Βοήθεια-νέος
Συντονιστής: spyros
-
Χρήστος Γ.
Βοήθεια-νέος
Καλησπέρα σας.
Είμαι νέο μέλος, είμαι Γ λυκείου και χρειάζομαι μια βοήθεια από άτομα τα οποία γνωρίζουν. Εγώ σαν μαθητής στα μαθηματικά ήμουν αρκετά αδιάφορος με αποτέλεσμα να αφήσω κενά, με την βοήθεια του μαθηματικου μου όμως και με αρκετή δουλειά εκ μέρους μου, έχω φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Τι μπορώ να κάνω για να γίνω ακόμα καλύτερος για τα σχολικά δεδομένα και πως πρέπει να εξασκηθώ; σημειωτέον τον τελευταίο καιρό διαβάζω κυρίως μαθηματικά (είμαι οικονομικής κατεύθυνσης και με τα άλλα δεν έχω θέμα γιατί φέτος αρχίσαμε να τα διδασκομαστε) και έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο.
Με εκτίμηση, Χρήστος.
Είμαι νέο μέλος, είμαι Γ λυκείου και χρειάζομαι μια βοήθεια από άτομα τα οποία γνωρίζουν. Εγώ σαν μαθητής στα μαθηματικά ήμουν αρκετά αδιάφορος με αποτέλεσμα να αφήσω κενά, με την βοήθεια του μαθηματικου μου όμως και με αρκετή δουλειά εκ μέρους μου, έχω φτάσει σε ένα αρκετά καλό επίπεδο. Τι μπορώ να κάνω για να γίνω ακόμα καλύτερος για τα σχολικά δεδομένα και πως πρέπει να εξασκηθώ; σημειωτέον τον τελευταίο καιρό διαβάζω κυρίως μαθηματικά (είμαι οικονομικής κατεύθυνσης και με τα άλλα δεν έχω θέμα γιατί φέτος αρχίσαμε να τα διδασκομαστε) και έχω αφιερώσει αρκετό χρόνο.
Με εκτίμηση, Χρήστος.
Λέξεις Κλειδιά:
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Επιμελητής
Re: Βοήθεια-νέος
Χρήστο, είναι πολύ θετικό το βήμα που έκανες έστω και την τελευταία στιγμή, να ενδιαφερθείς σοβαρά με τα μαθηματικά. Εμείς όμως, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα όποια κενά έχεις και σε τι βαθμό τα έχεις. Ο πιο κατάλληλος να σου απαντήσει για το τι πρέπει να κάνεις ώστε να βελτιώσεις όσο αυτό είναι δυνατόν την απόδοσή σου στις εξετάσεις, είναι ο μαθηματικός που ήδη σε έχει βοηθήσει αρκετά όπως είπες και ο φροντιστής σου (αν πηγαίνεις σε κάποιο φροντιστήριο).
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες