Ερώτηση

Συντονιστής: spyros

whataboutism

Ερώτηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από whataboutism » Παρ Σεπ 12, 2025 5:04 pm

Είμαι γενικά lurker εδώ πέρα, εδώ και αρκετό καιρό. Πρόσφατα βλέπω πως γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταπολεμηθούν τα "bots", όπως έχω δει να τα αποκαλείτε, τα οποία κάνουν register στο forum με δεκάδες λογαριασμούς και διαφημίζουν στο προφίλ τους διάφορες ιστοσελίδες και υπηρεσίες. Μια απλή ερώτηση που έχω, είναι: με την ίδια λογική, μέλη του forum όπως ο "Tolaso J Kos" τα οποία διαφημίζουν–χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς μέσο–κερδοσκοπικά services και άσχετες ιστοσελίδες (οι οποίες δεν είναι παρεμπιπτόντως προσωπικές, ή blogs, ή κάτι τέτοιο), γιατί μπορούν και συνεχίζουν να το κάνουν;

Λέξεις Κλειδιά:
Mihalis_Lambrou
Επιμελητής

Re: Ερώτηση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mihalis_Lambrou » Παρ Σεπ 12, 2025 7:13 pm

whataboutism έγραψε:
Παρ Σεπ 12, 2025 5:04 pm
Είμαι γενικά lurker εδώ πέρα, εδώ και αρκετό καιρό. Πρόσφατα βλέπω πως γίνονται συζητήσεις για να βρεθεί ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να καταπολεμηθούν τα "bots", όπως έχω δει να τα αποκαλείτε, τα οποία κάνουν register στο forum με δεκάδες λογαριασμούς και διαφημίζουν στο προφίλ τους διάφορες ιστοσελίδες και υπηρεσίες. Μια απλή ερώτηση που έχω, είναι: με την ίδια λογική, μέλη του forum όπως ο "Tolaso J Kos" τα οποία διαφημίζουν–χρησιμοποιώντας το ίδιο ακριβώς μέσο–κερδοσκοπικά services και άσχετες ιστοσελίδες (οι οποίες δεν είναι παρεμπιπτόντως προσωπικές, ή blogs, ή κάτι τέτοιο), γιατί μπορούν και συνεχίζουν να το κάνουν;
.

Φοβάμαι ότι το σχόλιό σου δεν είναι καθόλου δείγμα αρετής, όπως προσποιείται ότι είναι, αλλά εμπεριέχει κακοβουλία.

Συγκρίνεις κάποιον που γράφεται κάποια στιγμή στο φόρουμ, βάζει δυό-τρία λινκ, συχνά κρυφά και ύπουλα, και εξαφανίζεται. Παράλληλα, δεν μετέχει καθόλου στην Μαθηματική υπόσταση του φόρουμ.

Αντιθέτως, ο "Tolaso J Kos", ο αγαπητός σε όλους μας Τόλης του φόρουμ, είναι μέλος πάνω από 13 χρόνια, δηλαδή από τότε που ήταν μαθητής στο Σχολείο. Έχει γράψει πάνω από 5500 ποστ, τόσο προτείνοντας ασκήσεις, όσο και λύνοντας.

Ας μην συγκρίνουμε τα ασύγκριτα. Ο Τόλης σε σύγκριση με αυτούς που αναφέρεσαι, είναι μέρα με την νύχτα. Παρακαλώ σταμάτα να ρίχνεις το μήλο της Έριδος, δήθεν για το καλό μας.

Και να δούμε αν έχεις τα κότσια να ζητήσεις μία συγνώμη από τον Τόλη.

Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες