Άρθρο σε Ηλεκτρονική Μορφή, από το Ν. Κυριαζή.
Αγαπητοί φίλοι, φίλοι της Γεωμετρίας.
Μετά το τέλος της μελέτης – έρευνας της εικασίας του κ. Α. Μπαρτζόπουλου, που αναρτήθηκε τμηματικά ΕΔΩ, με τα τέσσερα συνημμένα μου που θα ακολουθήσουν, θα αναρτήσω ολοκληρωμένη πλέον την παραπάνω εργασία, σε μορφή Ηλεκτρονικού Άρθρου, του πρώτου στο mathematica, από όσα μέχρι τώρα γνωρίζω.
Η ανάρτηση αυτή θα γίνει με τέσσερα
διαδοχικά συνημμένα μου, ώστε να είμαστε εντάξει και με τον Κανονισμό του mathematica.Μεταξύ των παραπάνω διαδοχικών αναρτήσεών μου, θα μεσολαβεί αρκετός χρόνος για τη μελέτη των τμημάτων της εργασίας, που θα περιέχει κάθε συνημμένο μου.
Τελικά ο κάθε ενδιαφερόμενος θα αποκτήσει, ολόκληρο το άρθρο αυτό, ώστε να το χρησιμοποιεί, όταν και όπου του χρειασθεί, αναφέροντας προφανώς και την σχετική πηγή προέλευσής του.
Έτσι, αρχίζοντας τις παραπάνω αναρτήσεις μου, με το παρακάτω συνημμένο μου
, δημοσιεύω το πρώτο μέρος του άρθρου μου και παρακαλώ για τη μελέτη του και τα σχετικά σχόλιά σας.Με Γεωμετρική αγάπη
Νίκος Κυριαζής.
Στο κλειδωμένο μου θρεν με κατηγορούν άδικα επτά Μαθηματικοί που έχουν διαγράψει και την απολογία μου. Λέτε να γίνεται ρατσισμός και στο mathematica, από κάποιους Μαθηματικούς σε μη Μαθηματικούς; Ερώτηση κάνω:
ΕΔΩ
ποστ136, 137 και 138.
Δηλαδή: Στο κλειδωμένο μου θρεν συμβαίνει το εξής φρικτό: Τρεις (Ορισμένοι Μαθηματικοί) έχουν δέσει άδικα έναν (Μη μαθηματικό) χειροπόδαρα και άλλοι τέσσερις (Ορισμένοι Μαθηματικοί) τον χτυπάνε αδιάκοπα και χωρίς οίκτο. Δεν είναι απάνθρωπο; Ερώτηση κάνω.

, αναρτώ το δεύτερο μέρος του παραπάνω ηλεκτρονικού μου άρθρου, σύμφωνα με αυτά που παραπάνω σας έχω υποσχεθεί.
, αναρτώ το τρίτο μέρος του παραπάνω ηλεκτρονικού μου άρθρου, σύμφωνα με αυτά που παραπάνω σας έχω υποσχεθεί.
, αναρτώ το τέταρτο και τελευταίο μέρος του παραπάνω ηλεκτρονικού μου άρθρου, σύμφωνα με αυτά που παραπάνω σας έχω υποσχεθεί.
Προτάσεις και
Κατασκευές), με δύο συνημμένα μου τα
και
, που θα ακολουθήσουν.
και σταθερού σημείου
επί της
, να βρεθεί σημείο
επί της
και σημείο
επί της
τέτοια ώστε
και
.
με κανόνα και διαβήτη ... θα ήταν τότε δυνατή και η τριχοτόμηση της τυχαίας δοθείσης γωνίας
επί της
και
.]
(#9, συνημμένο 295) αλλά και μέσω της εύκολα αποδεικνυόμενης
.)