Πρόβλημα 3 της Μαθηματικής Βαλκανιάδας του 1988
Συντονιστής: spyros
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Πρόβλημα 3 της Μαθηματικής Βαλκανιάδας του 1988
Πήρα το ακόλουθο e-mail από Ισπανό φίλο, ο οποίος θέλει την λύση που είχε δημοσιευθεί για το πρόβλημα 3 της Μαθηματικής Βαλκανιάδας του 1988 στην Κύπρο.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρούμε; Υποθέτω ότι υπάρχει (στα Αγγλικά και άρα το προτιμώ) στο βιβλίο των Becheanu, Enescu, Balkan Mathematical Olympiads, 1986-2006, αλλά δεν έχω αντίτυπο.
Dear colleages,
I am very interested in the problem 3 from the Balkanic Olympiad 1988, which was held in Nicosia; but in the compilation of solutions I have, all the figures are lost.
Could some of you, if possible, send me the figure of this problem?
Many thanks in advance.
Best regards,
Francisco
--
Francisco Bellot
Representante para Europa de la WFNM
Μπάμπη (Στεργίου), ξέρω ότι και εσύ πήρες το ίδιο μήνυμα από τον Francisco.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει να το βρούμε; Υποθέτω ότι υπάρχει (στα Αγγλικά και άρα το προτιμώ) στο βιβλίο των Becheanu, Enescu, Balkan Mathematical Olympiads, 1986-2006, αλλά δεν έχω αντίτυπο.
Dear colleages,
I am very interested in the problem 3 from the Balkanic Olympiad 1988, which was held in Nicosia; but in the compilation of solutions I have, all the figures are lost.
Many thanks in advance.
Best regards,
Francisco
--
Francisco Bellot
Λέξεις Κλειδιά:
Re: Πρόβλημα 3 της Μαθηματικής Βαλκανιάδας του 1988
Κύριε Λάμπρου, υποθέτω ψάχνετε το πιο κάτω.Mihalis_Lambrou έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 27, 2022 4:47 pmΠήρα το ακόλουθο e-mail από Ισπανό φίλο, ο οποίος θέλει την λύση που είχε δημοσιευθεί για το πρόβλημα 3 της Μαθηματικής Βαλκανιάδας του 1988 στην Κύπρο.
Dear colleages,
Many thanks in advance.
Best regards,
Francisco
--
Francisco Bellot
- Συνημμένα
-
- 5th_BMO.pdf
- (1.08 MiB) Μεταφορτώθηκε 102 φορές
Σωτήρης Λοϊζιάς
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Σωτήρη, ευχαριστώ.
Είσαι θησαυρός.
Τα χαιρετίσματά μου Μεγαλόνησο και στους εκεί φίλους, ιδίως στον Θεόκλητο και τους υπόλοιπους στην ΚΥ.Μ.Ε.
Είσαι θησαυρός.
Τα χαιρετίσματά μου Μεγαλόνησο και στους εκεί φίλους, ιδίως στον Θεόκλητο και τους υπόλοιπους στην ΚΥ.Μ.Ε.
Τι θησαυρός; Υπερβολές!!Mihalis_Lambrou έγραψε: ↑Κυρ Μαρ 27, 2022 6:51 pmΣωτήρη, ευχαριστώ.
Είσαι θησαυρός.
Χαρά μου που βοήθησα. Εννοείται πως θα μεταφέρω τα χαιρετίσματα.
Σωτήρης Λοϊζιάς
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης