ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2023 (ΣΧΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΛΥΣΕΙΣ)
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
-
Mathmaster2009
ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2023 (ΣΧΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΛΥΣΕΙΣ)
Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια που έχουν καταβάλλει να φτάσουν στην ολυμπιάδα! Ξέρετε πότε περίπου να περιμένουμε τα αποτελέσματα και που θα κυμανθούν οι βάσεις? Κυρίως για το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ενδιαφερομαι
Ευχαριστω
Φιλικα
Παναγιωτης
Ευχαριστω
Φιλικα
Παναγιωτης
Λέξεις Κλειδιά:
-
Παπαδόπουλος Κώστας
Re: ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2023
Κάτι άσχετο με τον Αρχιμήδη. Στον Πυθαγόρα όποιος διακριθεί παίρνει μονο τιμητικό δίπλωμα και το περιοδικό ετσι;
<<Φτάσε όπου δεν μπορείς>>,Νίκος Καζαντζάκης
-
Mathmaster2009
-
Τσιαλας Νικολαος
Θα βγούν πιθανότατα την Πέμπτη ...Kavousianos Ioannis έγραψε: ↑Τρί Φεβ 21, 2023 8:05 pmΞέρετε μήπως αν υπάρχει κάποια πιθανότητα να βγουν τα αποτελέσματα απόψε?
Πότε θα βγουν τα αποτελέσματα ?
Υποτίθεται θα βγαίνανε χθες
Από ότι έχω μάθει η διόρθωση των γραπτών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Υποτίθεται θα βγαίνανε χθες
Από ότι έχω μάθει η διόρθωση των γραπτών έχει σχεδόν ολοκληρωθεί.
Δεν είμαι σίγουρος γιατί "υποτίθεται" ότι θα βγαίνανε χθες. Καλό είναι να μην ακούτε φήμες.
Λίγη υπομονή ακόμη...
-
Τσιαλας Νικολαος
Το αστείο είναι ότι πιστέψαμε όλοι τον φιλο μας τον fog steel που άκουσε τις φήμες και λιώσαμε στο refresh page
Έχουμε αγωνία τι να κάνουμε (ενώ ξέρουμε πως δεν υπάρχει ούτε μια πιθανότητα διάκρισηςΤσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 7:10 pmΤο αστείο είναι ότι πιστέψαμε όλοι τον φιλο μας τον fog steel που άκουσε τις φήμες και λιώσαμε στο refresh page![]()
Επίσης το άκουσα από κάποιον που έχει κάποια σχέση με την ΕΜΕ ... μου το επιβεβαίωσε και ένας διαγωνιζόμενος
-
CarlusMagnsenYourDad22
-
PetrosIMOGoldMedalist
Έχουν να πάνε σε μασκέ πάρτι στο Mezo club. Να τα περιμένεις μετά τις 4 το πρωίKavousianos Ioannis έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 8:10 pmΒασικά το πιο πιθανό είναι ότι θα βγουν σήμερα, το ελπίζω ,εχω βγαλει φουσκάλες στα δάχτυλα από το refresh page ολη την ώρα!![]()
ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2023 (ΣΧΟΛΙΑ)
Ανοίγουμε αυτό το θέμα για να μεταφέρουμε σχόλια περί βάσεων, ημερομηνίας αποτελεσμάτων κτλ.
Οι λύσεις παραμένουν στο προηγούμενο θέμα.
Οι λύσεις παραμένουν στο προηγούμενο θέμα.
-
PetrosIMOGoldMedalist
Re: ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2023 (ΣΧΟΛΙΑ)
Που πιστεύετε θα κυμανθούν οι βάσεις για χάλκινο , αργυρό και χρυσό μετάλλιο αντιστοίχως ?
-
PetrosIMOGoldMedalist
Re: ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ 2023 (ΣΧΟΛΙΑ, ΟΧΙ ΛΥΣΕΙΣ)
Με μισό θέμα περνάς ? Γιατί ήθελα και φέτος (όπως και τα προηγούμενα χρόνια) να πάρω χρυσό μετάλλιο στην IMO αλλά δεν με βλέπω καλά ... 
-
Τσιαλας Νικολαος
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένα με τα αποτελέσματα 
Ευχαριστημένα θα μέναμε αν μπορούσαμε να τα δούμε κιόλας!!Τσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Παρ Φεβ 24, 2023 11:44 pmΣυγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!!! Ελπίζω να μείνατε ευχαριστημένα με τα αποτελέσματα![]()
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες