τότε

Συντονιστής: KAKABASBASILEIOS
υπάρχει
: για κάθε
να είναι 
αν πάρουμε
ωστε να εφαρμόσουμε Κ.Π ? στην προηγούμενη σχέσηΓιώργος Τελώνης έγραψε:Αν
τότε

Λαμβάνοντας υπόψιν και την απόδειξη του R BORIS έχουμε:ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Γιώργος Τελώνης έγραψε:Αν
τότε
Ενδιαφέρον είναι και το εξής ισχυρότερο.
Αν
τότε
Σωστό η λάθος.

Πιστεύω λάθος. Θα ανεβάσω το βράδυ μία απόδειξη με επιφύλαξηΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Πολύ σωστά Γιώργο.
Αφού υπάρχει ενδιαφέρον ας το δυσκολέψουμε περισσότερο
Αν
τότε
ΣΩΣΤΟ η ΛΑΘΟΣ
Μια προσπάθεια με αντιπαράδειγμα...Γιώργος Τελώνης έγραψε:Πιστεύω λάθος. Θα ανεβάσω το βράδυ μία απόδειξη με επιφύλαξηΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Πολύ σωστά Γιώργο.
Αν
τότε
ΣΩΣΤΟ η ΛΑΘΟΣ
, παραγωγίσιμη με
.
έχουμε 
Πανέξυπνο. Η δική μου προσέγγιση -που πολύ φοβάμαι ότι έχει κάποιο λογικό άλμα στο τέλος- είναι η εξής:Σταμ. Γλάρος έγραψε:Μια προσπάθεια με αντιπαράδειγμα...Γιώργος Τελώνης έγραψε:Πιστεύω λάθος. Θα ανεβάσω το βράδυ μία απόδειξη με επιφύλαξηΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Πολύ σωστά Γιώργο.
Αν
τότε
ΣΩΣΤΟ η ΛΑΘΟΣ
Έστω συνάρτηση, παραγωγίσιμη με
.
Αν καιέχουμε
Επομένως η πρόταση είναι λάθος.
Φιλικά
Σταμ. Γλάρος
και
) 
και ένα δεύτερο εδώ:Γιώργος Τελώνης έγραψε:
Θα σου ήταν χρήσιμο να καταλάβεις γιατί είναι σοβαρά σφάλματα αυτά.Γιώργος Τελώνης έγραψε:
Το δεύτερο το αντιλαμβάνομαι. Το πρώτο όμως, από τη στιγμή ξέρω ότι υπάρχουν τα όρια, δεν καταλαβαίνω γιατί είναι λάθος για να είμαι ειλικρινήςMihalis_Lambrou έγραψε:Ένα κακώς κείμενο εδώ:και ένα δεύτερο εδώ:Γιώργος Τελώνης έγραψε:
Θα σου ήταν χρήσιμο να καταλάβεις γιατί είναι σοβαρά σφάλματα αυτά.Γιώργος Τελώνης έγραψε:
Ροδόλφε: Την Καλημέρα μου και θα τα πούμε σύνομα από κοντά.R BORIS έγραψε:Συνεχίζω:
Aντότε
![]()
σωστό ή λάθος?
υπάρχει εξ υποθέσεως
τέτοιο ώστε για
να ισχύει
. Από Θ.Μ.Τ. έχουμε για κάποιο
να είναι κατάλληλα μεγάλο. Και λοιπά.
τότε
και 
Σωστό.R BORIS έγραψε: Αν :τότε
και