Που είστε στην ύλη στην Κατεύθυνση Γ Λυκείου;
Συντονιστής: spyros
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Που είστε στην ύλη στην Κατεύθυνση Γ Λυκείου;
Επειδή αυτόν τον καιρό στέλνουμε την ύλη στο Υπουργείο σε ποιο σημείο βρισκόμαστε στα μαθήματα της Γ Λυκείου, θα ήθελα να ρωτήσω τους καθηγητές που βρίσκονται στα σχολεία τους στα Μαθηματικά Κατεύθυνσης
Πολύ φοβάμαι ότι πίσω...
Πολύ φοβάμαι ότι πίσω...
(1) verba volant, scripta manent = τα λόγια πετούν, τα γραπτά μένουν

Re: Που είστε στην ύλη στην Κατεύθυνση Γ Λυκείου;
Μάκη καλησπέρα
έχω κάνει μία ώρα στο bolzano και θα μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα (4 ώρες ακόμα)
Χρήστος
έχω κάνει μία ώρα στο bolzano και θα μείνω μέχρι τα Χριστούγεννα (4 ώρες ακόμα)
Χρήστος
Γιατί πάντα αριθμόν έχοντι. Άνευ τούτου ουδέν νοητόν και γνωστόν.
- A.Spyridakis
Ακριβώς όπως ο Χρήστος: Bolzano/Θ.Ε.Τ./Θ.Μ-Ε Τ. και εκεί μέχρι να κλείσουμε...
- Ραϊκόφτσαλης Θωμάς
- Επικοινωνία:
Αν σας έλεγα ότι υπάρχει συνάδελφος που θα βάλει τη Δευτέρα διαγώνισμα στη συνέχεια και στις παραγώγους, (έχει φθάσει θεώρημα Rolle) τι θα λέγατε;
Θωμάς
Θωμάς
Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς.
Δεν είμαι διορισμένος αλλα δουλεύω σε φροντιστήριο. Πάντως υπάρχει σχολείο στην πόλη μου που ο καθηγητής τους τελείωνει τώρα την παράγραφο στις συνέπειες του Θ.Μ.Τ.
Γκριμπαβιώτης Παναγιώτης
- A.Spyridakis
Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!! Πάω στοίχημα ότι θα έκαναν και 5-6 μερούλες κατάληψη!PanosG έγραψε:Δεν είμαι διορισμένος αλλα δουλεύω σε φροντιστήριο. Πάντως υπάρχει σχολείο στην πόλη μου που ο καθηγητής τους τελείωνει τώρα την παράγραφο στις συνέπειες του Θ.Μ.Τ.
Υ.Γ. Ε μετά απ' αυτό, Θωμά, ο "δικός" σου είναι κορυφή!
Kαι εγώ μπολζάνο είμαι 
Ποτε δεν κάνω λάθος! Μια φορά νομιζα πως είχα κάνει, αλλά τελικά έκανα λάθος!
Απ' τα τσακάλια δεν γλυτώνεις μ' ευχές η παρακάλια. Κ. Βάρναλης
Aπέναντι στις αξίες σου να είσαι ανυποχώρητος
Ενεργό μέλος από 23-12-2008 ως και 17-8-2014 (δεν θα απαντήσω σε πμ)
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Εγώ τελειώνει με τα όρια το χ τείνει στο άπειρο και οι συνάδελφοι από το σχολείο μου "βάζουν χέρι" ότι είμαι πίσω, γιατί; Αυτοί είναι στον ρυθμό μεταβολής!!
Edit:Λόγω του παραπάνω λάθους ο Δημήτρης με κατηγόρησε ότι πάσχω οξεία stuartclarkίαση!! Πολύ έξυπνο, για λίγους και ψαγμένους!!!
Edit:Λόγω του παραπάνω λάθους ο Δημήτρης με κατηγόρησε ότι πάσχω οξεία stuartclarkίαση!! Πολύ έξυπνο, για λίγους και ψαγμένους!!!
τελευταία επεξεργασία από Μάκης Χατζόπουλος σε Παρ Δεκ 17, 2010 1:09 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

-
johnbausis
Εγώ έχω κάνει 3 μαθήματα στις παραγώγους.
Σημειωτέον δεν έχουμε χάσει ούτε ώρα λόγω καταλήψεων.
Σημειωτέον δεν έχουμε χάσει ούτε ώρα λόγω καταλήψεων.
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Και εγώ ξέρω Φροντιστή που έχει τελειώσει τα Ολοκληρώματα, εντάξει Θωμά;; Λίγα για τους συναδέλφους μας!!Ραϊκόφτσαλης Θωμάς έγραψε:Αν σας έλεγα ότι υπάρχει συνάδελφος που θα βάλει τη Δευτέρα διαγώνισμα στη συνέχεια και στις παραγώγους, (έχει φθάσει θεώρημα Rolle) τι θα λέγατε;
Θωμάς

- Κώστας Μαλλιάκας
Και εμείς στο σχολείο μας εδώ στην Ρόδο όλοι οι διδάσκοντες κατεύθυνση τελειώνουμε τα θεωρήματα συνέχειας και θα κάνουμε μέχρι την Τετάρτη την πρώτη παράγραφο στις παραγώγους (ορισμούς-συμβολισμούς-γεωμετρική ερμηνεία και κάποιες ασκήσεις).
Σε κάποια άλλα σχολεία που γνωρίζω είναι στον ρυθμό μεταβολής ή στους κανόνες παραγώγισης. Επειδή εδώ και δύο χρόνια είμαι συντονιστής στην ύλη για τον νομό μας και επειδή πρόσφατα στα ΠΕΚ που έκανα στους νεοδιόριστους συζήτησα για προγραμματισμό και έμαθα που βρίσκονται αρκετοί σας λέω ότι ο καθένας κάνει του κεφαλιού του τελικά αν δεν είναι αρκετοί οι διδάσκοντες ώστε να υπάρχει συννενόηση και λίγο φόβος μην εκτεθούν. Πιστεύω ότι όσοι είναι μέχρι αρχές παραγώγων είναι φυσιολογικό. Οτιδήποτε πιο πέρα είναι "περίεργο" εκτός και αν είναι ένα μικρό σχολείο σε νησί ή χωριό με ελάχιστους μαθητές.
Σε κάποια άλλα σχολεία που γνωρίζω είναι στον ρυθμό μεταβολής ή στους κανόνες παραγώγισης. Επειδή εδώ και δύο χρόνια είμαι συντονιστής στην ύλη για τον νομό μας και επειδή πρόσφατα στα ΠΕΚ που έκανα στους νεοδιόριστους συζήτησα για προγραμματισμό και έμαθα που βρίσκονται αρκετοί σας λέω ότι ο καθένας κάνει του κεφαλιού του τελικά αν δεν είναι αρκετοί οι διδάσκοντες ώστε να υπάρχει συννενόηση και λίγο φόβος μην εκτεθούν. Πιστεύω ότι όσοι είναι μέχρι αρχές παραγώγων είναι φυσιολογικό. Οτιδήποτε πιο πέρα είναι "περίεργο" εκτός και αν είναι ένα μικρό σχολείο σε νησί ή χωριό με ελάχιστους μαθητές.
Εγώ είμαι σε μικρό σχολείο με ελάχιστους μαθητές (8). 5 για το απολυτήριο, 1 κοντά στο 10 μία κοντά στο 12 και μία κοντά στο 17... άντε κάνε μάθημα...
. Επιπλέον χάσαμε Πέμπτη και Παρασκευή ..μάλλον δεν τελειώνω με την συνέχεια
Ποτε δεν κάνω λάθος! Μια φορά νομιζα πως είχα κάνει, αλλά τελικά έκανα λάθος!
- Μάκης Χατζόπουλος
- Επικοινωνία:
Βρε Κώστα, υπάρχουν νόρμες; Υπάρχουν κανόνες-όρια που πρέπει να βρισκόμαστε; Έχεις δει το αναλυτικό πρόγραμμα τι λέει; Μπορεί να τα εφαρμόσει κάποιος; Τα παιδιά με ρωτάνε αν θα κάνουμε επαναλήψεις και πόσες; Τι είμαστε τελικά σχολείο ή φροντιστήριο; Και πόσες προλαβαίνεις να κάνεις αν χάνεις τόσες μέρες μάθημα; Μια για αργίες, την άλλη για ψηφίσματα, την άλλη για τον Πολιούχο (τον Αγ. Διονύσιο που είναι σήμερα και χθες ήταν ημιαργία), εκλογές, εκδρομές κάθε μήνα, αποχές, καταλήψεις, απεργίες καθηγητών κτλ κτλ
Και διερωτώμαι καθημερινά, εγώ τι πρέπει να τους μάθω, σωστά μαθηματικά και ολοκληρωμένα με την θεωρία και τις προεκτάσεις της ή να λύνω μόνο ασκήσεις και να προχωράω σαν βρούστης (δική μου λέξη); Μην μου πείτε και τα δύο, γιατί άριστα δεν μπορείς να προλαβαίνεις με τίποτα, μόνο αν έχεις μαθητές τον Καραθεοδωρή, Gauss και Leibniz
Από την άλλη αν πρέπει να τους προετοιμάσω κατάλληλα για εξετάσεις όπως γνωρίζω σαν "ιδιαιτεράς" και αρχίζω να τουw λέω όλες τις κατηγορίες ασκήσεων στο κάθε κεφάλαιο που δεν υπάρχουν στο βιβλίο και την αντίστοιχη θεωρία δεν θα μείνω λογικά πίσω; Τότε τι θα δεις, ότι είμαι πίσω άρα δεν κάνω καλή δουλειά; Ενώ αν έτρεχα είμαι σωστός και τα παιδιά τα προετοιμάζω κατάλληλα για Πανελλήνιες άρα δεν χρειάζεται να με ελέγξεις;
Νομίζω ότι αυτό που γράφεις ο καθένας κάνει του κεφαλιού του πίστεψέ με είμαι και εγώ ένα από αυτούς και δεν με ενοχλεί ούτε εκτίθεμαι, για να καταλάβεις ήθελα στην ύλη να γράψω ότι είμαι πιο πίσω έτσι για να τους προκαλέσω, να δω τι θα μου λέγαν και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ακούσω ή να συναντήσω τον σχολικό σύμβουλο!
Τέλος από αυτά που ακούω κάποιοι καθηγητές που είναι μπροστά στην ύλη, δεν λένε ΚΑΘΟΛΟΥ θεωρία, μηδέν, καμία απόδειξη, μόνο ασκήσεις, ενώ στα διαγωνίσματα βάζουν τα πιο δύσκολα θέματα.
Και διερωτώμαι καθημερινά, εγώ τι πρέπει να τους μάθω, σωστά μαθηματικά και ολοκληρωμένα με την θεωρία και τις προεκτάσεις της ή να λύνω μόνο ασκήσεις και να προχωράω σαν βρούστης (δική μου λέξη); Μην μου πείτε και τα δύο, γιατί άριστα δεν μπορείς να προλαβαίνεις με τίποτα, μόνο αν έχεις μαθητές τον Καραθεοδωρή, Gauss και Leibniz
Από την άλλη αν πρέπει να τους προετοιμάσω κατάλληλα για εξετάσεις όπως γνωρίζω σαν "ιδιαιτεράς" και αρχίζω να τουw λέω όλες τις κατηγορίες ασκήσεων στο κάθε κεφάλαιο που δεν υπάρχουν στο βιβλίο και την αντίστοιχη θεωρία δεν θα μείνω λογικά πίσω; Τότε τι θα δεις, ότι είμαι πίσω άρα δεν κάνω καλή δουλειά; Ενώ αν έτρεχα είμαι σωστός και τα παιδιά τα προετοιμάζω κατάλληλα για Πανελλήνιες άρα δεν χρειάζεται να με ελέγξεις;
Νομίζω ότι αυτό που γράφεις ο καθένας κάνει του κεφαλιού του πίστεψέ με είμαι και εγώ ένα από αυτούς και δεν με ενοχλεί ούτε εκτίθεμαι, για να καταλάβεις ήθελα στην ύλη να γράψω ότι είμαι πιο πίσω έτσι για να τους προκαλέσω, να δω τι θα μου λέγαν και θα ήταν μια καλή ευκαιρία να ακούσω ή να συναντήσω τον σχολικό σύμβουλο!
Τέλος από αυτά που ακούω κάποιοι καθηγητές που είναι μπροστά στην ύλη, δεν λένε ΚΑΘΟΛΟΥ θεωρία, μηδέν, καμία απόδειξη, μόνο ασκήσεις, ενώ στα διαγωνίσματα βάζουν τα πιο δύσκολα θέματα.

-
Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
- Επικοινωνία:
Έχω κάνει ένα μάθημα στο θεώρημα του Bolzano και θα συνεχίσω άλλα τρία μαθήματα. Θωμά, υπάρχει συνάδελφος σε κοντινό μου Λύκειο που κάνει αυτές τις ημέρες ορισμένο ολοκλήρωμα!!! Απίστευτο και όμως αληθινό!
Γιώργος Ασημακόπουλος
Γιώργος Ασημακόπουλος
Αν δεν υψώσεις τα μάτια, θα νομίζεις ότι εσύ είσαι το πιο ψηλό σημείο
- chris_gatos
- Επιμελητής
Ωραίος ο συνάδελφος!Αν τελειώσει και δεν έχει τι να κάνει μετά το Γενάρη προβλέπω πως θα τους παραδίδει μαθήματα ομολογικής άλγεβρας.Μα συμβαίνουν αυτά;Γ.ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Έχω κάνει ένα μάθημα στο θεώρημα του Bolzano και θα συνεχίσω άλλα τρία μαθήματα. Θωμά, υπάρχει συνάδελφος σε κοντινό μου Λύκειο που κάνει αυτές τις ημέρες ορισμένο ολοκλήρωμα!!! Απίστευτο και όμως αληθινό!
Γιώργος Ασημακόπουλος
Χρήστος Κυριαζής
- Στέλιος Μαρίνης
- Επικοινωνία:
μόνο αν έχεις μαθητές τον Καραθεοδωρή, Gauss και Leibniz ; Τότε θα ήσουν ακόμη στην εισαγωγή στις συναρτήσεις για να απαντήσεις στις ερωτήσεις τους.Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Βρε Κώστα, υπάρχουν νόρμες; Υπάρχουν κανόνες-όρια που πρέπει να βρισκόμαστε; Έχεις δει το αναλυτικό πρόγραμμα τι λέει; Μπορεί να τα εφαρμόσει κάποιος; Τα παιδιά με ρωτάνε αν θα κάνουμε επαναλήψεις και πόσες; Τι είμαστε τελικά σχολείο ή φροντιστήριο; Και πόσες προλαβαίνεις να κάνεις αν χάνεις τόσες μέρες μάθημα; Μια για αργίες, την άλλη για ψηφίσματα, την άλλη για τον Πολιούχο (τον Αγ. Διονύσιο που είναι σήμερα και χθες ήταν ημιαργία), εκλογές, εκδρομές κάθε μήνα, αποχές, καταλήψεις, απεργίες καθηγητών κτλ κτλ
Επί της ουσίας: Κάθε σχολική τάξη είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Γράφοντας απλώς "είμαι στην τάδε σελίδα" δεν προσφέρουμε τίποτε σε κανέναν που δεν ξέρει τις ειδικές συνθήκες. Εγώ π.χ, μπαίνω στα Θεωρήματα Μέσης Τιμής. Ναι, αλλά το καλοκαίρι έκανα δωρεάν μάθημα στους μαθητές του σχολείου μου επί πέντε εβδομάδες. Κάποτε σε ιδιωτικό σχολείο που όλοι ειχαν παέι φροντιστήριο ξεκινούσα κάθε κεφάλαιο με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής για να διαγνώσω τι δεν ήξεραν κι ανάλογα πορευόμουν. Άλλη χρονιά είχα φάει ένα τρίμηνο για να μπορέσουμε να επικοινωνούμε στοχιεωδώς κι ύστερα έτρεξα βάζοντας στόχο να πάρουν οι μαθητές μου (που όλοι ανεξαιρέτως υστερούσαν δραματικά) ένα βαθμό κοντά στο 10 διδάσκοντάς τους ΜΟΝΟ τις ασκησεις του βιβλίου κι όχι όλες, και έτυχε και να το καταφέρουν.
Το θέμα είναι ότι οι εξετάσεις διαστρεβλώνουν κάθε παιδαγωγική αρχή διδασκαλίας. Όλοι αυτοσχεδιάζουμε. ΟΛΟΙ
Κάποτε οι καμπύλες των γραφικών παραστάσεων ζωντανεύουν, είναι διαφορίσιμες γιατί είναι λείες κι όμορφες, έχουν ακρότατες τιμές γιατί αρνούνται τη μονοτονία, δεν έχουν όριο πραγματικό, αλλά μπορείς και τις φαντάζεσαι στο άπειρο και η ασύμπτωτη ευθεία είναι το καράβι που σε ταξιδεύει πλάι τους.
Τη Δευτέρα μπαίνουμε στη συνέχεια.
Χάσαμε
2 ημέρες από καταλήψεις
1 από αποχή
3 από χιόνια
Χάσαμε
2 ημέρες από καταλήψεις
1 από αποχή
3 από χιόνια
Αποστόλης
-
Θανάσης Νικολόπουλος
Έλα Μάκη, εδώ είμαι να σε παρηγορήσω...
Θυμάσαι που συζητούσαμε πόσο πιο μπροστά είμαι από σένα;
Ε, με έφτασες
Ή μάλλον έκοψα εγώ... 3 μέρες αναρρωτικής, μία ημέρα καταλήψεων, μία εκδρομής, μία για τις εκλογές της τοπικής ΕΛΜΕΖ και σύνολο 7 χαμένες διδακτικές ώρες έφταναν...
Εγώ τελείωσα τα όρια στο άπειρο και από Δευτέρα μπαίνω στη συνέχεια... Και νιώθω ότι έμεινα πολύ πίσω!!! Μάλλον θα ψάχνω να πάρω ώρες από συναδέλφους για να καλύψω το έδαφος, τουλάχιστον έχω 4 επίσημες διδακτικές ώρες μπροστά μου να μιλήσω για τη συνέχεια πριν τις γιορτές...
Πάντως νομίζω ότι όντως είμαστε πίσω και πρέπει να πατήσουμε λίγο το γκάζι όσοι δεν έχουμε μπει παραγώγους...
ΥΓ: Παρεπιπτόντως κι εγώ δεν μετράω (αλλά τελικά ...μετράνε) 2 Παρασκευοδευτέρες που μου κόστιζαν 3 διδακτικές ώρες έκαστη, λόγω εκλογών, χαμένες μέρες από γιορτές κλπ κλπ, αφού τις ίδιες έχασαν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι άρα αφού κάνουμε συγκρίσεις δεν έχει νόημα να αναφέρουμε τις κοινές μας απώλειες...
Θυμάσαι που συζητούσαμε πόσο πιο μπροστά είμαι από σένα;
Ε, με έφτασες
Εγώ τελείωσα τα όρια στο άπειρο και από Δευτέρα μπαίνω στη συνέχεια... Και νιώθω ότι έμεινα πολύ πίσω!!! Μάλλον θα ψάχνω να πάρω ώρες από συναδέλφους για να καλύψω το έδαφος, τουλάχιστον έχω 4 επίσημες διδακτικές ώρες μπροστά μου να μιλήσω για τη συνέχεια πριν τις γιορτές...
Πάντως νομίζω ότι όντως είμαστε πίσω και πρέπει να πατήσουμε λίγο το γκάζι όσοι δεν έχουμε μπει παραγώγους...
ΥΓ: Παρεπιπτόντως κι εγώ δεν μετράω (αλλά τελικά ...μετράνε) 2 Παρασκευοδευτέρες που μου κόστιζαν 3 διδακτικές ώρες έκαστη, λόγω εκλογών, χαμένες μέρες από γιορτές κλπ κλπ, αφού τις ίδιες έχασαν και οι υπόλοιποι συνάδελφοι άρα αφού κάνουμε συγκρίσεις δεν έχει νόημα να αναφέρουμε τις κοινές μας απώλειες...
Νικολόπουλος Αθανάσιος
Γυμνάσιο & ΓΕΛ Κατασταρίου Ζακύνθου
Γυμνάσιο & ΓΕΛ Κατασταρίου Ζακύνθου
- polysot
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Δεν έχει σημασία το που βρίσκεται ο καθένας στην ύλη, διότι είναι διαφορετικές οι συνθήκες, αλλά και η αντίληψη στον χειρισμό κάποιων πραγμάτων της ύλης. Μπορεί καποιος να κερδίσει χρόνο από τα επόμενα για παράδειγμα δουλεύοντας περισσότερο θεωρήματα διαφορικού λογισμού και αρχικές συναρτήσεις και να μη χρειαστεί πολύ χρόνο στα ορισμένα ολοκληρώματα...κλπ κλπ κλπ
Η ύλη που συμπληρώνουμε είναι απλά για να έχουμε μία ενημέρωση του τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία...
Η ύλη που συμπληρώνουμε είναι απλά για να έχουμε μία ενημέρωση του τι γίνεται στα υπόλοιπα σχολεία...
Σωτήρης Δ. Χασάπης
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
Ζήσε τα μαθηματικά σου!
-----------------------------
"There is a scientific taste just as there is a literary or artistic one", Renan
"The journey of a thousand miles begins with one step.", Lao Tzu
- Κώστας Μαλλιάκας
Μάκη δεν διαφωνώ ουσιαστικά μαζί σου, θα έλεγα κυρίως συμφωνώ, απλά όταν λέω κάνουν του κεφαλιού τους εννοώ ακραίες καταστάσεις που και εσύ αναφέρεις όπως για παράδειγμα τα εξής κουφά και αντιμαθηματικά: Δεν κάνουν πολλά όρια γιατί μετά θα τα βγάζουν με De L' Hospital, δεν κάνουν φυσιολογικά μονοτονία αλλά με παραγώγους, δεν δουλεύουν πολύ με τον ορισμό παραγώγου αλλά με τους κανόνες παραγώγισης απευθείας, δεν κάνουν θεωρία ή την κάνουν σε χρόνο dt γιατί τα "ξέρουν τα παιδιά από το φροντιστήριο" και άλλα που ακούμε ...Μάκης Χατζόπουλος έγραψε:Βρε Κώστα, υπάρχουν νόρμες; Υπάρχουν κανόνες-όρια που πρέπει να βρισκόμαστε; Έχεις δει το αναλυτικό πρόγραμμα τι λέει; Μπορεί να τα εφαρμόσει κάποιος; Τα παιδιά με ρωτάνε αν θα κάνουμε επαναλήψεις και πόσες; Τι είμαστε τελικά σχολείο ή φροντιστήριο; Και πόσες προλαβαίνεις να κάνεις αν χάνεις τόσες μέρες μάθημα; Μια για αργίες, την άλλη για ψηφίσματα, την άλλη για τον Πολιούχο (τον Αγ. Διονύσιο που είναι σήμερα και χθες ήταν ημιαργία), εκλογές, εκδρομές κάθε μήνα, αποχές, καταλήψεις, απεργίες καθηγητών κτλ κτλ
Διαφωνώ με αυτούς που είναι πολύ μπροστά δηλαδή και όχι με αυτούς που είναι λίγο πίσω όπως δηλώνω και εγώ για το σχολείο μου όταν συντονίζω την ύλη (ότι είμαι λίγο πίσω δηλαδή).
Τώρα ο συντονισμός χρειάζεται για να υπάρχει ένας μπούσουλας και να αποφευγθούν στο τέλος οι βιαστικές καλύψεις με επιπλέον ώρες και δεν το θεωρώ κακό αυτό.
Επίσης, τα παιδιά μας ζητούν να βγάλουμε την ύλη μέχρι και τον Μάρτιο ( και νωρίτερα αλλά εγώ τους το αποκλείω) για να κάνουν και μαζί μας επανάληψη και τελικό διαγώνισμα-προσομοίωση γιατί μετά δεν έρχονται στο σχολείο.
Και εγώ φαίνομαι γραφικός αν σπαταλώ μια ώρα και βάλε μόνο για το θεώρημα Bolzano , διατύπωση-γεωμετρική ερμηνεία-διερεύνηση αντίστροφων - αντιπαραδείγματα και άλλα και πολλοί μου ζητούν να κάνω αμέσως την τάδε κατηγορία άσκησης ...
Πιστεύω ότι πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή και να μην συντηρείται όλη η ασκησιολογία γιατί την πληρώνουμε όλοι μας με κάποιο τρόπο διαφορετικό ο καθένας...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες