Προπτυχιακή Έρευνα
Συντονιστής: spyros
-
panosgl2006
Προπτυχιακή Έρευνα
Καλησπέρα σας.Πρόσφατα άρχησα να σκέφτομαι την μελλοντική μου πορεία.Θελω από τα τέλη του 2ου έτους να μπω σε κάποιο ερευνητικό προγράμμα για προπτυχιακούς φοιτητές(REU)
Στην Ελλάδα νομίζω δεν έχουμε τέτοια προγράμματα και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συμμετάσχεις σε ένα project ενός καθηγητή,το οποίο φυσικά είναι λίγο δύσκολο καθώς προϋποθέτει πολύ ποιο προχωρημένες γνώσεις από αυτές που προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα
Θα ήθελα λοιπόν να ρωτήσω αν ξέρετε κανένα καλό τέτοιο πρόγραμμα στο εξωτερικό
και αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και κάτι(Έψαξα αρκετά και δεν βρήκα) στην Ελλάδα
Στην Ελλάδα νομίζω δεν έχουμε τέτοια προγράμματα και το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να συμμετάσχεις σε ένα project ενός καθηγητή,το οποίο φυσικά είναι λίγο δύσκολο καθώς προϋποθέτει πολύ ποιο προχωρημένες γνώσεις από αυτές που προσφέρει ένα προπτυχιακό πρόγραμμα
και αν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει και κάτι(Έψαξα αρκετά και δεν βρήκα) στην Ελλάδα
Λέξεις Κλειδιά:
Re: Προπτυχιακή Έρευνα
Καλησπέρα. Προτείνω το Young Researchers in Mathematics Program στο EPFL, ιδίως αν σου αρέσει η Θεωρία Αριθμών.panosgl2006 έγραψε: ↑Παρ Αύγ 01, 2025 1:53 pmΚαλησπέρα σας.Πρόσφατα άρχησα να σκέφτομαι την μελλοντική μου πορεία.Θελω από τα τέλη του 2ου έτους να μπω σε κάποιο ερευνητικό προγράμμα για προπτυχιακούς φοιτητές(REU)
Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που σκοπεύουν να κάνουν σπουδές σε επίπεδο διδακτορικού στο μέλλον-συνήθως βέβαια είναι προπτυχιακοί μετά το 2ο, 3ο ή 4ο έτος των σπουδών τους. Το πρόγραμμα πέρσι έγινε το καλοκαίρι και οι αιτήσεις ήταν τέλη χειμώνα ή αρχές άνοιξης αν θυμάμαι καλά.
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Re: Προπτυχιακή Έρευνα
Παρακαλώ τους Γενικούς Συντονιστές να διαγράψουν το προηγούμενο μήνυμα και το μέλος Εntand που το έγραψε.
Ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζει το θέμα στο οποίο απαντά, γι΄αυτό άλλωστε ανεφέρεται στο Ερευνητικό Κέντρο FORTH, ενώ αυτό έχει Ελληνικό όνομα (το παραλείπω, επίτηδες, πάντως είναι σε όμορο χώρο με τον τόπο εργασίας μου).
Ο αληθινός λόγος που έγραψε το μήνυμα ο Entand είναι η διαφήμιση (για τρίτη φορά αλλά με άλλο όνομα) ενός ιστότοπου με παιχνίδια.
Ο συγκεκριμένος δεν γνωρίζει το θέμα στο οποίο απαντά, γι΄αυτό άλλωστε ανεφέρεται στο Ερευνητικό Κέντρο FORTH, ενώ αυτό έχει Ελληνικό όνομα (το παραλείπω, επίτηδες, πάντως είναι σε όμορο χώρο με τον τόπο εργασίας μου).
Ο αληθινός λόγος που έγραψε το μήνυμα ο Entand είναι η διαφήμιση (για τρίτη φορά αλλά με άλλο όνομα) ενός ιστότοπου με παιχνίδια.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες