Ερώτηση για SEEMOUS 2021
Συντονιστής: spyros
Ερώτηση για SEEMOUS 2021
Καλησπέρα,
από την παρακάτω πηγή:
https://eclass.uoa.gr/modules/announcements/index.php?course=MATH206&an_id=320722
βγάζω το συμπέρασμα πραγματοποίησης εξ αποστάσεως διαγωνισμού (προκριματικού) , αλλά δεν έχω παραπάνω πληροφορίες.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει παιρετέρω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
από την παρακάτω πηγή:
https://eclass.uoa.gr/modules/announcements/index.php?course=MATH206&an_id=320722
βγάζω το συμπέρασμα πραγματοποίησης εξ αποστάσεως διαγωνισμού (προκριματικού) , αλλά δεν έχω παραπάνω πληροφορίες.
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει παιρετέρω;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Λέξεις Κλειδιά:
-
Τσιαλας Νικολαος
Re: Ερώτηση για SEEMOUS 2021
Λογικά Μίλτο αυτό που λέει...θα γίνει ιντερνετικά.. Κάτσε όμως να ρωτήσω και θα επανέλθω! 
-
Τσιαλας Νικολαος
Λοιπόν τα γράφω εδώ μια... Η σελίδα αυτή είναι του ΕΚΠΑ, όπως ήδη ξέρεις, και ο προκριματικός αφορά τους φοιτητές του Μαθηματικού. Έχουν ήδη γίνει μαθήματα προετοιμασίας και κάποια μάλιστα από μέλη του mathematica. Αφού εσύ είσαι φοιτητής του ΗΜΜΥ θα πρέπει να περιμένεις την δικιά σας "επιλογή" αν συμμετάσχει και φέτος η σχολή σου. Περιμένω απάντηση και για την σχολή σου και αν έχω νέα θα επανέλθω 
-
Τσιαλας Νικολαος
Μίλησα και με την κοπέλα απο το ΗΜΜΥ που είχε πάρει πέρσυ μετάλλιο στον SEEMOUS. Δεν υπάρχει ενημέρωση από την σχολή σας.

Καλησπέρα,
Δεν ξέρω αν υπάρχει ενημέρωση από το ίδιο το ΕΜΠ, αλλά ο διαγωνισμός του Σαββάτου αφορά και τους φοιτητές του ΕΜΠ. Μπορείτε να δείτε τη δεύτερη ανακοίνωση εδώ.
Δεν ξέρω αν υπάρχει ενημέρωση από το ίδιο το ΕΜΠ, αλλά ο διαγωνισμός του Σαββάτου αφορά και τους φοιτητές του ΕΜΠ. Μπορείτε να δείτε τη δεύτερη ανακοίνωση εδώ.
Γιώργος Γαβριλόπουλος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες