Διαγραφή ανάρτησης

Συντονιστής: spyros

STOPJOHN

Διαγραφή ανάρτησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από STOPJOHN » Σάβ Ιουν 01, 2024 7:14 am

Καλημέρα θέλω να ρωτήσω τους υπεύθυνους συντονιστές γιατί διέγραψαν την ανάρτηση και το διάλογο του θέματος Άξιζε τη Νίκη

α. Η δυσκολία με κάνει δυνατότερο.
β. Όταν πέφτεις να έχεις τη δύναμη να σηκώνεσαι.

Λέξεις Κλειδιά:
Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Re: Διαγραφή ανάρτησης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis » Σάβ Ιουν 01, 2024 8:07 am

Έχω κι εγώ την ίδια απορία.

Μήπως η συζήτηση είχε υβριστικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο; Θίξαμε πρόσωπα ή πράγματα;
Θεωρείται κακό να εγκωμιάζουμε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού;

Αυτό που έγινε είναι τουλάχιστον προσβλητικό για τα μέλη του :logo: που συμμετείχαν στη συζήτηση.
Και ακόμα χειρότερα είναι υπέρτατη αγένεια όταν δεν ενημερώνεται κανείς από τους συμμετέχοντες
για τη βίαιη αυτή διαγραφή!

Περιμένω κάποιον με Ονοματεπώνυμο να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

STOPJOHN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από STOPJOHN » Σάβ Ιουν 01, 2024 8:22 am

Συμφωνώ με το Γιωργο που πάντοτε δείχνει το μεγάλο ηθικό ανάστημα του

Άβαταρ μέλους
DreamingMaths

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DreamingMaths » Σάβ Ιουν 01, 2024 3:06 pm

Να με συγχωρέσουν οι φίλοι που χαμογέλασα, όχι υποτιμητικά, όταν διάβασα την απορία τους για τη διαγραφή της εν λόγω ανάρτησης. Εγώ τους έχω την απάντηση. Είμαι πολύ λιγότερο διάστημα εδώ από ό,τι παλαιότερα μέλη αλλά έχω σχηματίσει τις απόψεις που χρειάζεται να έχω για εδώ.

Κάποιοι από εσάς θα θυμούνται που πέρυσι, πριν ένα χρόνο περίπου είχα αναρτήσει ένα θέμα με τίτλο, "Τα Μαθηματικά είναι ζωή και η Ζωή συνθέτει Μαθηματικά". Αφού είχα αναρτήσει αρκετό υλικό και το διέγραψαν, ρώτησα και εγώ τους λόγους γιατί. Δείτε τι μου απάντησαν εδώ.

Η απάντησή τους εκείνη είναι και η απάντηση στην τελευταία διαγραφή. Δυστυχώς έτσι είναι. Το Mathematica είναι καθαρά μαθηματικό φόρουμ, δεν επιδέχεται θέματα εκτός Μαθηματικών. Εγώ όμως είμαι μαζί σας και δίνω και εγώ συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, αν και δεν είμαι οπαδός του. Ο Ολυμπιακός όμως "χαλάει" το φόρουμ. Τι δουλειά έχει εδώ; Μιλάει μήπως για Άλγεβρα ή Γεωμετρία; Τι άλλο να πω, τα πράγματα είναι καθαρά μέσα μου. Αν αυτό δεν σας αρέσει που έγινε, στο χέρι σας είναι να το ζητήσετε να αλλάξει...

Η επιτυχία είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που το λένε Ε(επιμονή), Υ(υπομονή), Α(αγάπη).
Κρατήστε τα με δύναμη στους στόχους σας και θα τους δείτε να πραγματώνονται ...
Νίκος Πελεκανάκης
Άβαταρ μέλους
nsmavrogiannis
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nsmavrogiannis » Σάβ Ιουν 01, 2024 8:37 pm

Γεια σας

Ο κανονισμός μας γράφει

Άρθρο 1. Σκοποί
Σκοποί του mathematica είναι η προαγωγή της μαθηματικής παιδείας , της μαθηματικής
επιστήμης, η επικοινωνία των μαθηματικών και η αλληλοβοήθεια.
Άρθρο 2. Μέσα επίτευξης των σκοπών
Η επίτευξη των σκοπών γίνεται με την ανταλλαγή απόψεων, την ατομική ή συλλογική
δημόσια έκφραση γνώμης, ηλεκτρονικές ή έντυπες εκδόσεις και όποιο άλλο μέσο κριθεί
πρόσφορο

Άρθρο 11. Υποχρεώσεις μελών
....
IX. Δεν επιτρέπεται η αποστολή άσχετων μηνυμάτων ή επανάληψη μηνυμάτων με
όμοιο περιεχόμενο (εξαιρούνται οι δοκιμές).
....
XII. Συμμετοχή στις λειτουργίες του mathematica σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή
του παρόντος κανονισμού. Περιπτώσεις παραβίασης του παρόντος κανονισμού
αντιμετωπίζονται από τους υπεύθυνους συντονιστές και κατά την κρίση τους με
συστάσεις, διαγραφή μηνύματος, κλείδωμα θέματος, διαγραφή μέλους, αποκλεισμού του I.P ή όποιου άλλου πρόσφορου μέτρου κατά την κρίση τους.

Πολλά ενδιαφέροντα και θαυμαστά μπορεί να συμβαίνυν γύρω μας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι χωράνε στο :logo: . Οι καλοί συνάδελφοι που διαμαρτύρονται ας σκεφθούν τι θα γίνονταν αν γράφαμε στο φόρουμ μας για οτιδήποτε. Νομίζω ότι μόνο ευχαριστίες χρωστάμε στους ΓΣ που κρατάνε το φόρουμ κοντά στην θεματική του.

Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος
STOPJOHN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από STOPJOHN » Σάβ Ιουν 01, 2024 11:14 pm

Καλησπέρα σε όλους να απαντήσω στα επιχειρήματα για την διαφύλαξη της θεματικής από τους ΓΣ.

Από τους κανονισμούς το άρθρο 1 γράφει για επικοινωνία των Μαθηματικών και το άρθρο 2 για ανταλλαγή απόψεων Όποτε τα σημαντικά γεγονότα σε Ποδόσφαιρο και αθλητισμό εντάσσονται στη θεματική των κανονισμών Το ερώτημα είναι τα ΧΡΟΝΙΆ ΠΟΛΛΆ εντάσσονται στη θεματική ;;;μάλλον όχι γιατί δεν διαγράφονται ;;; Πολλές φορές έχουμε δει να γράφονται χαζομάρες σε διαλόγους αλλα οι ΓΣ δεν έκανα διαγραφές ....Κατανοώ ότι και οι ΓΣ είναι άνθρωποι και κάνουν λάθη η αστοχίες Τελικά είδα ότι έγραψαν και αξιόλογα στελέχη του φόρουμ και χωρίς διάλογο με πολιτισμένο τρόπο άρα γιατί να γίνει διαγραφεί ;;;

achilleas
Γενικός Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από achilleas » Κυρ Ιουν 02, 2024 9:40 am

Καλημέρα σας!

Το θέμα μετακινήθηκε στο φάκελο "Μηνύματα προς διαγραφή" διότι μας επισημάνθηκε ότι παραβιάζει τον κανονισμό του mathematica.

Το μοναδικό κριτήριο ήταν το παραπάνω, και όχι π.χ. αν τα μέλη που έγραψαν είναι αξιόλογα ή όχι.

Δεν υπήρχε καμία διάθεση να προσβάλλουμε ή να θίξουμε κάποιον.

Φιλικά,

Αχιλλέας

Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis » Κυρ Ιουν 02, 2024 11:05 am

Θα μπορούσαμε ωστόσο, να είχαμε ενημερωθεί πριν γίνει η διαγραφή με αυτό τον άκομψο
τρόπο. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ τέτοια απαξίωση προς το πρόσωπό μου.

ΥΓ. Δεν είδα τους Γ. Σ να δείχνουν την ίδια ευαισθησία σε άλλα θέματα, όπως π.χ αυτό, όπου αναφέρεται ρητά
ότι δεν έχει σχέση με μαθηματικά. Να υπογραμμίσω ότι όχι μόνο δεν με ενοχλεί το περιεχόμενο αυτού του θέματος,
αλλά εύχομαι και η νέα ποιητική συλλογή να τύχει ευρείας αποδοχής. Δεν είναι κακό να συγχαρούμε ένα συνάδελφό
μας για δραστηριότητες που δεν είναι μαθηματικής φύσεως, ούτε είναι κακό να εξάρουμε αθλητικές επιτυχίες της πατρίδας μας.

Άβαταρ μέλους
DreamingMaths

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από DreamingMaths » Κυρ Ιουν 02, 2024 12:11 pm

george visvikis έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 11:05 am
Θα μπορούσαμε ωστόσο, να είχαμε ενημερωθεί πριν γίνει η διαγραφή με αυτό τον άκομψο
τρόπο. Ειλικρινά, δεν θυμάμαι να έχω νιώσει ποτέ τέτοια απαξίωση προς το πρόσωπό μου.

ΥΓ. Δεν είδα τους Γ. Σ να δείχνουν την ίδια ευαισθησία σε άλλα θέματα, όπως π.χ αυτό, όπου αναφέρεται ρητά
ότι δεν έχει σχέση με μαθηματικά. Να υπογραμμίσω ότι όχι μόνο δεν με ενοχλεί το περιεχόμενο αυτού του θέματος,
αλλά εύχομαι και η νέα ποιητική συλλογή να τύχει ευρείας αποδοχής. Δεν είναι κακό να συγχαρούμε ένα συνάδελφό
μας για δραστηριότητες που δεν είναι μαθηματικής φύσεως, ούτε είναι κακό να εξάρουμε αθλητικές επιτυχίες της πατρίδας μας.
Τα λόγια σου με βρίσκουν απολύτως σύμφωνο, έτσι είναι όπως μίλησες. Απευθύνομαι στους Γενικούς Συντονιστές και θέλω να τους πω ότι υπάρχουν κάποια σημαντικά γεγονότα που καλούμαστε να μιλήσουμε για αυτά όταν συμβαίνουν γιατί είμαστε φόρουμ και λόγω της αξιολογότητάς τους, δεν μπορούν να μπουν σε κανόνες συζήτησης ή μή, π.χ. η απόκτηση ενός ελληνικού χρυσού μεταλλίου σε Ολυμπιακούς αγώνες, η ανακάλυψη ενός επαναστατικού φαρμάκου που θεραπεύει μία ανίατη ασθένεια, η ανάδειξη ενός Έλληνα με ένα βραβείο, έστω Νόμπελ Λογοτεχνίας και ας μην είναι Νόμπελ Μαθηματικών. Ακόμα κι αν (ο Θεός να φυλάξει να μη γίνει!!!) πιάσει φωτιά και φέτος μια περιοχή της πατρίδας μας και απειληθούν ζωές, αν ένα μέλος γράψει με σκοπό να παρακαλέσει όποιος μπορεί να βοηθήσει, δεν θα τεθεί φυσικά το θέμα προς διαγραφή γιατί είναι τόσο μα τόσο ανθρώπινο. Αν τελικά βρεθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και γίνει χαμός σε όλη την Ελλάδα από το συγκλονιστικό γεγονός, αν το αναφέρουμε εδώ, θα το διαγράψετε;

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι Γενικοί Συντονιστές διέγραψαν μια ανάρτηση που αφορούσε όχι ένα απλό γεγονός αλλά για πρώτη φορά την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου απο μια ελληνική ποδοσφαιρική ομάδα. Δεν είναι μια ανάρτηση για ένα απλό γεγονός εκτός των μαθηματικών για να σπεύσουν να τη διαγράψουν. Άξιζε να κάνουν μια εξαίρεση για το βαθμό της επιτυχίας που αξιώθηκε η εν λόγω ομάδα. Δεν θα τους ζητούσε κανείς εξηγήσεις για την ύπαρξη ενός σπουδαίου, μη μαθηματικού θέματος στο mathematica.

Θα ήθελα ταπεινά από σεβασμό στο πρόσωπό τους και με διάθεση ευχαριστίας που χάρις στο Mathematica, συγκεντρωνόμαστε όλοι εδώ και διαβάζουμε, μιλάμε και γράφουμε για τα Μαθηματικά που αγαπάμε, να τους πω να επαναφέρουν την ανάρτηση εκείνη, για το βαθμό της μεγάλης επιτυχίας του Ολυμπιακού. Τέτοιες εξαιρέσεις, αξιότιμοι μας Συντονιστές αξίζει να γίνονται. Και οι κανόνες τις έχουν.

Ταπεινά 
Νίκος Πελεκανάκης - DreamingMaths
τελευταία επεξεργασία από DreamingMaths σε Κυρ Ιουν 02, 2024 5:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Η επιτυχία είναι ένα πανέμορφο κορίτσι που το λένε Ε(επιμονή), Υ(υπομονή), Α(αγάπη).
Κρατήστε τα με δύναμη στους στόχους σας και θα τους δείτε να πραγματώνονται ...
Νίκος Πελεκανάκης
STOPJOHN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από STOPJOHN » Κυρ Ιουν 02, 2024 12:15 pm

Καλημέρα για να μη χαθούμε με πολλά μηνύματα και επι της ουσίας Όταν υπάρχει στους κανονισμούς η επικοινωνία των μελών,και γίνεται ανάρτηση για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα ,θεωρώ οτι είναι ενημερωτικό και επικοινωνιακό για τα μέλη του φόρουμ .

mick7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mick7 » Κυρ Ιουν 02, 2024 12:32 pm

Μήπως κ.Πελεκανακη είναι Μαθηματικά αυτά τα ποστ σας...;

1) viewtopic.php?f=44&t=75636&p=365507#p365507

2)viewtopic.php?f=44&t=75619&p=365456#p365456

3)viewtopic.php?f=44&t=75585&p=365329#p365329

4)viewtopic.php?f=44&t=74181&p=359387#p359387

5)viewtopic.php?f=44&t=74158&p=359233#p359233

DreamingMaths έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 12:11 pm
Έχουν υπάρξει αναρτήσεις που οι Γενικοί Συντονιστές έδειξαν εξαίρεση στον κανόνα και δεν έκαναν διαγραφή όπως
«Pop Corn», «Δημιουργήματα Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας».
Νίκος Πελεκανάκης - DreamingMaths

achilleas
Γενικός Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από achilleas » Κυρ Ιουν 02, 2024 4:47 pm

george visvikis έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 11:05 am

....
Γιώργο, μην το παίρνεις προσωπικά. Δεν υπήρχε καμιά πρόθεση να απαξιωθεί κανένας.

Η διαγραφή ολόκληρου θέματος, αλλά και απλού μηνύματος, δεν είναι ποτέ ευχάριστη. Πολλές φορές γίνεται χωρίς ενημέρωση για διάφορους λόγους.

Είχε συμβεί και σε εμένα να διαγραφεί θέμα κάποιου- και μαζί μαθηματική απάντηση μου- διότι έτσι είχαν αποφασίσει οι τότε Γενικοί Συντονιστές χωρίς ενημέρωση. Δεν το έκανα θέμα.
STOPJOHN έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 12:15 pm
Καλημέρα για να μη χαθούμε με πολλά μηνύματα και επι της ουσίας Όταν υπάρχει στους κανονισμούς η επικοινωνία των μελών,και γίνεται ανάρτηση για ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα ,θεωρώ οτι είναι ενημερωτικό και επικοινωνιακό για τα μέλη του φόρουμ .
Υπάρχουν αμέτρητα αθλητικά γεγονότα που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "σημαντικά" και με αυτή τη λογική άρα να αποτελέσουν αφορμή για ανάρτηση μηνυμάτων και επικονωνία των μελών του φόρουμ.

Υπάρχει ο κίνδυνος να χαθεί το μέτρο, οπότε γι'αυτό, το mathematica κρατά μια πιο αυστηρή στάση. Μετά την επισήμανση παραβίασης του κανονισμού, αποφασίστηκε η διαγραφή του θέματος.

Φιλικά,

Αχιλλέας

STOPJOHN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από STOPJOHN » Κυρ Ιουν 02, 2024 5:50 pm

Nα απαντήσω στην αισθηση του χάσιμου του μέτρου γιατί εδω μιλάμε για κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα και πρώτη φορά βγήκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι για να πανηγυρίσουν. Εδω η Ελλάδα σείεται και εμείς εδώ στο φόρουμ διυλίζουμε τον κώνωπα που σπάνια παρουσιάζεται Τέλος πάντων με τα δικά μου κριτήρια δεν εγινε παράβαση .Μπορώ να υποθέσω οτι οι ΓΣ είναι αντι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Το τελευταίο το γράφω αστεία .........

Άβαταρ μέλους
cretanman
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από cretanman » Κυρ Ιουν 02, 2024 6:58 pm

george visvikis έγραψε:
Σάβ Ιουν 01, 2024 8:07 am
Έχω κι εγώ την ίδια απορία.

Μήπως η συζήτηση είχε υβριστικό ή ακατάλληλο περιεχόμενο; Θίξαμε πρόσωπα ή πράγματα;
Θεωρείται κακό να εγκωμιάζουμε τις επιτυχίες του ελληνικού αθλητισμού;

STOPJOHN έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 5:50 pm
Nα απαντήσω στην αισθηση του χάσιμου του μέτρου γιατί εδω μιλάμε για κορυφαίο αθλητικό γεγονός για την Ελλάδα και πρώτη φορά βγήκαν τόσοι πολλοί άνθρωποι για να πανηγυρίσουν. Εδω η Ελλάδα σείεται και εμείς εδώ στο φόρουμ διυλίζουμε τον κώνωπα που σπάνια παρουσιάζεται Τέλος πάντων με τα δικά μου κριτήρια δεν εγινε παράβαση .Μπορώ να υποθέσω οτι οι ΓΣ είναι αντι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ. Το τελευταίο το γράφω αστεία .........
Καλησπέρα σε όλους!

Ο ρόλος των ΓΣ έχει και αυτή την (πολλές φορές άχαρη) αρμοδιότητα! Εκτός από τα μαθηματικά που κάνουν όλοι στο φόρουμ είναι επιφορτισμένοι και με τη λειτουργία του. Αλίμονο αν για κάθε απόφαση που συζητούν μεταξύ τους πρέπει νωρίτερα να ενημερώνουν και να περιμένουν και έγκριση. Αυτό ήδη το κάνουν (να επικοινωνούν με κάποια μέλη) για μηνύματα που τυχαίνει να βλέπουν και δεν είναι γραμμένα σε \Latex, δεν είναι ορθογραφημένα κλπ κλπ. Πλέον λιγότερο αλλά παλαιότερα περισσότερο έπρεπε να παίρνουν καθημερινά δεκάδες αποφάσεις στον πολύτιμο χρόνο τους γράφοντας ταυτόχρονα και μαθηματικά. Ούτε υβριστικό, ούτε ακατάλληλο περιεχόμενο είχε η ανάρτηση... Είχε απλά άσχετο με τα μαθηματικά περιεχόμενο! Τόσο απλά... Και τη στιγμή κατά την οποία είχε γίνει αναφορά για τη δημοσίευση, δε μπορούσε παρά να απομακρυνθεί (και δίκαια). Δε καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο πρέπει να βλέπω εδώ στο mathematica τις επιτυχίες στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, στο στίβο, στις ευρωεκλογές ή στο χρηματιστήριο... Στην τελική θα χρησιμοποιούσα γι' αυτά το προσωπικό μου προφίλ στα κοινωνικά δίκτυα!

Το αν βγήκαν πολλοί άνθρωποι να πανηγυρίσουν για ένα τελείως υποκειμενικό γεγονός, δε σημαίνει ότι θα αλλάξουν οι κανονισμοί που υπάρχουν. Κάθε 4 χρόνια βγαινουν έξω και πανηγυρίζουν και όσοι υποστήριζαν το κόμμα που εκλέχθηκε στις εθνικές εκλογές! Θα ήταν αποδεκτό να γράψουν για τη νίκη του κόμματός τους στο mathematica; Προσωπικά δε δίνω δεκάρα είτε λέγεται Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός είτε ΝΔ, είτε ΚΚΕ. Το γιατί δεν είναι ο χώρος για να το συζητήσω! Εδώ γράφουμε μαθηματικά και παρά το ότι έχω τις οπαδικές και πολιτικές μου πεποίθησεις, δε τις εκφράζω εδώ. Γι'αυτό θεωρώ ότι το mathematica έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια ένα εξαιρετικό μαθηματικό επίπεδο!

Με εκτίμηση προς όλους,
Αλέξανδρος

Αλέξανδρος Συγκελάκης
STOPJOHN

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από STOPJOHN » Κυρ Ιουν 02, 2024 8:31 pm

Θα απαντήσω σύντομα και θα κλείσω ειναι το τελευταίο μου μήνυμα Να μείνουμε μόνο στα αθλητικά δρώμενα Εδώ εκφράστηκε η γνώμη ότι είναι ενα υποκειμενικό γεγονός , όμως είναι ενα κορυφαίο γεγονός που γίνεται περίπου κάθε 100 χρόνια και φυσικά πολύ θετικό για τη πατρίδα μας . Ακόμη όσοι ασχολούνται με τον αθλητισμό και έχουν βιώσει όλες τις καταστάσεις συνήθως εκδηλώνονται. Σέβομαι και αυτούς που δεν εκδηλώνονται Τέλος θεωρώ πολύ καλό το επίπεδο του φόρουμ για τα Μαθηματικά

Άβαταρ μέλους
george visvikis
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από george visvikis » Κυρ Ιουν 02, 2024 8:55 pm

cretanman έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 6:58 pm
...Ούτε υβριστικό, ούτε ακατάλληλο περιεχόμενο είχε η ανάρτηση... Είχε απλά άσχετο με τα μαθηματικά περιεχόμενο! Τόσο απλά... Και τη στιγμή κατά την οποία είχε γίνει αναφορά για τη δημοσίευση, δε μπορούσε παρά να απομακρυνθεί (και δίκαια).

Με εκτίμηση προς όλους,
Αλέξανδρος
Είναι σαφές αγαπητέ Αλέξανδρε, ότι απαντάς μόνο σε αυτά που εσύ επιλέγεις. Το έγραψα και πιο πριν αλλά πέρασε χωρίς
σχόλιο. Το θέμα αυτό (που κατά την άποψή μου κοσμεί το :logo: ) είναι σχετικό με τα μαθηματικά;
Φαίνεται όμως πως υπάρχουν άλλα μέτρα και άλλα σταθμά. Οι ευαίσθητες χορδές των Γ.Σ ενεργοποιούνται με το κόκκινο
πανί που λέγεται ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ!
cretanman έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 6:58 pm
Το αν βγήκαν πολλοί άνθρωποι να πανηγυρίσουν για ένα τελείως υποκειμενικό γεγονός, δε σημαίνει ότι θα αλλάξουν οι κανονισμοί που υπάρχουν. Κάθε 4 χρόνια βγαινουν έξω και πανηγυρίζουν και όσοι υποστήριζαν το κόμμα που εκλέχθηκε στις εθνικές εκλογές! Θα ήταν αποδεκτό να γράψουν για τη νίκη του κόμματός τους στο mathematica; Προσωπικά δε δίνω δεκάρα είτε λέγεται Παναθηναϊκός, είτε Ολυμπιακός είτε ΝΔ, είτε ΚΚΕ. Το γιατί δεν είναι ο χώρος για να το συζητήσω! Εδώ γράφουμε μαθηματικά και παρά το ότι έχω τις οπαδικές και πολιτικές μου πεποίθησεις, δε τις εκφράζω εδώ.
Επειδή όλοι εδώ είμαστε μαθηματικοί, καλό είναι να μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Άλλο οι πολιτικές και οι
οπαδικές πεποιθήσεις που είναι για εσωτερική κατανάλωση και άλλο οι Διεθνείς Επιτυχίες είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο
μπάσκετ είτε στο στίβο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Τέλος να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν υποκειμενικά γεγονότα.
Υπάρχουν υποκειμενικές γνώμες, απόψεις ή θεωρίες. Τα γεγονότα όμως είναι πέρα για πέρα αντικειμενικά. Αυτά απλώς
για συνεννοούμαστε και να μη φανεί ότι είμαστε ηλίθιοι και δεν ξέρουμε τι γράφουμε ή δεν καταλαβαίνουμε αυτά που
διαβάζουμε. Νομίζω ότι αυτό το θέμα, τουλάχιστον για μένα, έληξε και δεν πρόκειται να τοποθετηθώ ξανά.

Mihalis_Lambrou
Επιμελητής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mihalis_Lambrou » Δευ Ιουν 03, 2024 1:31 am

george visvikis έγραψε:
Κυρ Ιουν 02, 2024 8:55 pm
Επειδή όλοι εδώ είμαστε μαθηματικοί, καλό είναι να μην συγκρίνουμε μήλα με πορτοκάλια. Άλλο οι πολιτικές και οι
οπαδικές πεποιθήσεις που είναι για εσωτερική κατανάλωση και άλλο οι Διεθνείς Επιτυχίες είτε στο ποδόσφαιρο, είτε στο
μπάσκετ είτε στο στίβο ή σε οποιοδήποτε άλλο άθλημα. Τέλος να επισημάνω ότι δεν υπάρχουν υποκειμενικά γεγονότα.
Υπάρχουν υποκειμενικές γνώμες, απόψεις ή θεωρίες. Τα γεγονότα όμως είναι πέρα για πέρα αντικειμενικά. Αυτά απλώς
για συνεννοούμαστε και να μη φανεί ότι είμαστε ηλίθιοι και δεν ξέρουμε τι γράφουμε ή δεν καταλαβαίνουμε αυτά που
διαβάζουμε.
:10sta10:

Άβαταρ μέλους
stranger
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stranger » Δευ Ιουν 03, 2024 2:56 am

Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει ανεξήγητα μεγάλη έκταση.

Κωνσταντίνος Σμπώκος
Άβαταρ μέλους
grigkost
Διαχειριστής
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από grigkost » Δευ Ιουν 03, 2024 4:39 am

stranger έγραψε:
Δευ Ιουν 03, 2024 2:56 am
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει ανεξήγητα μεγάλη έκταση.
Το συνηθίζουμε αυτό. Ζούμε στην χώρα όπου γεννήθηκε η Δημοκρατία!

{\color{dred}\Gamma\!\rho\,{\rm{H}}\gamma\varnothing\varrho{\mathscr{H}}\varsigma \ {\mathbb{K}}\,\Omega\sum{\rm{t}}{\mathscr{A}}\,{\mathbb{K}}\!\odot\varsigma
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης