Μαθηματικό Τμήμα Αθήνας
Συντονιστής: spyros
- Kostas Tzimoulias
Μαθηματικό Τμήμα Αθήνας
Καλησπέρα δε συγκέντρωσα δυστυχώς όσα μόρια ήθελα για το τμήμα ΗΜΜΥ του ΕΜΠ( έπιασα 16345) και μία από τις σχολές που θα ήθελα να βρεθώ θα ήταν το μαθηματικό Αθήνας μιας και ΗΜΜΥ να πέρναγα θα ήθελα να το συνδυάσω με μαθηματικά και όχι με κάτι αμιγώς πρακτικό. Επειδή δεν έχω βρει μια αξιόλογη κριτική για το τμήμα αυτό και δυστυχώς δε γνωρίζω πολλά παιδιά που σπουδάζουν εκεί θα μπορούσε κάποιος να με κατευθύνει? Με ενδιαφέρει η αναγνωρισημότητα στο εξωτερικό αρκετά καθώς και η συνεργασία καθηγητών-μαθητών. Επίσης θα ήθελα να μάθω τις προοπτικές για την μετέπειτα ενασχόληση με Computer Science τι ειδους μεταπτυχιακά υπάρχουν κλπ. Εχω δει το πρόγραμα σπουδών και φαίνεται ωραίο. Μια άλλη επιλογή που έχω αν και ειναι 300 μόρια πάνω απο αυτά που συγκέντρωσα έιναι το τμήμα πληροφορικής του ΕΚΠΑ που και αυτό έχει πολλά μαθηματικά.
“Somewhere, something incredible is waiting to be known...”
Re: Μαθηματικό Τμήμα Αθήνας
Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την επίδωσή σου. Θα μπορούσα να ξεκινήσω να κάνω κάποια παρουσίαση του τμήματος, αλλά θα μας έπαιρνε χρόνο και χώρο. Θα σου πρότεινα να ξεκινήσεις κοιτάζοντας τον οδηγό σπουδών του τμήματος και το forum. Για την ερώτησή σου σχετικά με την αναγνωρισημότητα μια γρήγορη (και μερική) απάντηση μπορείς να βρεις εδώ. Οι σχέσεις φοιτητή-καθηγητή ενδέχεται να είναι καλύτερες σε κάποιο από τα περιφερειακά τμήματα, αφού ο φοιτητικός πληθυσμός στην Αθήνα είναι αρκετά μεγάλος. Πάντως, οι φοιτητές που έχουν όρεξη νομίζω ξεχωρίζουν αρκετά γρήγορα.
Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, γράψε εδώ, αν θεωρείς ότι μπορεί να επωφεληθεί και κάποιος άλλος, αλλιώς μπορείς να μου στείλεις και πμ.
Φιλικά,
Φαίδωνας
Αν έχεις κάποια άλλη ερώτηση, γράψε εδώ, αν θεωρείς ότι μπορεί να επωφεληθεί και κάποιος άλλος, αλλιώς μπορείς να μου στείλεις και πμ.
Φιλικά,
Φαίδωνας
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης