Συγχαρητήρια σε ολα τα μέλη και από εμένα
ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2010
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
-
killbill121
Re: ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2010
Εγώ δυστυχώς στάθηκα άτυχος...παρ' όλα αυτά είμαι περίεργος για τη βάση της Γ' Γυμνασίου, αφού έγραψα 3,5 θέματα, ίσως και παραπάνω, ενώ ένας-δυο γνωστοί μου που γράψανε το ίδιο με μένα πέρασαν.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που προσπάθησαν.
Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που προσπάθησαν.
Και εγώ πέρασα!!
Τα λέμε στον Αρχιμήδη
Τα λέμε στον Αρχιμήδη
1+1 δεν κάνει απαραίτητα 2.
Μπορεί να κάνει και
ή ![\sqrt[3]{8} \sqrt[3]{8}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/a075dc418402aa10b976c5619f526a8f.png)
**Eίμαι μαθητής**
Μπορεί να κάνει και
ή ![\sqrt[3]{8} \sqrt[3]{8}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/a075dc418402aa10b976c5619f526a8f.png)
**Eίμαι μαθητής**
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Συγχαρητήρια σε όσους διαγωνίστηκαν και φυσικά σε όσους πέρασαν στην τελική φάση της Ολυμπιάδας !
Με την ευκαιρία να πω ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να διορθώνεις γραπτά αυτών των μαθητών που πάνε στην Ολυμπιάδα.
Στην διόρθωση των γραπτών του Ευκλείδη βρήκα λύσεις που τις θαύμασα ! Πολύ καλύτερες και πιο ευφυείς από αυτές που δίνουν οι εκάστοτε θεματοδότες, εμείς οι μαθηματικοί δηλαδή. Αυτό όμως είναι προς τιμήν όλων.
Πόσες φορές δεν δίνουμε μια άσκηση στους μαθητές μας και περιμένουμε τη λύση μας, ενώ αυτοί βρίσκουν μια πιο σύντομη και πιο έξυπνη λύση που τρίβουμε τα μάτια μας !
Έτσι γίνεται και με τους διεθνείς διαγωνισμούς : οι διαγωνιζόμενοι βρίσκουν συχνά καταπληκτικές λύσεις που τις ζηλεύουν οι θεματοδότες !
Ξανά μπράβο στα παιδιά και καλή επιτυχία στις 27 Φλεβάρη !
Μπάμπης
Με την ευκαιρία να πω ότι είναι μια μοναδική ευκαιρία να διορθώνεις γραπτά αυτών των μαθητών που πάνε στην Ολυμπιάδα.
Στην διόρθωση των γραπτών του Ευκλείδη βρήκα λύσεις που τις θαύμασα ! Πολύ καλύτερες και πιο ευφυείς από αυτές που δίνουν οι εκάστοτε θεματοδότες, εμείς οι μαθηματικοί δηλαδή. Αυτό όμως είναι προς τιμήν όλων.
Πόσες φορές δεν δίνουμε μια άσκηση στους μαθητές μας και περιμένουμε τη λύση μας, ενώ αυτοί βρίσκουν μια πιο σύντομη και πιο έξυπνη λύση που τρίβουμε τα μάτια μας !
Έτσι γίνεται και με τους διεθνείς διαγωνισμούς : οι διαγωνιζόμενοι βρίσκουν συχνά καταπληκτικές λύσεις που τις ζηλεύουν οι θεματοδότες !
Ξανά μπράβο στα παιδιά και καλή επιτυχία στις 27 Φλεβάρη !
Μπάμπης
-
Σταύρος Σταυρόπουλος
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό και ιδιαίτερα σε αυτά που πέρασαν.
Σ τ α ύ ρ ο ς Σ τ α υ ρ ό π ο υ λ ο ς
- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Πολλά συγχαρητήρια κι από εμένα σε όλους τους διακριθέντες αλλά και σε όσους συμμετείχαν μέχρι στιγμής σε κάποιο διαγωνισμό της ΕΜΕ. Σίγουρα μόνο κερδισμένοι μπορούν να βγουν.
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος
Αλέξανδρος Συγκελάκης
περασα και εγω παιδια παρολο που ηταν η πρωτη φορα που συμμετειχα σε διαγωνισμους.......συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασαν και ιδιαιτερα στα μελη του forum.......θα τα πουμε στην αθηνα παιδια και ελπιζω να γνωριστουμε.......
παυλος απο πρεβεζα
παυλος απο πρεβεζα
- Stavroulitsa
Συγχαρητήρια σε όλους όσους πέρασαν!!!
Δεν πειράζει για όσους δεν πέρασαν η εμπειρία είναι πολύτιμη...
Δυστυχώς αν και πέρασα δε θα μπορέσω να έρθω στον Αρχιμήδη ούτε εγώ ούτε η Αιμιλία από το Βαρβάκειο, γιατί θα είμαι την ίδια μέρα στην Αυστρία και θα συμμετέχω με άλλα παιδιά από το φροντιστήριό μου στο Euromath...
Καλή συνέχεια σε όλους όσους πέρασαν!!!
Δεν πειράζει για όσους δεν πέρασαν η εμπειρία είναι πολύτιμη...
Δυστυχώς αν και πέρασα δε θα μπορέσω να έρθω στον Αρχιμήδη ούτε εγώ ούτε η Αιμιλία από το Βαρβάκειο, γιατί θα είμαι την ίδια μέρα στην Αυστρία και θα συμμετέχω με άλλα παιδιά από το φροντιστήριό μου στο Euromath...
Καλή συνέχεια σε όλους όσους πέρασαν!!!
"Millions long for immortality who do not know what to do with themselves on a rainy Sunday afternoon"
Susan Ertz
Susan Ertz
- Gerasimos92
- Επικοινωνία:
παιδια αν ειναι κανεις απο αυτους που περασε 3η λυκειου ας μου στειλει ενα μηνυμα θελω να ρωτησω κατι.
Γράψτε λάθος...σήμερα με ενημερώσανε από τηλέφωνο ότι πέρασα στον Ευκλείδη. Φαίνεται είχε γίνει λάθος, ωστόσο αυτές οι μέρες ήταν αρκετές για να καταλάβω κάποια πράγματα τα οποία πρωτύτερα αγνοούσα.
- Stavroulitsa
Μπράβο!!!ξαροπ έγραψε:Γράψτε λάθος...σήμερα με ενημερώσανε από τηλέφωνο ότι πέρασα στον Ευκλείδη. Φαίνεται είχε γίνει λάθος, ωστόσο αυτές οι μέρες ήταν αρκετές για να καταλάβω κάποια πράγματα τα οποία πρωτύτερα αγνοούσα.
"Millions long for immortality who do not know what to do with themselves on a rainy Sunday afternoon"
Susan Ertz
Susan Ertz
Μπράβο ρε ξαροπ! Πολύ χάρηκα! Θα τα πούμε στον Αρχιμήδη, μικρέ 
1+1 δεν κάνει απαραίτητα 2.
Μπορεί να κάνει και
**Eίμαι μαθητής**
Μπορεί να κάνει και
**Eίμαι μαθητής**
Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα βράβευσης του Ευκλείδη στο site της ΕΜΕ...πήρα πρώτο βραβείο στη Γ λυκείου
...αν συμπεραίνω σωστά απο το όνομα και ο Dimitris X θα βραβευθεί..Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Forum..
Μάνος Μανουράς
-
Dimitris X
Δίκιο έχεις.....manos1992 έγραψε:Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα βράβευσης του Ευκλείδη στο site της ΕΜΕ...πήρα πρώτο βραβείο στη Γ λυκείου...αν συμπεραίνω σωστά απο το όνομα και ο Dimitris X θα βραβευθεί..Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη του Forum..
Συγχαρητηρία σε όλα τα μέλη και από εμένα και καλή επιτυχία αύριο......
ασχετο μεν αλλα μηπως ξερει κανεις ποσο ηταν η βαση στον ευκλειδη φετος?
αν ξερει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω.....
ευχαριστω
αν ξερει καποιος ας μου απαντησει παρακαλω.....
ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες