ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
Συντονιστής: spyros
-
falagas1994
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
Υπάρχει κάποια ιστοσελίδα για το μάθημα της φυσικής αντίστοιχη με αυτή του Mathematica?
- Ch.Chortis
Re: ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
Τα καλύτερα είναι αυτά που σου γράφει ο κύριος Κωστάκος.
Αν πάντως θέλεις και άλλο site,που επικεντρώνεται λίγο περισσότερο στη Μαθηματική Φυσική,δες και το www.mathlinks.ro.
ΥΓ:Επειδή υπάρχουν αρκετές ενότητες εκεί-σε αυτό το site,θα σε συμβούλευα να θυμάσε πάντα,να πατάς στο πάνω μέρος της οθόνη σου τη λέξη:Community (στα ελληνικά:"κοινότητα") και στη συνέχεια να ψάχνεις στις καρτέλες στο Art&Sciences (στα ελληνικά:"Τέχνες και Επιστήμες").Εκεί θα πατήσεις,ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων σου ή Introductory Physics (στα ελληνικά:"Εισαγωγική Φυσική",για μαθητές) ή Advanced Physics (στα ελληνικά:"Προχωρημένη Φυσική",για φοιτητές,κυρίως).
Όλα τα παραπάνω,βέβαια προϋποθέτουν γνώση της Αγγλικής Ορολογίας,αν θές να συμμετέχεις ενεργά στο forum και να καταλαβαίνεις τις συζητήσεις.
Αν πάντως θέλεις και άλλο site,που επικεντρώνεται λίγο περισσότερο στη Μαθηματική Φυσική,δες και το www.mathlinks.ro.
ΥΓ:Επειδή υπάρχουν αρκετές ενότητες εκεί-σε αυτό το site,θα σε συμβούλευα να θυμάσε πάντα,να πατάς στο πάνω μέρος της οθόνη σου τη λέξη:Community (στα ελληνικά:"κοινότητα") και στη συνέχεια να ψάχνεις στις καρτέλες στο Art&Sciences (στα ελληνικά:"Τέχνες και Επιστήμες").Εκεί θα πατήσεις,ανάλογα με το επίπεδο των γνώσεων σου ή Introductory Physics (στα ελληνικά:"Εισαγωγική Φυσική",για μαθητές) ή Advanced Physics (στα ελληνικά:"Προχωρημένη Φυσική",για φοιτητές,κυρίως).
Όλα τα παραπάνω,βέβαια προϋποθέτουν γνώση της Αγγλικής Ορολογίας,αν θές να συμμετέχεις ενεργά στο forum και να καταλαβαίνεις τις συζητήσεις.
"Ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.":Φρειδερίκος Νίτσε
"Τα όρια της γλώσσας μου είναι τα όρια του κόσμου μου.":Λούντβιχ Βιτγκενστάιν
"Οι έξυπνοι άνθρωποι λύνουν προβλήματα. Οι σοφοί τα αποφεύγουν.":Άλμπερτ Αϊνστάιν
"Τα όρια της γλώσσας μου είναι τα όρια του κόσμου μου.":Λούντβιχ Βιτγκενστάιν
"Οι έξυπνοι άνθρωποι λύνουν προβλήματα. Οι σοφοί τα αποφεύγουν.":Άλμπερτ Αϊνστάιν
Δυστυχώς όμως το physicsforum.gr δεν είναι σε καμία περίπτωση στο ίδιο επίπεδο με αυτό του mathematica.
Δε νομίζω ότι υπάρχει ελληνικό φόρουμ φυσικής αντάξιο του mathematica.
Παρόλα αυτά θα χαρώ αν θελήσεις να γίνεις μέλος του φόρουμ μας και αν έχεις κάποια απορία υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα σε αυτούς και εγώ που θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
Παρόλα αυτά θα χαρώ αν θελήσεις να γίνεις μέλος του φόρουμ μας και αν έχεις κάποια απορία υπάρχουν αρκετοί ανάμεσα σε αυτούς και εγώ που θα χαρούμε να βοηθήσουμε.
- grigkost
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.kanenas έγραψε:Δυστυχώς όμως το physicsforum.gr δεν είναι σε καμία περίπτωση στο ίδιο επίπεδο με αυτό του mathematica.
Το mathematica.gr ευτύχησε να έχει σαν πρωτουργούς σπουδαίους μαθηματικούς και δασκάλους που δούλεψαν πολύ για να δημιουργηθεί. Αλλά ευτύχησε, επίσης, να πλαισιωθεί -και συνεχίζει να πλαισιώνεται- από εξαίρετους συναδέλφους, φοιτητές και μαθητές που "σαγηνεύτηκαν" αρχικά και αγάπησαν κατόπιν το πνεύμα του mathematica.gr, δίνοντας του νέα πνοή.

- parmenides51
- Επικοινωνία:
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης