Αδυναμία εύρεσης βιβλίου

Συντονιστής: spyros

Τόλης

Αδυναμία εύρεσης βιβλίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τόλης » Δευ Δεκ 26, 2022 9:53 am

Καλημέρα, αυτόν τον μήνα έχω ψάξει σε όλα τα ηλεκτρονικά βιβλιοπωλεία αλλά και σε βιβλιοπωλεία της Θεσσαλονίκης για το βιβλίο του κύριου Ανδρέα Πούλου ονόματι Συνδυαστική Απαρίθμηση και Συνδυαστική Γεωμετρία, ωστόσο με ενημερώνουν ότι το βιβλίο έχει εξαντληθεί και δεν διανέμεται πλέον.
Γνωρίζεται αν υπάρχει δυνατότητα εύρεσης του; Και αν όχι, έχετε να μου προτείνεται παρόμοιο βιβλίο Συνδυαστικής;
τελευταία επεξεργασία από Τόλης σε Πέμ Ιαν 26, 2023 3:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Λέξεις Κλειδιά:
mick7

Re: Αδυναμία εύρεσης βιβλίου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mick7 » Δευ Δεκ 26, 2022 11:58 am

Τι θα πει "εξαντλημένο" το 2022 για ένα βιβλίο που εκδοθεί μόλις το 2015...; Νομίζω οι εκδοτικοί οίκοι θα πρέπει να το ξαναδούν το θέμα... :idea:

nikkru

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nikkru » Δευ Δεκ 26, 2022 2:04 pm

Το public και το books2u φαίνεται να το έχουν ετοιμοπαράδοτο. Βέβαια καλύτερα να κάνεις ένα τηλεφώνημα πριν το παραγγείλεις για επιβεβαίωση.

Τόλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τόλης » Δευ Δεκ 26, 2022 3:06 pm

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, έχω στείλει email στον εκδοτικό οίκο Ζήτη και περιμένω απάντηση σχετικά με την διαθεσιμότητα του βιβλίου.
Στo site του Public αν και φαίνεται ότι είναι διαθέσιμο, δεν σου δίνει την δυνατότητα να πατήσεις το κουμπί "Προσθήκη στο καλάθι", αλλά και στο books2u με ενημέρωσαν ότι ο διανομέας τους δεν έχει το συγκεκριμένο βιβλίο. Υπάρχει κάποιο παρόμοιο βιβλίο στον τομέα της Συνδυαστικής;

Άβαταρ μέλους
Ανδρέας Πούλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανδρέας Πούλος » Τρί Δεκ 27, 2022 10:52 pm

Αγαπητοί συνάδελφοι και φίλοι,

Μου τηλεφώνησαν διάφοροι γνωστοί μου για αυτή την ανάρτηση, διότι έχω μέρες να μπω στο Φόρουμ και να δω τι γράφεται.
Πράγματι, με τον εκδοτικό οίκο ΖΗΤΗ είχαμε τυπώσει 500 αντίτυπα του βιβλίου «Συνδυαστική Απαρίθμηση και Συνδυαστική Γεωμετρία»,
διότι δεν είμαστε σίγουροι για την εκδοτική αποδοχή του βιβλίου, μην ξεχνάμε ότι το 2015 βρισκόμαστε μέσα στη βαθιά οικονομική κρίση.
Τα αντίτυπα διατέθηκαν κυρίως μέσω του Παραρτήματος Θεσσαλονίκης της Ε.Μ.Ε. και όλα τα έσοδα δόθηκαν σε αυτό.
Είμαι υποχρεωμένος να τονίσω ότι ο καθηγητής του Α.Π.Θ. Χρόνης Μωυσιάδης έκανε ουσιώδεις παρεμβάσεις στις λύσεις των προβλημάτων
και προλόγισε το βιβλίο. Για να μην αναφέρω ασήμαντες λεπτομέρειες τα αντίτυπα εξαντλήθηκαν, αλλά δεν προχώρησα σε δεύτερη επανέκδοση. Σκέπτομαι, να διορθώσω τα λάθη και τις αβλεψίες (ως ένα βαθμό μοιραία για κάθε βιβλίο) που μου έχουν υποδείξει αγαπητοί συνάδελφοι, να το εμπλουτίσω με ορισμένα θέματα και προβλήματα που τα θεωρώ ουσιώδη και να προχωρήσω σε μία 2η έκδοση.
Θα το προτείνω και στο Δ.Σ. της Ε.Μ.Ε. που θα προκύψει από τις εκλογές του ερχόμενου Μαρτίου,
να πωλείται το βιβλίο ως έκδοση της Ε.Μ.Ε. και όλα τα έσοδα να διατεθούν υπέρ αυτής. Υγεία να έχουμε και όρεξη για εργασία.

Με την ευκαιρία Καλή Νέα Χρονιά για όλους μας. :santalogo:

pavlospallas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pavlospallas » Τετ Δεκ 28, 2022 10:15 am

Ένα κλασικό στο είδος του, που κυκλοφορεί και με το συνοδευτικό των λύσεων, είναι και το Principles and Techniques in Combinatorics, Chen & Koh, World Scientific. Περισσότερα στο https://www.worldscientific.com/worldsc ... =aboutBook

Τόλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τόλης » Τετ Δεκ 28, 2022 10:29 am

Ευχαριστώ πολύ! Καλές γιορτές!

Απάντηση

Επιστροφή σε “Γενικά Μηνύματα”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης