να βρεθεί το c ώστε να είναι συνεχήςΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ
Συντονιστής: spyros
-
AntonisSaxon
ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ
να βρεθεί το c ώστε να είναι συνεχής
τελευταία επεξεργασία από AntonisSaxon σε Παρ Σεπ 04, 2020 8:22 pm, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Λέξεις Κλειδιά:
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Re: ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥ
Καλώς ήλθες στο mathematica.
Αν έχεις την καλοσύνη γράψε το ποστ σου σε latex, όπως πολύ σωστά απαιτούν οι κανονισμοί μας. Τους διάβασες;
Επίσης, η ερώτησή σου είναι ελλειπής. Δεν υπάρχει
στα δεδομένα, οπότε δεν υπάρχει αντικείμενο απάντησης.
Διόρθωσέ το, και θα σου δώσουμε λύση ή υπόδειξη.
Αν έχεις την καλοσύνη γράψε το ποστ σου σε latex, όπως πολύ σωστά απαιτούν οι κανονισμοί μας. Τους διάβασες;
Επίσης, η ερώτησή σου είναι ελλειπής. Δεν υπάρχει
στα δεδομένα, οπότε δεν υπάρχει αντικείμενο απάντησης. Διόρθωσέ το, και θα σου δώσουμε λύση ή υπόδειξη.
-
AntonisSaxon
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Ωραία.
Δεν θα πρόσεξες ότι απαιτείται και σωστή ορθογραφία. Για παράδειγμα, οι λέξεις στην γλώσσα μας τονίζονται.
-
AntonisSaxon
Εγώ το βγάζω 1 αλλά η απάντηση στην εξεταστική από το σύστημα είναι 2 και δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω λάθος ,αν μπορείτε να μου τη λύσετε η να μου πείτε τι είναι λάθος
τελευταία επεξεργασία από AntonisSaxon σε Παρ Σεπ 04, 2020 8:13 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Η σωστή απάντηση είναιAntonisSaxon έγραψε: ↑Παρ Σεπ 04, 2020 8:01 pmΕγώ το βγάζω 1 αλλά η απάντηση στην εξεταστική από το σύστημα είναι 2
.Γράψε μας πώς σκέφτηκες, γιατί αυτό έχει σημασία.
Υπάρχουν τουλάχιστον δύο τρόποι επίλυσης. Αν γράψεις τον ένα, θα σου πω τον άλλο.
-
Μάρκος Βασίλης
- Επικοινωνία:
-
AntonisSaxon
Πραγματικά σε ευχαριστώ που μου απάντησες!!!!!Εγώ το σκέφτηκα ως εξής,πήρα το όριο της συνάρτησης για χ διάφορο του 0,στο 0 και εκανα de l hospital..
τελευταία επεξεργασία από AntonisSaxon σε Σάβ Σεπ 05, 2020 1:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Ναι, ο ένας τρόπος είναι με de l' Hospital. Ο άλλος τρόπος (όπως υποσχέθηκα) είναι η αλλαγή μεταβλητήςAntonisSaxon έγραψε: ↑Παρ Σεπ 04, 2020 8:55 pmΕγώ το σκέφτηκα ως εξής,πήρα το όριο της συνάρτησης για χ διάφορο του 0,στο 0 και εκανα de l hospital.
, οπότε 
-
AntonisSaxon
Ευχαριστώ για τον δεύτερο τρόπο....το σύστημα έχει λάθος και τον βαθμό δεν τον έχει δώσει δεν ξέρω τι να κάνω και με αυτήν την ερώτηση σωστή περνάω κανονικά...
τελευταία επεξεργασία από AntonisSaxon σε Σάβ Σεπ 05, 2020 1:50 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Mihalis_Lambrou
- Επιμελητής
Δεν αμφιβάλλω ότι ο Καθηγητής θα στείλει στην Γραμματεία τον σωστό βαθμό. Δεν έχει λόγο να μην το κάνει.AntonisSaxon έγραψε: ↑Σάβ Σεπ 05, 2020 2:29 amκαι τον βαθμό δεν τον έχει δώσει δεν ξέρω τι να κάνω και με αυτήν την ερώτηση σωστή περνάω κανονικά...
Ας δούμε και έναν τρίτο τρόπο επίλυσης, ο οποίος βασίζεται στην ιδέα του Μάρκου Βασίλη παραπάνω:
Από συμμετρία, χωρίς βλάβη
. Από το Θεώρημα Μέσης τιμής των ολοκληρωμάτων υπάρχει
με 
-
AntonisSaxon
Εντάξει εν τέλει όλα καλά με το ζήτημα.Ενδιαφέρων ο τρίτος τρόπος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης