ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Συντονιστής: m.pαpαgrigorakis
-
chrispanop2002
ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Γειά σας είμαι μαθητής Γ λυκείου και καθώς είμαι στα μισά της επανάληψης μου απέκτησα μια απορία που δεν έχω διευκρινίσει ούτε έχω βρεί απάντηση. Η απορία μου είναι πότε είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τη μονοτονία και στην ένωση διαστημάτων σε μία συνάρτηση με κλάδους γιατι σε πολλές περιπτώσεις βλέπω να παραλείπεται;
Λέξεις Κλειδιά:
-
KAKABASBASILEIOS
- Συντονιστής
Re: ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Καλημέρα και καλή σου επιτυχία..chrispanop2002 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2020 1:54 pmΓειά σας είμαι μαθητής Γ λυκείου και καθώς είμαι στα μισά της επανάληψης μου απέκτησα μια απορία που δεν έχω διευκρινίσει ούτε έχω βρεί απάντηση. Η απορία μου είναι πότε είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τη μονοτονία και στην ένωση διαστημάτων σε μία συνάρτηση με κλάδους γιατι σε πολλές περιπτώσεις βλέπω να παραλείπεται;
διάβασε και μελέτησε στο Θεώρημα της σελ 144 το iii)
Φιλικά και Μαθηματικά
Βασίλης
f ανοιγοντας τους δρομους της Μαθηματικης σκεψης, f' παραγωγος επιτυχιας
Τα Μαθηματικά είναι απλά...όταν σκέπτεσαι σωστά...
Τα Μαθηματικά είναι αυτά...για να δεις πιό μακρυά...
Τα Μαθηματικά είναι μαγεία...όταν έχεις φαντασία...
Τα Μαθηματικά είναι απλά...όταν σκέπτεσαι σωστά...
Τα Μαθηματικά είναι αυτά...για να δεις πιό μακρυά...
Τα Μαθηματικά είναι μαγεία...όταν έχεις φαντασία...
-
chrispanop2002
Re: ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΣΕ ΕΝΩΣΗ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
Ευχαριστώ πολύKAKABASBASILEIOS έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2020 4:02 pmΚαλημέρα και καλή σου επιτυχία..chrispanop2002 έγραψε: ↑Κυρ Μάιος 03, 2020 1:54 pmΓειά σας είμαι μαθητής Γ λυκείου και καθώς είμαι στα μισά της επανάληψης μου απέκτησα μια απορία που δεν έχω διευκρινίσει ούτε έχω βρεί απάντηση. Η απορία μου είναι πότε είναι απαραίτητο να εξετάσουμε τη μονοτονία και στην ένωση διαστημάτων σε μία συνάρτηση με κλάδους γιατι σε πολλές περιπτώσεις βλέπω να παραλείπεται;
διάβασε και μελέτησε στο Θεώρημα της σελ 144 το iii)
Φιλικά και Μαθηματικά
Βασίλης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης