viewtopic.php?f=29&t=190&p=30032#p30032
και με αφορμή την τιμητική διάκριση του
Συντονιστής: spyros
Φίλε Χρήστο νομίζω ότι οι συντονιστές δεν χρειάζεται να κάνουν οποιαδήποτε επέμβαση.ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ έγραψε:Για όσους διάβασαν το παρακάτω post
και με αφορμή την τιμητική διάκριση τουστο πρόσωπο του Φροντιστή Αντώνη Κυριακόπουλου , νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν με την επέμβαση των συντονιστών .
Αγαπητέ Χρήστο.ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ έγραψε:Για όσους διάβασαν το παρακάτω post
και με αφορμή την τιμητική διάκριση τουστο πρόσωπο του Φροντιστή Αντώνη Κυριακόπουλου , νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να διορθωθούν με την επέμβαση των συντονιστών .
Φιλε Alkinoos το παραπανω το λετε για τον γονεα που κανει δυο δουλειες για να πληρωσει τα διδακτρα του φροντιστηριου οταν το ιδιο το ελληνικο κρατος προσφερει δωρεαν δημοσια παιδεια.alkinoos έγραψε: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»
Φίλε papel.papel έγραψε:Φιλε Alkinoos το παραπανω το λετε για τον γονεα που κανει δυο δουλειες για να πληρωσει τα διδακτρα του φροντιστηριου οταν το ιδιο το ελληνικο κρατος προσφερει δωρεαν δημοσια παιδεια.alkinoos έγραψε: «Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος»
...!!!Ραϊκόφτσαλης Θωμάς έγραψε:Καλησπέρα σε όλους.
..αν δεν υπήρχαν οι φτωχοί δεν θα υπήρχαν και οι πλούσιοι,
έτσι και στη περίπτωση αυτή (λίγο αλλαγμένο),
δεν θα υπήρχουν φροντιστήρια αν .........
Θωμάς
Δηλαδή τα φροντιστήρια που έχου γίνει αλυσίδες ή αυτά των βορείων προαστείων ( που έλκουν μαθητές και αποswsto έγραψε:Δηλαδή αν ενας Υπουργός πάρει την απόφαση να μην ανανεωσει τις αδειες λειτουργιας των φροντιστηριων μας η Παιδεία μας θα γίνει καλύτερη ?
Επισης θεωρω τον ορο παραπαιδεια αστοχο ( παραοικονομια κλπ)
Σωτήρης
Δεν καταλαβα καθόλου την παρατήρηση του συναδέλφου όπως φυσικά δεν κατάλαβα πώς με τιμά εμένα σανΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΡΔΑΣΗΣ έγραψε:Για όσους διάβασαν το παρακάτω post
Αγαπητέ συνάδελφε νομίζω πως παρουσιάζεις τα πράγματα ''απλοϊκά'' . Θα γράψω κάποια άλλη στιγμή περισσότερα , σε λίγο έχω μάθημα σε φροντιστήριο των βορείων προαστίων .Ωστόσο θα βοηθούσες την συζήτηση αν μας έλεγες:kalafatis_kon έγραψε:Δηλαδή τα φροντιστήρια που έχου γίνει αλυσίδες ή αυτά των βορείων προαστείων ( που έλκουν μαθητές και αποswsto έγραψε:Δηλαδή αν ενας Υπουργός πάρει την απόφαση να μην ανανεωσει τις αδειες λειτουργιας των φροντιστηριων μας η Παιδεία μας θα γίνει καλύτερη ?
Επισης θεωρω τον ορο παραπαιδεια αστοχο ( παραοικονομια κλπ)
Σωτήρης
τα άλλα προάστεια) με 800 ευρώ μηνιαία δίδακτρα παρέχουν παιδεία ή παιδεία του παρά ...
Κάποιοι θέλουν υποβαθμισμένο σχολείο, για να υπάρχει το φροντιστήριο.Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δακτυλό μας...
Κάποιοι θέλουν τα μαθηματικά δύσκολα, με δύσκολες ασκήσεις, ακαταλαβίστικα για την πλειονότητα των μαθητών και να έρχονται εκείνοι ως μεσίες (έναντι αδρής αμοιβής) ,για να προσφέρουν τα φώτα τους. Αυτοί βρίσκονται και στο δημόσιο σχολείο αλλά και στα φροντιστήρια.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης