προετοιμασια μαθηματικών (κατ.) Γ λυκειου
Συντονιστής: spyros
-
master of disaster
προετοιμασια μαθηματικών (κατ.) Γ λυκειου
Καλημέρα από μένα!
Θα ήθελα σας παρακαλώ,λίγη βοήθεια όσων αφορά την καθοδήγηση μου στην προετοιμασία για τα μαθηματικά (κατ.) της γ λυκείου.Έχω διαβάσει παρόμοια θέματα από προηγούμενες χρονιές,όποτε πήρα το θάρρος να αναρτήσω μια νέα συζήτηση επί του θέματος,σε περίπτωση που έχουν αλλάξει τα δεδομένα από τις προηγούμενες χρονιές.Οπότε όποιος μπορεί και έχει όρεξη παρακαλώ να με συμβουλεύσει για το τι πρέπει να ξέρω από τις προηγούμενες τάξεις έτσι ώστε να μην έχω κενά στη γ λυκείου.
Θα ήθελα σας παρακαλώ,λίγη βοήθεια όσων αφορά την καθοδήγηση μου στην προετοιμασία για τα μαθηματικά (κατ.) της γ λυκείου.Έχω διαβάσει παρόμοια θέματα από προηγούμενες χρονιές,όποτε πήρα το θάρρος να αναρτήσω μια νέα συζήτηση επί του θέματος,σε περίπτωση που έχουν αλλάξει τα δεδομένα από τις προηγούμενες χρονιές.Οπότε όποιος μπορεί και έχει όρεξη παρακαλώ να με συμβουλεύσει για το τι πρέπει να ξέρω από τις προηγούμενες τάξεις έτσι ώστε να μην έχω κενά στη γ λυκείου.
τελευταία επεξεργασία από matha σε Σάβ Ιουν 27, 2015 2:24 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Τονισμός κειμένου.
Λόγος: Τονισμός κειμένου.
Re: προετοιμασια μαθηματικων (κατ.) Γ λυκειου
ρίξε μια ματιά εδώ
viewtopic.php?f=40&t=3996
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
Re: προετοιμασια μαθηματικών (κατ.) Γ λυκειου
Θεματοθέτη πηγαίνεις φροντιστήριο; Ξεκίνησες θερινή προετοιμασία;
-
master of disaster
Ναι πηγαίμω φροντιστήριο,η προετοιμασία ξεκινάει στις 20 Ιουλίου όμως παραπάνω λεπτομέριες δε γνωρίζω σχετικά με το τι θα κάνουμε,οπότε σκέφτηκα να ρωτήσω εδώ σε περίπτωση που έχουν αλλάξει κάποια δεδομένα (όπως προανέφερα)batmsup1 έγραψε:Θεματοθέτη πηγαίνεις φροντιστήριο; Ξεκίνησες θερινή προετοιμασία;
-
master of disaster
Re: προετοιμασια μαθηματικων (κατ.) Γ λυκειου
Εάν κατάλαβα καλά με παραπέμψατε σε εκείνη τη συζήτηση για να τσεκάρω το βιβλίο με ασκήσεις και να βοηθηθώ. Δυστυχώς δε μου εμφανίζει το link για κάποιο λόγο... Μπορείτε να το στείλετε με κάποιον άλλο τρόπο παρακαλώ;xr.tsif έγραψε:ρίξε μια ματιά εδώ
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες