ειναι η πρωτη μου φορα με των κωδικα οποτε καταννοηση
μπορει κανεις να με βοηθησει να το υπολογισω?
επειδη δεν το βγαζει εδω το μαρεφετι
lim tou (e^h-1)/h h->0
Συντονιστής: KAKABASBASILEIOS
δεν πειράζει,θα μάθεις σιγά-σιγάVASILISt έγραψε:
ειναι η πρωτη μου φορα με των κωδικα οποτε καταννοηση![]()
στο eqeditor μου το εκανε καλα...εκανα επικολληση αλλα....τιποταΦωτεινή έγραψε:δεν πειράζει,θα μάθεις σιγά-σιγάVASILISt έγραψε:
ψιλιαζομαι οτι θελει κριτηριο παρεμβολης οποτε ςτο ημχ/χ αλλα δεν μου ερχεται που να το κλεισω αναμεσαVASILISt έγραψε:στο eqeditor μου το εκανε καλα...εκανα επικολληση αλλα....τιποταΦωτεινή έγραψε:δεν πειράζει,θα μάθεις σιγά-σιγάVASILISt έγραψε:
VASILISt έγραψε:\lim_{h\rightarrow 0}(e^h-1)/h

αρα... ισο με e^0(d/dx e^x|x=0)
για λυση χωρις παραγώγους θα κοιταξω οταν προλάβω σορρυ :/KapioPulsar έγραψε:VASILISt έγραψε:\lim_{h\rightarrow 0}(e^h-1)/h
1o)De L'Hospital
2o)αρα... ισο με e^0(d/dx e^x|x=0)

Βασίλη, ότι σου βγάζει ο equation editor, να το βάζεις ανάμεσα σε δολλάρια.VASILISt έγραψε: στο eqeditor μου το εκανε καλα...εκανα επικολληση αλλα....τιποτα
α ευχαριστω!Demetres έγραψε:Βασίλη, ότι σου βγάζει ο equation editor, να το βάζεις ανάμεσα σε δολλάρια.VASILISt έγραψε: στο eqeditor μου το εκανε καλα...εκανα επικολληση αλλα....τιποτα
Παραγώγους έχεις κάνεις; Ο κανόνας του l'Hopital λέει ότιVASILISt έγραψε: το hospital τι ειναι? καπου το πηρε το ματι μου στο βιβλιο αλλα...δεν το εχω κανει ακομα
και επιπλέον τα
και
υπάρχουν, τότε
.
και
τείνουν είτε και τα δύο στο
είτε και τα δύο στο
είτε το ένα στο
και το άλλο στο
.)Χρήστο, για την Micro$oft έχεις ακουστά;xr.tsif έγραψε:Δημήτρη
τον equation editor τον έχουν φτιάξει Αμερικάνοι;![]()
![]()
΄

βγαίνει 
[*] και για x κοντά στο 0 

συνεχής
είναι
η τελευταία προκύπτει από την [*] Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες