, τέτοιοι ώστε
.Να προσθέσω ότι αυτό το πρόβλημα το έχω σκεφτεί εγώ προσωπικά και δεν έχω βρει κάποια λύση. Γι'αυτό τον λόγο (είμαστε και σε καραντίνα, κάτι πρέπει να κάνουμε!) το ανεβάζω στο mathematica προσδοκώντας ότι θα ασχοληθήτε με αυτό.
Συντονιστής: spyros
, τέτοιοι ώστε
.Δεν καταλαβαίνω.minageus έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2020 7:12 pmΝα βρεθούν όλοι οι, τέτοιοι ώστε
.
Να προσθέσω ότι αυτό το πρόβλημα το έχω σκεφτεί εγώ προσωπικά και δεν έχω βρει κάποια λύση. Γι'αυτό τον λόγο (είμαστε και σε καραντίνα, κάτι πρέπει να κάνουμε!) το ανεβάζω στο mathematica προσδοκώντας ότι θα ασχοληθήτε με αυτό.
και βρίσκεις το
.
είναι πρώτος.Προσπαθώ να καταλάβω την ερώτηση: Ψάχνεις φυσικούςminageus έγραψε: ↑Παρ Μαρ 27, 2020 7:12 pmΝα βρεθούν όλοι οι, τέτοιοι ώστε
.
Να προσθέσω ότι αυτό το πρόβλημα το έχω σκεφτεί εγώ προσωπικά και δεν έχω βρει κάποια λύση. Γι'αυτό τον λόγο (είμαστε και σε καραντίνα, κάτι πρέπει να κάνουμε!) το ανεβάζω στο mathematica προσδοκώντας ότι θα ασχοληθήτε με αυτό.
με
πρώτο έτσι ώστε
;
, με
πρώτο.Το πρόβλημα ανάγεται σε άλυτο.
με
δεν είναι πρώτοι.
τότε πάμε στο Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης