνση μαθηματικών - όπως φαίνεται
- και οι ροές μου είναι Εφαρμοσμένη Ανάλυση και Μαθηματικά Πληροφορικής.
Για την ερώτηση αν έχω περάσει την Ανάλυση, δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος για ποια ανάλυση μιλάμε μιας και στην κατεύθυνσή μου και με τις ροές μου οι αναλύσεις είναι αρκετές. Έχω:
Η επιθυμία σας είναι σεβαστή και άλλαξα την υπογραφή μου. Προς θεού δεν ήθελα να δημιουργήσω κανένα πρόβλημα!
Στη ΣΕΜΦΕ, είμαι στην κατεύθυνση μαθηματικών - όπως φαίνεται
Για την ερώτηση αν έχω περάσει την Ανάλυση, δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος για ποια ανάλυση μιλάμε μιας και στην κατεύθυνσή μου και με τις ροές μου οι αναλύσεις είναι αρκετές. Έχω:
- Μαθηματική Ανάλυση Ι
Μαθηματική Ανάλυση ΙΙ
Μαθηματική Ανάλυση ΙΙΙ
Μιγαδική Ανάλυση
Κυρτή Ανάλυση
Πραγματική Ανάλυση
Συναρτησιακή Ανάλυση Ι
Συναρτησιακή Ανάλυση ΙΙ
Μη Γραμμική Ανάλυση
Θέματα Ανάλυσης
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
Πραγματική και Συναρτησιακή 1.
Μάλλον όμως δεν έχεις καταλάβει γιατί σε ρωτάω.
Δώσε μου το ε-email σου και θα μιλήσουμε.
Θ.Ρ
Μάλλον όμως δεν έχεις καταλάβει γιατί σε ρωτάω.
Δώσε μου το ε-email σου και θα μιλήσουμε.
Θ.Ρ
- despondency
- Επικοινωνία:
Όχι, δυστυχώς δεν είχα τον χρόνο να τα παρακολουθήσω αυτά τα μαθήματα όταν ήταν η κανονική περίοδος τους λόγω δουλειάς και έτσι πραγματική διαβάζω τώρα, μιας και δίνουμε στις 26 του μηνός. Όσο για Συναρτησιακή Ι, ελπίζω να περάσω την εαρινή εξεταστική.
Έχετε δίκιο, ομολογώ οτι δεν έχω καταλάβει γιατί με ρωτάτε.
Έχετε δίκιο, ομολογώ οτι δεν έχω καταλάβει γιατί με ρωτάτε.
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
ΘΑ ηθελα και εγω με την σειρα μου να απευθυνω εναν χαιρετισμο σε ολους οσους συμμετεχουν σε αυτο το forum. Απο τοτε που το ανακαλυψα ειναι μια απο τις πρωτες σελιδες που επισκεφτομαι καθημερινα. Ελπιζω και γω με την σειρα μου να βοηθησω οσο και οσους μπορω, αλλα και να βοηθηθω, μιας και οι συναδελφοι που συμμετεχουν εδω μεσα, ειναι ποιο εμπειροι απο εμενα.
Γιαννης.
Γιαννης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες