ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Συντονιστής: spyros
-
Παπαμικρούλης Δημήτρης
ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Θέλω να ξεκινήσω μια δουλειά σε αυτόν τον φάκελο αρκετά μεγάλη και ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Πιο συγκεκριμένα προτίθεμαι όλες τι ασκήσεις που έχουν γραφεί σε αυτόν τον φάκελο να τις συγκεντρώσω (Σε word) μαζί με τις λύσεις τους και να τις κάνω ένα αρχείο και φυσικά να τις ανεβάσω προς διάθεση όλων. Η βοήθεια που θα ήθελα από κάποιον ή κάποιους είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ των λύσεων. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνω εγώ. Μεγάλη δουλειά αλλά θέλω να την κάνω και από την άλλη αλλά είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω σε σχέση με όσα όλοι εσείς μου προσφέρετε εμένα καθημερινά.
Φιλικά ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΙΚΡΟΥΛΗΣ
-
Νίκος Ε. Καντιδάκης
Re: ΤΑΞΙΝΟΜΗΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ
Μπορώ. Ειδικά μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις. Δουλεύω και γώ με αρκετό υλικό από εδώ μέσα, και αισθάνομαι και γώ την ίδια υποχρέωση!dipa έγραψε:Θέλω να ξεκινήσω μια δουλειά σε αυτόν τον φάκελο αρκετά μεγάλη και ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει. Πιο συγκεκριμένα προτίθεμαι όλες τι ασκήσεις που έχουν γραφεί σε αυτόν τον φάκελο να τις συγκεντρώσω (Σε word) μαζί με τις λύσεις τους και να τις κάνω ένα αρχείο και φυσικά να τις ανεβάσω προς διάθεση όλων. Η βοήθεια που θα ήθελα από κάποιον ή κάποιους είναι ο ΕΛΕΓΧΟΣ των λύσεων. Όλα τα άλλα τα αναλαμβάνω εγώ. Μεγάλη δουλειά αλλά θέλω να την κάνω και από την άλλη αλλά είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω σε σχέση με όσα όλοι εσείς μου προσφέρετε εμένα καθημερινά.
Νίκος Ε. Καντιδάκης
- Καρδαμίτσης Σπύρος
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Θα είμαι βοηθός σας σε οτιδήποτε θελήσετε θα έχετε την αμέριστη βοήθεια μου, από την πληκτρολόγηση μέχρι τον έλενχο των ασκήσεων. Μετά τις εξετάσεις είμαι διαθέσιμος σε κάθε ιδέα σας.
Καρδαμίτσης Σπύρος
Πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση, και είμαι πρόθυμος στο να βοηθήσω και εγώ!
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
- Christos.N
και κάτι επίκαιρο...
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...
ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ...
Χρήστος Ντάβας
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
Wir müssen wissen — wir werden wissen! D.Hilbert
Δημήτρη
ευχαρίστως να βοηθήσω και εγώ
Χρήστος
ευχαρίστως να βοηθήσω και εγώ
Χρήστος
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Μπορώ να βοηθήσω στην επιλογή των ασκήσεων, που είναι κατάλληλες για επανάληψη, με ερωτήματα αλλά δεν βρίσκονται στον φάκελο ''ασκήσεις σε όλη την ύλη''', αυτές που βρίσκονται σε όλους τους υπόλοιπους φακέλους της Γ' Κατεύθυνσης (και στα ''θέματα με απαιτήσεις'' ) καθώς και στον φάκελο ''ασκήσεις μόνο για μαθητές''. Ούτως ή αλλιώς είχα κατά νου να ετοιμάσω ένα bulletin (ευρετήριο) με τις εκφωνήσεις των επαναληπτικών ασκήσεων από τον φάκελο ''ασκήσεις σε όλη την ύλη''. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι αυτό μελλοντικά.
edit
Μερικά προβλήματα στο παρόν εγχείρημα - πέρα από τον έλεγχο των δοθέντων λύσεων - είναι η μικρή χρήση (αν όχι απουσία) του
στις παλιότερες δημοσιεύσεις (ώστε να γίνει ευκολότερη η αποδελτίωση) καθώς και οι λύσεις που χάθηκαν στα συνημμένα των παλιότερων δημοσίευσεων λογω κάποιου τεχνικού προβλήματος τότε (εαν θυμάμαι καλά), συνεπώς ενδέχεται να απουσιάζουν οι λύσεις σε αρκετές ασκήσεις στον συγκεκριμένο φάκελο.
Επίσης άλλοι απαντούσαν με υποδείξεις τότε (μετά απαγορεύτηκε ευτυχώς από τον κανονισμό), άλλοι με λύσεις ενδεικτικές (πρόχειρες) κι άλλοι με αναλυτικές λύσεις, όπως γίνεται σε κάθε φάκελο άλλωστε. Θέλει πολλή δουλειά όταν αποφασιστεί ποια μορφή θα ήταν καλύτερο να έχουν οι λύσεις στο μελλοντικό φυλλάδιο.
Η ενιαία και ομοιόμορφη μορφοποίηση θέλει κι αυτή τον χρόνο της.
edit
Μερικά προβλήματα στο παρόν εγχείρημα - πέρα από τον έλεγχο των δοθέντων λύσεων - είναι η μικρή χρήση (αν όχι απουσία) του
στις παλιότερες δημοσιεύσεις (ώστε να γίνει ευκολότερη η αποδελτίωση) καθώς και οι λύσεις που χάθηκαν στα συνημμένα των παλιότερων δημοσίευσεων λογω κάποιου τεχνικού προβλήματος τότε (εαν θυμάμαι καλά), συνεπώς ενδέχεται να απουσιάζουν οι λύσεις σε αρκετές ασκήσεις στον συγκεκριμένο φάκελο. Επίσης άλλοι απαντούσαν με υποδείξεις τότε (μετά απαγορεύτηκε ευτυχώς από τον κανονισμό), άλλοι με λύσεις ενδεικτικές (πρόχειρες) κι άλλοι με αναλυτικές λύσεις, όπως γίνεται σε κάθε φάκελο άλλωστε. Θέλει πολλή δουλειά όταν αποφασιστεί ποια μορφή θα ήταν καλύτερο να έχουν οι λύσεις στο μελλοντικό φυλλάδιο.
τις δημοσιεύσεις που δεν είναι σεparmenides51 έγραψε:edit
Μερικά προβλήματα στο παρόν εγχείρημα - πέρα από τον έλεγχο των δοθέντων λύσεων - είναι η μικρή χρήση (αν όχι απουσία) τουστις παλιότερες δημοσιεύσεις (ώστε να γίνει ευκολότερη η αποδελτίωση)
θα τις διορθώσω εγώστείλτε μου με πμ όσες βρίσκετε
Φωτεινή Καλδή
-
Νίκος Ε. Καντιδάκης
parmenides51 έγραψε:Μπορώ να βοηθήσω στην επιλογή των ασκήσεων, που είναι κατάλληλες για επανάληψη, με ερωτήματα αλλά δεν βρίσκονται στον φάκελο ''ασκήσεις σε όλη την ύλη''', αυτές που βρίσκονται σε όλους τους υπόλοιπους φακέλους της Γ' Κατεύθυνσης (και στα ''θέματα με απαιτήσεις'' ) καθώς και στον φάκελο ''ασκήσεις μόνο για μαθητές''. Ούτως ή αλλιώς είχα κατά νου να ετοιμάσω ένα bulletin (ευρετήριο) με τις εκφωνήσεις των επαναληπτικών ασκήσεων από τον φάκελο ''ασκήσεις σε όλη την ύλη''. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κι αυτό μελλοντικά.
edit
Μερικά προβλήματα στο παρόν εγχείρημα - πέρα από τον έλεγχο των δοθέντων λύσεων - είναι η μικρή χρήση (αν όχι απουσία) τουστις παλιότερες δημοσιεύσεις (ώστε να γίνει ευκολότερη η αποδελτίωση) καθώς και οι λύσεις που χάθηκαν στα συνημμένα των παλιότερων δημοσίευσεων λογω κάποιου τεχνικού προβλήματος τότε (εαν θυμάμαι καλά), συνεπώς ενδέχεται να απουσιάζουν οι λύσεις σε αρκετές ασκήσεις στον συγκεκριμένο φάκελο.
Επίσης άλλοι απαντούσαν με υποδείξεις τότε (μετά απαγορεύτηκε ευτυχώς από τον κανονισμό), άλλοι με λύσεις ενδεικτικές (πρόχειρες) κι άλλοι με αναλυτικές λύσεις, όπως γίνεται σε κάθε φάκελο άλλωστε. Θέλει πολλή δουλειά όταν αποφασιστεί ποια μορφή θα ήταν καλύτερο να έχουν οι λύσεις στο μελλοντικό φυλλάδιο.
Νομίζω ότι πριν ξεκινήσουμε, να συντονιστούμε, και όπως λέει ο Παρμενίδης, να αποφασίσουμε τη μορφή.
Να σημειώσω ότι χρησιμοποιώ κατα κόρον το Mathtype, οπότε δεν ξέρω αν υπάρχουν προβλήματα συμβατότητας
Νίκος Ε. Καντιδάκης
- parmenides51
- Επικοινωνία:
Για τις δημοσιεύσεις που δεν είναι σε
αναλαμβάνω να ενημερώσω εγώ την Φωτεινή μιας και θα τον ξεφυλλίσω όλο τον φάκελο αυτές τις μέρες.
αναλαμβάνω να ενημερώσω εγώ την Φωτεινή μιας και θα τον ξεφυλλίσω όλο τον φάκελο αυτές τις μέρες.-
Παπαμικρούλης Δημήτρης
Καλησπέρα. Έχω να προτείνω τα εξής :
Αναλαμβάνω εγώ όλες τι ασκήσεις με τις λύσεις να τις τροποποιήσω και να τις κάνω word. (Εκτός από κάποιες που δεν είναι σε latex και της αναλαμβάνει η Κ.Φωτεινή). Από κει και πέρα προτείνω να παραδίνω σε 30άδες ασκήσεις προς διόρθωση σε κάθε ενδιαφερόμενο και στην συνέχεια να παραδίνονται αυτές αφού διορθωθούν ή συμπληρωθούν ως προς την λύση τους σε κάποιον ή κάποιους που θα αναλάβουν την μορφοποίηση του τελικού αρχείο.
Για να έχουμε μία εκτίμηση του μεγέθους μιλάμε για ένα πλήθος κοντά στις 600+ ασκήσεις.
Οπότε όσοι έχετε δηλώσει πρόθυμοι για την υλοποίηση αυτού του έργου προφανώς και θα σας χρειαστώ για παραπάνω από μια 30άδα ασκήσεων. Συμπληρώστε αν θέλετε από κάτω το όνομα σας για να επικοινωνήσω μαζί σας όταν έχω έτοιμο υλικό. Υπολογίζω να ξεκινήσω σε μια εβδομάδα (εγώ) οι υπόλοιποι όποτε μπορείτε φυσικά ο καθένας .
Διορθωτές
Κανάβης Χρήστος (pana1333) ckanavis@gmail.com. Ενδιαφέρομαι και για την μορφοποίηση!
Νίκος Καντιδάκης (Capetan) kantidakis@gmail.com. Ενδιαφέρομαι και για την μορφοποίηση!
Κατσίποδας Δημήτρης Katsipodas1976@yahoo.gr
Δημήτρης Παπαμικρούλης
Αναλαμβάνω εγώ όλες τι ασκήσεις με τις λύσεις να τις τροποποιήσω και να τις κάνω word. (Εκτός από κάποιες που δεν είναι σε latex και της αναλαμβάνει η Κ.Φωτεινή). Από κει και πέρα προτείνω να παραδίνω σε 30άδες ασκήσεις προς διόρθωση σε κάθε ενδιαφερόμενο και στην συνέχεια να παραδίνονται αυτές αφού διορθωθούν ή συμπληρωθούν ως προς την λύση τους σε κάποιον ή κάποιους που θα αναλάβουν την μορφοποίηση του τελικού αρχείο.
Για να έχουμε μία εκτίμηση του μεγέθους μιλάμε για ένα πλήθος κοντά στις 600+ ασκήσεις.
Οπότε όσοι έχετε δηλώσει πρόθυμοι για την υλοποίηση αυτού του έργου προφανώς και θα σας χρειαστώ για παραπάνω από μια 30άδα ασκήσεων. Συμπληρώστε αν θέλετε από κάτω το όνομα σας για να επικοινωνήσω μαζί σας όταν έχω έτοιμο υλικό. Υπολογίζω να ξεκινήσω σε μια εβδομάδα (εγώ) οι υπόλοιποι όποτε μπορείτε φυσικά ο καθένας .
Διορθωτές
Κανάβης Χρήστος (pana1333) ckanavis@gmail.com. Ενδιαφέρομαι και για την μορφοποίηση!
Νίκος Καντιδάκης (Capetan) kantidakis@gmail.com. Ενδιαφέρομαι και για την μορφοποίηση!
Δημήτρης Παπαμικρούλης
τελευταία επεξεργασία από Παπαμικρούλης Δημήτρης σε Σάβ Μάιος 05, 2012 8:12 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
dipa έγραψε:Καλησπέρα. Έχω να προτείνω τα εξής :
Διορθωτές
Δημήτρης Παπαμικρούλης
Κανάβης Χρήστος
Μαθηματικός
Μαθηματικός
-
Νίκος Ε. Καντιδάκης
[quote="dipa"]Καλησπέρα. Έχω να προτείνω τα εξής :
Διορθωτές
Διορθωτές
Διορθωτές
Διορθωτές
Νίκος Ε. Καντιδάκης
- ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΣΙΠΟΔΑΣ
- Επικοινωνία:
Για ότι θες, αλλά μετά τις εξετάσεις (αρχές Ιουνίου)

- Γιώργος Απόκης
- Διευθύνον Μέλος
- Επικοινωνία:
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ .ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΥΤΗ .ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ pvnrt58@hotmail.com
Και εγω μέσα να βοηθήσω σε ότι θέλετε αλλά όπως και οι προηγούμενοι μετά τις εξετάσεις
Pete.Gribas@gmail.com
Pete.Gribas@gmail.com
τελευταία επεξεργασία από PanosG σε Σάβ Μάιος 05, 2012 9:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γκριμπαβιώτης Παναγιώτης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες