Πρόταση

Συντονιστής: gbaloglou

Άβαταρ μέλους
gbaloglou
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Πρόταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gbaloglou » Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:00 pm

Αγαπητοί φίλοι,

σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα να αποχωρήσω από την επιμελητεία αυτού του φακέλου: και το ενδιαφέρον μου για τα Μαθηματικά γενικώς και για την Γεωμετρία ειδικότερα -- χθες άκουσα στον δρόμο κάτι μαθήτριες να λένε ότι δεν πήγαν καλά "στα Μαθηματικά και στην Γεωμετρία" :-) -- βαίνει μειούμενο, και κάποιος άλλος συνάδελφος θα ήταν καταλληλότερος ειδικά τώρα που μελετάται η επιστροφή/ισχυροποίηση της Γεωμετρίας στα νέα αναλυτικά προγράμματα.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας ενημερώσει τους Γενικούς Συντονιστές.

[Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω, καθώς η θέση αυτή δεν έχει και τόσο πολλές αρμοδιότητες και ευθύνες -- ειδικά από τότε που σταματήσαμε να επιλέγουμε θέματα για το Εικοσιδωδεκάεδρον :-) Και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να συνεχίσω να συμμετέχω στις όμορφες συζητήσεις -- όπως πχ αυτή εδώ, όπου μάλιστα ελπίζω κάποια μέρα να εμφανιστεί και Ευκλείδεια λύση, όπως ακόμη πιο πρόσφατα συνέβη εδώ ;) ]

Γιώργος Μπαλόγλου -- κρυσταλλογράφω άρα υπάρχω

Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.

Λέξεις Κλειδιά:
Άβαταρ μέλους
gbaloglou
Επιμελητής
Επικοινωνία:

Re: Πρόταση

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gbaloglou » Κυρ Ιουν 22, 2025 2:17 pm

gbaloglou έγραψε:
Σάβ Ιούλ 02, 2022 1:00 pm
Αγαπητοί φίλοι,

σκέφτομαι ότι θα ήταν καλή ιδέα να αποχωρήσω από την επιμελητεία αυτού του φακέλου: και το ενδιαφέρον μου για τα Μαθηματικά γενικώς και για την Γεωμετρία ειδικότερα -- χθες άκουσα στον δρόμο κάτι μαθήτριες να λένε ότι δεν πήγαν καλά "στα Μαθηματικά και στην Γεωμετρία" :-) -- βαίνει μειούμενο, και κάποιος άλλος συνάδελφος θα ήταν καταλληλότερος ειδικά τώρα που μελετάται η επιστροφή/ισχυροποίηση της Γεωμετρίας στα νέα αναλυτικά προγράμματα.

Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται ας ενημερώσει τους Γενικούς Συντονιστές.

[Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον, δεν έχω πρόβλημα να συνεχίσω, καθώς η θέση αυτή δεν έχει και τόσο πολλές αρμοδιότητες και ευθύνες -- ειδικά από τότε που σταματήσαμε να επιλέγουμε θέματα για το Εικοσιδωδεκάεδρον :-) Και σε κάθε περίπτωση ελπίζω να συνεχίσω να συμμετέχω στις όμορφες συζητήσεις -- όπως πχ αυτή εδώ, όπου μάλιστα ελπίζω κάποια μέρα να εμφανιστεί και Ευκλείδεια λύση, όπως ακόμη πιο πρόσφατα συνέβη εδώ ;) ]
Φίλοι και φίλες, οι γενικότερες περιστάσεις μου, και η επιθυμία μου για όσον το δυνατόν λιγότερες ευθύνες, μαζί και με τα παραπάνω προ τριετίας εκτεθέντα, μού επιβάλουν πλέον την αποχώρηση μου από την επιμελητεία του παρόντος φακέλου ("Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ -- Γεωμετρία"): δεν είναι εύκολο από συναισθηματικής πλευράς, ελπίζω όμως να συνεχίσω να είμαι κάπως δραστήριος και εδώ και αλλού στο :logo:

Σας ευχαριστώ πολύ για την συμμετοχή σας σε αναρίθμητες ενδιαφέρουσες και ποιοτικές συζητήσεις και αναζητήσεις,

Γιώργος Μπαλόγλου -- Θεσσαλονίκη

Γιώργος Μπαλόγλου -- κρυσταλλογράφω άρα υπάρχω

Ὁρᾷς, τὸ κάλλος ὅσσον ἐστὶ τῆς λίθου, ἐν ταῖς ἀτάκτοις τῶν φλεβῶν εὐταξίαις. -- Παλατινή Ανθολογία 9.695 -- Ιδού του πετραδιού η άμετρη ομορφιά, μεσ' των φλεβών τις άναρχες πειθαρχίες.
Απάντηση

Επιστροφή σε “Γεωμετρία”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες