Οδηγίες Διδασκαλίας
- Γιώργος Ρίζος
- Επιμελητής
Οδηγίες Διδασκαλίας
Καλή μέρα σε όλους.
Με τα έγγραφα 114352/Γ2, 114356/Γ2 15-9-2010 αποστέλλονται οδηγίες διδασκαλίας για τα Γυμνάσια και Λύκεια, πλην ... των θετικών μαθημάτων.
Με βάση τις οδηγίες προγραμματισμού, θα έπρεπε ΗΔΗ να έχουμε καταθέσει τον προγραμματισμό μας για τη διδασκαλία (γραπτώς).
Κατά κανόνα δεν διαθέτουμε κληρονομικό χάρισμα για να προβλέψουμε τι επιπέδου τμήματα θα βρούμε μπροστά μας, αλλά λίγο το κακό θα πείτε, πάνω κάτω το ρυθμίζουμε.
Όμως, δεν πρέπει σιγά-σιγά να ανακοινωθεί και η ύλη για τα Μαθηματικά;
Έχει ακούσει κανείς κάτι;
Γιώργος Ρίζος
Με τα έγγραφα 114352/Γ2, 114356/Γ2 15-9-2010 αποστέλλονται οδηγίες διδασκαλίας για τα Γυμνάσια και Λύκεια, πλην ... των θετικών μαθημάτων.
Με βάση τις οδηγίες προγραμματισμού, θα έπρεπε ΗΔΗ να έχουμε καταθέσει τον προγραμματισμό μας για τη διδασκαλία (γραπτώς).
Κατά κανόνα δεν διαθέτουμε κληρονομικό χάρισμα για να προβλέψουμε τι επιπέδου τμήματα θα βρούμε μπροστά μας, αλλά λίγο το κακό θα πείτε, πάνω κάτω το ρυθμίζουμε.
Όμως, δεν πρέπει σιγά-σιγά να ανακοινωθεί και η ύλη για τα Μαθηματικά;
Έχει ακούσει κανείς κάτι;
Γιώργος Ρίζος
τελευταία επεξεργασία από Γιώργος Ρίζος σε Πέμ Σεπ 16, 2010 1:59 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- chris_gatos
- Επιμελητής
Re: Οδηγίες Διδασκαλίας
Καλημέρα!
Κι εγώ σήμερα είχα ακριβώς την ίδια απορία με το Γιώργο και ρώτησα το διευθυντή.
Ουδέν νεώτερο, απάντησε.
Πρός το παρόν εφαρμόζω τις περσινές επιταγές...
Κι εγώ σήμερα είχα ακριβώς την ίδια απορία με το Γιώργο και ρώτησα το διευθυντή.
Ουδέν νεώτερο, απάντησε.
Πρός το παρόν εφαρμόζω τις περσινές επιταγές...
Χρήστος Κυριαζής
- polysot
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ, αλλά από έγκυρο άτομο έμαθα ότι είχαν συγκροτηθεί δύο επιτροπές για την περικοπή της ύλης των θετικών μαθημάτων, τα πορίσματα των οποίων διαφέρουν τελικά και έπρεπε να βγει μία συνισταμένη. Οπότε την προηγούμενη εβδομάδα βρισκόμασταν στο στάδιο να συναντηθούν οι δύο προτάσεις.
Νομίζω ότι υπάρχει κόσμος στο φόρουμ που πρέπει να γνωρίζει περισσότερα...
Νομίζω ότι υπάρχει κόσμος στο φόρουμ που πρέπει να γνωρίζει περισσότερα...
Σωτήρης Δ. Χασάπης
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
- Ανδρέας Πούλος
Συμφωνώ απολύτως.
Επιπλέον από την άποψη της τυπικής Λογικής, προκύπτει ότι πρέπει να υπάρχει και κόσμος στο φόρουμ που ξέρει λιγότερα,
εφ΄ όσον τα δύο υποσύνολα δεν κατέχουν την ίδια ποσότητα γνώσεων.
Φαίνεται προφανές, αλλά και το προφανές πολλές φορές έχει τη σημασία του, η οποία δεν είναι πάντα αυτονόητη.
Και πάλι καλή σχολική χρονιά, καλές εργασίες και ελκυστικά προβλήματα στο φόρουμ.
Φιλικά,
Ανδρέας Πούλος
Επιπλέον από την άποψη της τυπικής Λογικής, προκύπτει ότι πρέπει να υπάρχει και κόσμος στο φόρουμ που ξέρει λιγότερα,
εφ΄ όσον τα δύο υποσύνολα δεν κατέχουν την ίδια ποσότητα γνώσεων.
Φαίνεται προφανές, αλλά και το προφανές πολλές φορές έχει τη σημασία του, η οποία δεν είναι πάντα αυτονόητη.
Και πάλι καλή σχολική χρονιά, καλές εργασίες και ελκυστικά προβλήματα στο φόρουμ.
Φιλικά,
Ανδρέας Πούλος
Με ημερομηνία 15-9-2010 και απ 114361/Γ2 ορίζονται τα αναζητούμενα.
Ήρθε σήμερα με το e-mail στο σχολείο.
Καλή δύναμη.
Ήρθε σήμερα με το e-mail στο σχολείο.
Καλή δύναμη.
1 υ και 3 γ
- cretanman
- Διαχειριστής
- Επικοινωνία:
Το συνημμένο αρχείο ήρθε σήμερα στο σχολείο μου και περιέχει τις οδηγίες διδασκαλίας των μαθηματικών (για την ακρίβεια περιείχε τις οδηγίες όλων των "θετικών" μαθημάτων αλλά απομόνωσα τα μαθηματικά). Σύντομα θα μεταφερθεί στον αντίστοιχο φάκελο των οδηγιών.
Οδηγίες
Οδηγίες
Αλέξανδρος Συγκελάκης
Ευχαριστούμε Αλέξανδρε.cretanman έγραψε:Το συνημμένο αρχείο ήρθε σήμερα στο σχολείο μου και περιέχει τις οδηγίες διδασκαλίας των μαθηματικών (για την ακρίβεια περιείχε τις οδηγίες όλων των "θετικών" μαθημάτων αλλά απομόνωσα τα μαθηματικά). Σύντομα θα μεταφερθεί στον αντίστοιχο φάκελο των οδηγιών.
Οδηγίες
Καλή σχολική χρονιά.
1 υ και 3 γ
- bilstef
- Επικοινωνία:
Οι οδηγίες για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ;cretanman έγραψε:Το συνημμένο αρχείο ήρθε σήμερα στο σχολείο μου και περιέχει τις οδηγίες διδασκαλίας των μαθηματικών (για την ακρίβεια περιείχε τις οδηγίες όλων των "θετικών" μαθημάτων αλλά απομόνωσα τα μαθηματικά). Σύντομα θα μεταφερθεί στον αντίστοιχο φάκελο των οδηγιών.
Οδηγίες
Η ζωή είναι Ωραία,ας την χαρούμε.Εν οίδα ότι ουδέν οίδα!Γηράσκω αεί διδασκόμενος!
Η γη δεν μας ανήκει της ανήκουμε !
Βασίλης Στεφανίδης
Βασίλης Στεφανίδης
- polysot
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Ένα καλό : τοκοχρεωλύσια, ανατοκισμός εντός ύλης

Σωτήρης Δ. Χασάπης
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
- matha
- Γενικός Συντονιστής
ΕΞΩ οι τριγωνομετρικές ταυτότητες ημ(α+β), ημ2α κτλ;;;;;;;;
Καημένη τριγωνομετρία!

Καημένη τριγωνομετρία!
Μάγκος Θάνος
Έστω ότι, αναμένονται.bilstef έγραψε:Οι οδηγίες για το ΓΥΜΝΑΣΙΟ;cretanman έγραψε:Το συνημμένο αρχείο ήρθε σήμερα στο σχολείο μου και περιέχει τις οδηγίες διδασκαλίας των μαθηματικών (για την ακρίβεια περιείχε τις οδηγίες όλων των "θετικών" μαθημάτων αλλά απομόνωσα τα μαθηματικά). Σύντομα θα μεταφερθεί στον αντίστοιχο φάκελο των οδηγιών.
Οδηγίες
1 υ και 3 γ
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Πολύ περίεργη η ύλη, δεν θέλω ακόμα να τοποθετηθώ γιατί ακόμα δεν την έχω δουλέψει ακόμα, να την δούμε πρώτα και μετά τα λέμε.
Αν δεν κάνω λάθος στο doc δεν υπάρχουν οδηγίες για τα μαθηματικά γενικής και κατεύθυνσης Γ' Λυκείου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αλλαγές ή ότι δεν ανακοινώνονται ακόμα?
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Αυτές έχουν ήδη έρθει στα Σχολεία .Νομίζω τις έχουμε ανεβάσει στο φάκελο του καθηγητή ή όχι ;tpakis έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος στο doc δεν υπάρχουν οδηγίες για τα μαθηματικά γενικής και κατεύθυνσης Γ' Λυκείου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αλλαγές ή ότι δεν ανακοινώνονται ακόμα?
Μπάμπης
- polysot
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Αυτές που έχουν έρθει και βρίσκονται εδώ viewtopic.php?f=77&t=8775 είναι των επαλ επασ. Ισχύουν οι ίδιες και για τα γενικά ή υπάρχουν και κάπου άλλου που δεν έχω δει;tpakis έγραψε:Πράγματι υπάρχουν εκεί, δεν το είχα προσέξει. Ευχαριστώ πολύ!
Σωτήρης Δ. Χασάπης
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
- bilstef
- Επικοινωνία:
Παρακάτω όλων των θετικών μαθηματικών το έγγραφοnewton έγραψε:Μήπως υπάρχει κάποιο Link και για την ύλη της Φυσικής ;
- Συνημμένα
-
- 0 ΥΛΗ-ΟΔΗΓΙΕΣ olon ΘΕΤΙΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ 2010-11.doc
- (702 KiB) Μεταφορτώθηκε 268 φορές
Η ζωή είναι Ωραία,ας την χαρούμε.Εν οίδα ότι ουδέν οίδα!Γηράσκω αεί διδασκόμενος!
Βασίλης Στεφανίδης
Βασίλης Στεφανίδης
-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Πρόσθεσα στο φάκελο των οδηγιών, αφού λέτε ότι δεν υπάρχουν , τις οδηγίες που αφορούν στα μαθηματικά της Γ΄Λυκείου για το σχολικό έτος 2010 - 2010.Μπάμπης Στεργίου έγραψε:Αυτές έχουν ήδη έρθει στα Σχολεία .Νομίζω τις έχουμε ανεβάσει στο φάκελο του καθηγητή ή όχι ;tpakis έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος στο doc δεν υπάρχουν οδηγίες για τα μαθηματικά γενικής και κατεύθυνσης Γ' Λυκείου. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν αλλαγές ή ότι δεν ανακοινώνονται ακόμα?
Μπάμπης
Βρίσκονται στο :
viewtopic.php?f=77&t=9281
Μπάμπης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες