. Να αποδείξετε ότι:
Φιλικά,Μάριος
Μέχρι 17/02/2019.
Συντονιστής: Demetres
. Να αποδείξετε ότι:
Φιλικά,Βάζω μια λύση παρακάτω με κάποια επιφύλαξη για τυχόν λογιστικό σφάλμα, έστω:

, προκύπτει απλά με πράξεις, και:
, αν l περιττός άμεσα το όριο μηδέν αφού η συνάρτηση εντός του ολοκληρώματος του αριθμητή είναι περιττή,και το ολοκλήρωμα είναι σε συμμετρικό γύρω από το 0 διάστημα.

άρα για το δοθέν ε υπάρχει πολυώνυμο έτσι ώστε:
(Weierstrass)

Στην σχέσηsot arm έγραψε: ↑Κυρ Φεβ 17, 2019 2:55 pmΒάζω μια λύση παρακάτω με κάποια επιφύλαξη για τυχόν λογιστικό σφάλμα, έστω:
Παρατηρώ ότι είναι γραμμική, πράγματι:
, προκύπτει απλά με πράξεις, και:
Εξετάζουμε τώρα μονώνυμα της μορφής, αν l περιττός άμεσα το όριο μηδέν αφού η συνάρτηση εντός του ολοκληρώματος του αριθμητή είναι περιττή,και το ολοκλήρωμα είναι σε συμμετρικό γύρω από το 0 διάστημα.
Αν πάλι l άρτιος προκύπτει με παραγοντική:
Ο παρονομαστής είναι εφαρμογή του παραπάνω για κ=0, έχω λοιπόν για το κλάσμα:
Από τα παραπάνω για κάθε πολυώνυμο έχω:
αφού όλες οι δυνάμεις του x δίνουν μηδέν και ο σταθερός όρος ισούται με
Έστω ε>0 τυχόν, η f είναι συνεχής στοάρα για το δοθέν ε υπάρχει πολυώνυμο έτσι ώστε:
(Weierstrass)
Άρα:
και τελειώσαμε, ξαναλέω με κάποια επιφύλαξη για λογιστικό σφάλμα, αλλά νομίζω η ιδέα είναι η σωστή.

παντού είναι περιττή.
είναι συνεχής στο
και έχουμε ακόμα μια συνθήκη.
φραγμένη η
υπάρχει.
συνεχής για
και φραγμένη.
(1)
για 

![\exists M>0\forall x\in[-1,1]:|f(x)|\leq M \exists M>0\forall x\in[-1,1]:|f(x)|\leq M](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/aa13681f1fbf4c0d77641b489e76b40e.png)

![f:[-1,1]\rightarrow \mathbb{R} f:[-1,1]\rightarrow \mathbb{R}](/forum/ext/geomar/texintegr/latexrender/pictures/105fdf393ff64f4184d3ad75d0f61e51.png)
και ολοκληρώσιμη 

είναι 

έχουμε αν ονομάσουμε

του Dirac.Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης