Εφαρμοσμενα vs Θεωρητικα Μαθηματικα
Συντονιστής: spyros
-
Marios Vasileiou
Εφαρμοσμενα vs Θεωρητικα Μαθηματικα
Καλησπερα. Ειμαι φοιτητης στο μαθηματικο Αθηνας και εχω το εξης διλλημα : Να επιλεξω την κατευθυνση των εφαρμοσμενων μαθηματικων η να παρω και τις δυο κατευθυνσεις εφαρμοσμενων και θεωρητικων για το πτυχιο? Μου αρεσουν και τα θεωρητικα μαθηματικα πολυ,αλλα σε μεταπτυχιακο θα ηθελα να ασχοληθω με τα οικονομικα και ισως με την πληροφορικη... Σε αυτην την περιπτωση τι ειναι προτιμοτερο? Να ακολουθησω την κατευθυνση των εφαρμοσμενων μαθηματικων η και τις δυο κατευθυνσεις? Ευχαριστω εκ των προτερων
Λέξεις Κλειδιά:
-
Μάρκος Βασίλης
- Επικοινωνία:
Re: Εφαρμοσμενα vs Θεωρητικα Μαθηματικα
Αρχικά, σε ποιο έτος είσαι; Διότι, αν είναι να προσθέσεις πολλά μαθήματα για να πάρεις και τις δύο κατευθύνσεις και είσαι και σε προχωρημένο έτος, δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει κάτι τέτοιο ή θα σε πάει πιο πίσω.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις όρεξη, γιατί να μην πας και για τις δύο κατευθύνσεις; Θα σε βοηθήσει να έχεις μία πολύ πιο ευρεία εικόνα του αντικειμένου από το προπτυχιακό και - ίσως - σου δώσει και νέες ιδέες για μεταπτυχιακό. Αν, από την άλλη, δεν έχεις τόση όρεξη/κουράγιο κ.λπ. να τραβήξεις και τις δύο κατευθύνσεις, μείνε στα εφαρμοσμένα, που είναι και σχετικά με τα μεταπτυχιακά στα οποία στοχεύεις.
Σε κάθε περίπτωση, αν έχεις όρεξη, γιατί να μην πας και για τις δύο κατευθύνσεις; Θα σε βοηθήσει να έχεις μία πολύ πιο ευρεία εικόνα του αντικειμένου από το προπτυχιακό και - ίσως - σου δώσει και νέες ιδέες για μεταπτυχιακό. Αν, από την άλλη, δεν έχεις τόση όρεξη/κουράγιο κ.λπ. να τραβήξεις και τις δύο κατευθύνσεις, μείνε στα εφαρμοσμένα, που είναι και σχετικά με τα μεταπτυχιακά στα οποία στοχεύεις.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης