ΠΡΩΤΟΕΜΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ, ΕΠΕΚΤΆΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, Γ. Τ..

Συντονιστής: ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ

Άβαταρ μέλους
αρψ2400

Re: ΠΡΩΤΟΕΜΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ, ΕΠΕΚΤΆΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, Γ. Τ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αρψ2400 » Πέμ Νοέμ 13, 2025 8:29 pm

Κάποιες σκέψεις:
1. Όταν κάποιος εντοπίζει μία επιστημονική ανακρίβεια είναι καλό για τα μαθηματικά να την αναφέρει , και σε ένα επιστημονικό site πρέπει να διορθώνεται.
2.Ομοφωνία υπάρχει στο τέλος μόνο στα μαθηματικά και ούτε καν στη συζήτηση για τα μαθηματικά (για παράδειγμα στη φιλοσοφία των μαθηματικών).
3.Αν υπάρχει διαφωνία στο αν κάτι είναι πρωτοεμφανιζόμενο ή όχι μπορεί να υπάρχει άλυτη διαφωνία .Υπάρχουν και πάλι οι αριθμοί για να δώσουν κάποια λύση , και είναι οι αναφορές (citations).
4.Η συμμετοχή σε κάποια συζήτηση, με το πνεύμα της οποίας διαφωνούμε δεν είναι υποχρεωτική.
5.Αν παραβιάζω κάποιο κανόνα με τις παραπάνω σκέψεις θα ήθελα να ενημερωθώ για το ποιος είναι αυτός.

Παράρτημα Λευκάδας
ΝΙΚΟΣ
Διακεκριμένο Μέλος

Re: ΠΡΩΤΟΕΜΑΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΚΕΥΣΕΙΣ, ΕΠΕΚΤΆΣΕΙΣ, ΑΠΟΔΕΊΞΕΙΣ, ΓΝΩΣΤΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ, Γ. Τ..

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ » Σάβ Νοέμ 15, 2025 8:31 am

Αποδείξεις της παραπάνω Πρότασης Β28

Αγαπητοί φίλοι της Γεωμετρίας,
Δύο αποδείξεις μου θα βρείτε, αν πάτε στο σύνδεσμο:
https://parmenides52.blogspot.com/2016/ ... nikos.html
και στη συνέχεια ακολουθήσετε τη διαδρομή:
Βιβλίο Νέα Στοιχεία Γεωμετρίας Τεύχος 3, Σελίδα βιβλίου 356, ψηφιακή 366 , Πρόταση 3ζ(66),

Ή, πιο εύκολα, αν πάτε στο σύνδεσμο:
https://drive.google.com/file/d/1jcl7aA ... kidAj/view
και στη συνέχεια ακολουθήσετε τη διαδρομή: Σελίδα βιβλίου 231, ψηφιακή 255 , παράγραφος 3γ.

Παρακαλώ για τις δικές σας νέες αποδείξεις και για τα σχετικά καλοπροαίρετα σχόλιά σας.

Αγαπητοί φίλοι, και για την παραπάνω Πρόταση, παρακαλώ όπως οι ενδεχόμενες απαντήσεις σας, να είναι πάντα μέσα στο παραπάνω αναφερόμενο πνεύμα του ποστ 1, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις.

Φιλικά
Νίκος Κυριαζής.
Το λίκνο της Θεωρητικής Γεωμετρίας, είναι η Αρχαία Ελλάδα.

ΝΙΚΟΣ
Διακεκριμένο Μέλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ » Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:27 am

Γενικοί Συντονιστές έγραψε:
Πέμ Νοέμ 13, 2025 7:59 pm
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Παρ Νοέμ 07, 2025 12:30 pm
Όπου και εκεί, η τελευταία λύση του κ. Λάμπρου ήταν σωστή και θα το έγραφα, αλλά το θρεντ εκείνο κλειδώθηκε και δεν πρόλαβα, ενώ στη συνέχεια διαγράφηκε αντιδεοντολογικά μόνο η απολογία μου [Διαγραφή παραγράφου από Γενικούς Συντονιστές]
Κάναμε αρκετή υπομονή σε αυτό το θέμα χωρίς να διαγράψουμε κάτι και είδαμε που οδήγησε αυτό.

Αναγκαστήκαμε ξανά να διαγράψουμε αναρτήσεις μελών μας ή και να σβήσουμε επίμαχα σημεία.

Παρακαλούμε η συζήτηση από εδώ και πέρα να μείνει εντός θέματος αλλιώς θα κλειδωθεί και αυτό.
Αγαπητοί κ. Γεν. Συντονιστές, έστω και αν διαγραφεί, οφείλω να σας ευχαριστήσω, που πολύ σωστά και δίκαια καθαρίσατε το παρόν θρεντ και να σας παρακαλέσω να διαγράψετε όπως εδώ και τις εκεί κατηγορίες του κ. Dimessi, στο κλειδωμένο θρεντ, δεδομένου ότι έχει διαγραφεί και η δική μου σχετική απολογία.

Με εκτίμηση
Νίκος Κυριαζής

ΝΙΚΟΣ
Διακεκριμένο Μέλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ » Δευ Νοέμ 17, 2025 10:15 am

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:27 am
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Όπου και εκεί, η τελευταία λύση του κ. Λάμπρου ήταν σωστή και θα το έγραφα, αλλά το θρεντ εκείνο κλειδώθηκε και δεν πρόλαβα, ενώ στη συνέχεια διαγράφηκε αντιδεοντολογικά μόνο η απολογία μου [Διαγραφή παραγράφου από Γενικούς Συντονιστές]
Κάναμε αρκετή υπομονή σε αυτό το θέμα χωρίς να διαγράψουμε κάτι και είδαμε που οδήγησε αυτό.

Αναγκαστήκαμε ξανά να διαγράψουμε αναρτήσεις μελών μας ή και να σβήσουμε επίμαχα σημεία.

Παρακαλούμε η συζήτηση από εδώ και πέρα να μείνει εντός θέματος αλλιώς θα κλειδωθεί και αυτό.
Αγαπητοί κ. Γεν. Συντονιστές, έστω και αν διαγραφεί, οφείλω να σας ευχαριστήσω, που πολύ σωστά και δίκαια καθαρίσατε το παρόν θρεντ αλλά και να σας παρακαλέσω να διαγράψετε όπως εδώ και τις εκεί κατηγορίες του κ. Dimessi, στο κλειδωμένο μου θρεντ, δεδομένου ότι έχει διαγραφεί εκεί η δική μου σχετική απολογία, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς μου προσβάλει την τιμή και την υπόληψη γιατί με υβρίζει, αφού με παρουσιάζει ως δολοπλόκο, γραφικό, χαμερπή, ύπουλο, κτλ και για τα οποία φυσικά επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου.

Από τα παραπάνω και τη μελέτη της συζήτησης του παραπάνω θρεντ, προκύπτει ότι η ανάρτηση (σχόλιο) του κ. Dimessi (ποστ 136) δεν πρέπει να παραμένει αναρτημένη ούτε λεπτό, καθώς κάθε ώρα που περνά εκατοντάδες επισκέπτες το βλέπουν και έτσι σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψή μου. Για το λόγο αυτό άλλωστε σας είχα ζητήσει με Π.Μ. μου και την διαγραφή του, αλλά δεν έγινε μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση
Νίκος Κυριαζής

ΝΙΚΟΣ
Διακεκριμένο Μέλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ » Τετ Νοέμ 26, 2025 3:16 pm

ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Δευ Νοέμ 17, 2025 10:15 am
ΝΙΚΟΣ έγραψε:
Σάβ Νοέμ 15, 2025 10:27 am
ΝΙΚΟΣ έγραψε:

Αγαπητοί κ. Γεν. Συντονιστές, έστω και αν διαγραφεί, οφείλω να σας ευχαριστήσω, που πολύ σωστά και δίκαια καθαρίσατε το παρόν θρεντ αλλά και να σας παρακαλέσω να διαγράψετε όπως εδώ και τις εκεί κατηγορίες του κ. Dimessi, στο κλειδωμένο μου θρεντ, δεδομένου ότι έχει διαγραφεί εκεί η δική μου σχετική απολογία, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη, καθώς μου προσβάλει την τιμή και την υπόληψη γιατί με υβρίζει, αφού με παρουσιάζει ως δολοπλόκο, γραφικό, χαμερπή, ύπουλο, κτλ και για τα οποία φυσικά επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμά μου. Σημειώνω ότι ο κ. Dimessi, μετά από σχετική ενημέρωσή του, έχει αποδεχθεί ότι κακώς έγραψε τις κατηγορίες στο κλειδωμένο μου θρεντ (ποστ 136) εναντίον μου και ότι τώρα δε θα τις έγραφε.

Από τα παραπάνω και τη μελέτη της συζήτησης του παραπάνω θρεντ, προκύπτει ότι η ανάρτηση (σχόλιο) του κ. Dimessi (ποστ 136) δεν πρέπει να παραμένει αναρτημένη ούτε λεπτό, καθώς κάθε ώρα που περνά εκατοντάδες επισκέπτες το βλέπουν και έτσι σπιλώνεται η τιμή και η υπόληψή μου. Για το λόγο αυτό άλλωστε σας είχα ζητήσει με Π.Μ. μου και την διαγραφή του, αλλά δεν έγινε μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση
Νίκος Κυριαζής

Απάντηση

Επιστροφή σε “ΕΥΚΛΕΙΔΕΙΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ Β'”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες