Ερώτηση Για την διάμεσο
-
Ερώτηση Για την διάμεσο
Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στης ασκήσεις με ομαδοποιημένα, έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τον παρακάτω τύπο:

Today i will do what others won't
so tomorrow i can do what others cant !
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Re: Ερώτηση Για την διάμεσο
Για το σχολείο καθώς και τις Πανελλαδικές δεν μπορείς. Την βρίσκεις από το πολύγωνο αθροιστικών σχετικών συχνοτήτων με όμοια τρίγωνα συνήθως.Theoxaris Malamidis έγραψε:Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στης ασκήσεις με ομαδοποιημένα, έχω το δικαίωμα να χρησιμοποιήσω τον παρακάτω τύπο:
-
Σαφώς και ξέρετε πιο πολλά από έμενα,αλλά το δικό μου το κεφάλι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δεν επιτρέπετε. Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν επιτρέπετε? Εξάλλου η απόδειξη του προκύπτει από το σχήμα...
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Αν κάνεις και την απόδειξη, τότε επιτρέπεται. Γενικά δεν επιτρέπεται οποιοσδήποτε τύπος δεν υπάρχει αυτούσιος στο σχολικό και ο παραπάνω δεν υπάρχει στο σχολικό βιβλίο. Από την άλλη οποιοσδήποτε τύπος στα μαθηματικά αποδειχτεί με ύλη του σχολικού θεωρείται σωστός.Theoxaris Malamidis έγραψε:Σαφώς και ξέρετε πιο πολλά από έμενα,αλλά το δικό μου το κεφάλι δεν καταλαβαίνει τον λόγο που δεν επιτρέπετε. Και θέλω να ρωτήσω γιατί δεν επιτρέπετε? Εξάλλου η απόδειξη του προκύπτει από το σχήμα...
-
Ευχάριστο με καλύψατε 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης