http://www.hms.gr/?q=node/1752
Συντονιστής: spyros
Τσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Παρ Απρ 23, 2021 3:02 pmΓια να μην μείνει "ανοιχτό" το θέμα τελικά η Ε.Μ.Ε ζήτησε να γίνει ο συμπληρωματικός διαγωνισμός για τα ΛΥΚΕΙΑ εκτάκτως στις 22 Απρίλη με έγγραφο που απεστάλη στο υπουργείο στις 16 Απρίλη ως "επείγον". Πιθανότατα(προσωπική άποψη) αυτό έγινε για να προλάβουν με άνεση να διορθώσουν τα γραπτά μέσα στο Πάσχα. Και ως συνήθως το υπουργείο τα έκανε μαντάρα! Έκανε αποδεκτό το αίτημα της Ε.Μ.Ε στις 22 Απρίλη δηλαδή την ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ που θα γινόταν ο διαγωνισμός και μάλιστα έστειλε το έγγραφο σε ΟΛΑ τα σχολεία. Έτσι αναγκάστηκε η Ε.Μ.Ε να κάνει την ανακοίνωση σχετικά με την ακύρωση!!! Το ζήσαμε και αυτό....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Στις 10petrosmani έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 08, 2021 10:09 pmΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΙΠΤΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.
Θα πάμε κατευθείαν από Θαλή σε Αρχιμήδη? Η θα προηγηθεί και Ευκλείδης? Στον Θαλή πάντως είχαν πέσει δυσκολότερα θέματα από άλλες χρονιές (τα 2 τελευταία ήταν επιπέδου Ευκλείδη +), οπότε με τους επιτυχόντες τι θα γίνει?Τσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 08, 2021 3:06 pmΑν και σύντομα θα βγεί ανακοίνωση, θέλω να αναφέρω ότι ο δεύτερος Θαλής θα γίνει στις 14 Μάη!!! Ο Αρχιμήδης θα γίνει στις 5 Ιουνίου όχι με το καθιερωμένο τρόπο στην Αθήνα αλλά σε διάσπαρτα εξεταστικά κέντρα! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά![]()
![]()
![]()
![]()
Εδώ από ότι βλέπω αναφέρονται μόνο τα Λύκεια...με τα Γυμνάσια τι θα γίνει? (Και με Θαλή και με Αρχιμήδη)
Το ίδιο ίσχυει και για Γυμνάσια και για τα ΛύκειαLymperis Karras έγραψε: ↑Δευ Μάιος 10, 2021 5:14 pmΕδώ από ότι βλέπω αναφέρονται μόνο τα Λύκεια...με τα Γυμνάσια τι θα γίνει? (Και με Θαλή και με Αρχιμήδη)
Απλά παραξενεύθηκα διότι το έγγραφο αναφέρεται μόνο σε Λύκεια...και κάτι τελευταίο...οι επιτυχόντες που αναφέρονται είναι συνολικοί ή μόνο λύκεια?Τσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Δευ Μάιος 10, 2021 5:31 pmΤο ίδιο ίσχυει και για Γυμνάσια και για τα ΛύκειαLymperis Karras έγραψε: ↑Δευ Μάιος 10, 2021 5:14 pmΕδώ από ότι βλέπω αναφέρονται μόνο τα Λύκεια...με τα Γυμνάσια τι θα γίνει? (Και με Θαλή και με Αρχιμήδη)
Προφανώς συνολικοί! Είναι πάρα πολλοί για Αρχιμήδη..Lymperis Karras έγραψε: ↑Δευ Μάιος 10, 2021 5:34 pmΑπλά παραξενεύθηκα διότι το έγγραφο αναφέρεται μόνο σε Λύκεια...και κάτι τελευταίο...οι επιτυχόντες που αναφέρονται είναι συνολικοί ή μόνο λύκεια?Τσιαλας Νικολαος έγραψε: ↑Δευ Μάιος 10, 2021 5:31 pmΤο ίδιο ίσχυει και για Γυμνάσια και για τα ΛύκειαLymperis Karras έγραψε: ↑Δευ Μάιος 10, 2021 5:14 pmΕδώ από ότι βλέπω αναφέρονται μόνο τα Λύκεια...με τα Γυμνάσια τι θα γίνει? (Και με Θαλή και με Αρχιμήδη)
Καλησπέρα! Δυστυχώς έχουμε ξαναπεί ότι "εκτιμήσεις" δεν γίνεται να κάνει κανείς! Τα συνολικά αποτελέσματα θα βγουν σύντομα. Κάντε λίγο υπομονήmath. έγραψε: ↑Παρ Μάιος 14, 2021 5:37 pmΚαλημέρα , να ρωτήσω κάτι άμα γίνεται εγώ είμαι μαθητής γ γυμνασίου διακρίθηκα πέρσι Αρχιμήδη και σήμερα έδωσα τον συμπληρωματικό διαγωνισμό Θαλή και να πω λίγο ότι στο 1ο θέμα ενώ τα κάνα σωστά τη σκέψη και τα πάντα έκανα ένα μικρό αριθμητικό σε μια διαίρεση από βιασύνη με αποτέλεσμα να μου βρω λάθος αποτέλεσμα ενώ ο τρόπος ήταν σωστός.Στο 2ο το έλυσα ολόκληρο και στο 3ο στην γεωμετρία κόλλησα και ενώ ήταν κάτι αρκετά απλό απλώς δεν το είδα εκείνη τη στιγμή (έγραψα όμως κάποια πράγματα).Όποτε πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει ......Μήπως γνωρίζουμε κάτι για την ημερομηνία των αποτελεσμάτων(μια εκτίμηση) η τη βάση για να περάσεις ξέρω 'γώ(πάλι εκτίμηση)
Ευχαριστώ
Εφόσον ο Αρχιμήδης είναι στις 5 Ιουνίου, νομίζω τα αποτελέσματα θα βγουν αρκετά σύντομα (μέσα σε 2-3 βδομάδες ή και λιγότερο). Για την βαθμολογία δεν ξέρωmath. έγραψε: ↑Παρ Μάιος 14, 2021 5:37 pmΚαλημέρα , να ρωτήσω κάτι άμα γίνεται εγώ είμαι μαθητής γ γυμνασίου διακρίθηκα πέρσι Αρχιμήδη και σήμερα έδωσα τον συμπληρωματικό διαγωνισμό Θαλή και να πω λίγο ότι στο 1ο θέμα ενώ τα κάνα σωστά τη σκέψη και τα πάντα έκανα ένα μικρό αριθμητικό σε μια διαίρεση από βιασύνη με αποτέλεσμα να μου βρω λάθος αποτέλεσμα ενώ ο τρόπος ήταν σωστός.Στο 2ο το έλυσα ολόκληρο και στο 3ο στην γεωμετρία κόλλησα και ενώ ήταν κάτι αρκετά απλό απλώς δεν το είδα εκείνη τη στιγμή (έγραψα όμως κάποια πράγματα).Όποτε πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει ......Μήπως γνωρίζουμε κάτι για την ημερομηνία των αποτελεσμάτων(μια εκτίμηση) η τη βάση για να περάσεις ξέρω 'γώ(πάλι εκτίμηση)
Ευχαριστώ
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες