ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2012-2013
Συντονιστές: cretanman, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, socrates
-
alejandro_kts
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Επιμελητής
- Doloros
- Επιμελητής
Re: ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ 2012-2013
Συγχαρητήρια σε όλους που διακρίθηκαν και ιδιαίτερα στους Παναγιώτη(Λώλα), Γρηγόρη (Κακλαμάνο) και Δημήτρη (Λυγκώνη)
Νίκος
Νίκος
- chris_gatos
- Επιμελητής
ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ: Φυσικά και στον Σωκράτη Λυρά. Δικό μας παιδί είναι κι αυτό. Συγχαρητήρια σε όλους!Doloros έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους που διακρίθηκαν και ιδιαίτερα στους Παναγιώτη(Λώλα), Γρηγόρη (Κακλαμάνο) και Δημήτρη (Λυγκώνη)
Νίκος
Χρήστος Κυριαζής
-
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
- Επιμελητής
Να προσθέσω και εγώ όσους επί πλέον είδα, που είναι μέλη μας ενεργά ή μη ενεργά:
Η Γιώτα Καρατζά (Γιώτα), ο Ch.hortis, η Άννα Μαρία Σωτηροπούλου, ο Γιασεμής Φώτης Ιωάννης και νομίζω και η Naysika (νέο μέλος). Σίγουρα είναι και πολλά ακόμα μέλη, που δεν γνωρίζω τα ονόματά τους.
Όλα τα παιδιά , επιτυχόντες και μη, είναι άξια θαυμασμού και οι ευχές μας για μεγαλύτερες επιτυχίες θα τους συνοδεύουν παντοτινά.
Η Γιώτα Καρατζά (Γιώτα), ο Ch.hortis, η Άννα Μαρία Σωτηροπούλου, ο Γιασεμής Φώτης Ιωάννης και νομίζω και η Naysika (νέο μέλος). Σίγουρα είναι και πολλά ακόμα μέλη, που δεν γνωρίζω τα ονόματά τους.
Όλα τα παιδιά , επιτυχόντες και μη, είναι άξια θαυμασμού και οι ευχές μας για μεγαλύτερες επιτυχίες θα τους συνοδεύουν παντοτινά.
-
socrates
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Και ο Σαράντης Μιχαήλ (Mikesar)... Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά!! Θέλω να αναφέρω και το παιδί από το ΕΚΚΝΑ... Μπράβο του!
Θανάσης Κοντογεώργης
-
nickthegreek
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή επιτυχία σε όλους στον Αρχιμήδη!
Νίκος
Νίκος
Νίκος Αθανασίου
Μεταδιδακτορικός ερευνητής, τμήμα μαθηματικών- Πανεπιστήμιο Κρήτης
Μεταδιδακτορικός ερευνητής, τμήμα μαθηματικών- Πανεπιστήμιο Κρήτης
Παιδιά σας παρακαλώ ας μου στείλει κάποιος τα αποτελέσματα με λινκ γιατί η Ε.Μ.Ε. δεν ανοίγει.....
- parmenides51
- Επικοινωνία:
-
Σταύρος Σταυρόπουλος
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλα τα παιδιά που πέρασαν στο διαγωνισμό και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στον ΑΡΧΙΜΗΔΗ.
Σ τ α ύ ρ ο ς Σ τ α υ ρ ό π ο υ λ ο ς
Συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι γ' γυμνασίου κι επειδή πέρασα στον Αρχιμήδη μήπως εσείς που έχετε περισσότερη εμεπειρία μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα ήταν καλό να διαβάσω γιατί δίνω πρώτη φορά; Αν υπάρχουν λινκς στο φορουμ γιατί είναι αδύνατον να τα ψάξω όλα: Ευχαριστώ
- S.E.Louridas
- Επικοινωνία:
Πολλά-πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντας στον Σημαντικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «Ευκλείδης» και να ξέρουν ότι είναι μεγάλο το γεγονός της συμμετοχής τους σε ένα τέτοιο μείζον Μαθηματικό οδοιπορικό. Τουλάχιστον η ουσιαστική ανταμοιβή είναι πάνω από σίγουρη.
Καλή συνέχεια στους Επιτυχόντες στον διαγωνισμό αυτό και με το καλό στις Εθνικές Ομάδες επί των Μαθηματικών της Πατρίδας.
Καλή συνέχεια στους Επιτυχόντες στον διαγωνισμό αυτό και με το καλό στις Εθνικές Ομάδες επί των Μαθηματικών της Πατρίδας.
τελευταία επεξεργασία από S.E.Louridas σε Τετ Φεβ 13, 2013 1:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
S.E.Louridas
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
1.Μιλώ, μόνο όταν έχω να πώ κάτι καλύτερο από την σιωπή (Πυθαγόρας).
2.Οι αξίες αντανακλώνται, Δεν επιβάλλονται.
3.Είναι Κορυφαία η κάθε στιγμή επίλυσης ενός Μαθηματικού προβλήματος.
- parmenides51
- Επικοινωνία:
στο mathematica (akm έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι γ' γυμνασίου κι επειδή πέρασα στον Αρχιμήδη μήπως εσείς που έχετε περισσότερη εμεπειρία μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα ήταν καλό να διαβάσω γιατί δίνω πρώτη φορά; Αν υπάρχουν λινκς στο φορουμ γιατί είναι αδύνατον να τα ψάξω όλα: Ευχαριστώ
για το τι υπάρχει στο
για παλιά θέματα δες στο Ευρετήριο Διαγωνισμών της ΕΜΕ
για διάφορα φυλλάδια δες τα Φυλλάδια σε Διαγωνιστικά Μαθηματικά
καλό διάβασμα
Λέγομαι Μάνος Κουρουπάκης και πηγαίνω α λυκειου έβγαλα 3 από τα 4 θέματα και δεν πέρασα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασα;
parmenides51 έγραψε:στο mathematica (akm έγραψε:Συγχαρητήρια σε όλους! Είμαι γ' γυμνασίου κι επειδή πέρασα στον Αρχιμήδη μήπως εσείς που έχετε περισσότερη εμεπειρία μπορείτε να με βοηθήσετε τι θα ήταν καλό να διαβάσω γιατί δίνω πρώτη φορά; Αν υπάρχουν λινκς στο φορουμ γιατί είναι αδύνατον να τα ψάξω όλα: Ευχαριστώ) υπάρχουν 3 βασικά σημεία για να ξεκινήσεις
για το τι υπάρχει στοδες τον Οδηγό για Διαγωνισμούς (ΕΜΕ κυρίως)
για παλιά θέματα δες στο Ευρετήριο Διαγωνισμών της ΕΜΕ
για διάφορα φυλλάδια δες τα Φυλλάδια σε Διαγωνιστικά Μαθηματικά
καλό διάβασμα
ευχαριστώ πολύ
Τι να σου πω φίλε μου,και εγώ(γ' γυμνασίου) απάντησα σωστά 2,5 θέματα(περίπου 12-13) και είχα ακούσει ότι η βάση θα είναι 8-12 και δεν πέρασα......manosk97 έγραψε:Λέγομαι Μάνος Κουρουπάκης και πηγαίνω α λυκειου έβγαλα 3 από τα 4 θέματα και δεν πέρασα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασα;
Μια από τα ίδια αλλά τρία και να μην περάσω παράξενο λογικά ''κάτι'' παίζειΗλιας Τρ. έγραψε:Τι να σου πω φίλε μου,και εγώ(γ' γυμνασίου) απάντησα σωστά 2,5 θέματα(περίπου 12-13) και είχα ακούσει ότι η βάση θα είναι 8-12 και δεν πέρασα......manosk97 έγραψε:Λέγομαι Μάνος Κουρουπάκης και πηγαίνω α λυκειου έβγαλα 3 από τα 4 θέματα και δεν πέρασα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασα;

-
Μπάμπης Στεργίου
- Επιμελητής
Παιδιά, καλή επιτυχία στην ολυμπιάδα !
Όσοι δεν συμμετέχουν στον Αρχιμήδη, να κρατήσουν μόνο τη χαρά της μέχρι εδώ τεράστιας επιτυχίας τους
και να συνεχίσουν να μελετάνε με το ίδιο πάθος μαθηματικά !
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους !
Μπάμπης
Όσοι δεν συμμετέχουν στον Αρχιμήδη, να κρατήσουν μόνο τη χαρά της μέχρι εδώ τεράστιας επιτυχίας τους
και να συνεχίσουν να μελετάνε με το ίδιο πάθος μαθηματικά !
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους !
Μπάμπης
-
manopilipana
Φίλε μου φέτος τα θέματα α λυκ ήταν σχετικά εύκολα. Εγώ έγραψα 3 θέματα + το γ ερώτημα της γεωμετρίας και πέρασα. Οπότε η βάση ήταν περίπου 15-16.manosk97 έγραψε:Μια από τα ίδια αλλά τρία και να μην περάσω παράξενο λογικά ''κάτι'' παίζειΗλιας Τρ. έγραψε:Τι να σου πω φίλε μου,και εγώ(γ' γυμνασίου) απάντησα σωστά 2,5 θέματα(περίπου 12-13) και είχα ακούσει ότι η βάση θα είναι 8-12 και δεν πέρασα......manosk97 έγραψε:Λέγομαι Μάνος Κουρουπάκης και πηγαίνω α λυκειου έβγαλα 3 από τα 4 θέματα και δεν πέρασα.Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τον λόγο για τον οποίο δεν πέρασα;
το ξέρω ότι ήταν εύκολα απλά ζητάω να μου πουν αν όντως η βάση ήταν πάνω από 15
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες