Αυτό τι είναι πάλι ;
Συντονιστής: spyros
-
- Επιμελητής
Αυτό τι είναι πάλι ;
Όταν ανοίγω τον explorer ανεβαίνει αυτόματα τελευταία μια καρτέλα(δύο ίδιες στην ουσία) με τίτλο μεταφορτώσεις λογισμικών που οδηγεί στο σύνδεσμο :
http://greek.toggle.com/index.php?rvs=h ... d=79918787
Τι είναι αυτό και πώς θα το ..ξεφορτωθώ ;
Φοβάμαι μήπως μου κλέβουν αρχεία . Αλλά το Norton δεν με προειδοποιεί για κάτι τέτοιο.
Αν γνωρίζετε κάτι σχετικό, θα σας είμαι ευγνώμων.
Μπάμπης
http://greek.toggle.com/index.php?rvs=h ... d=79918787
Τι είναι αυτό και πώς θα το ..ξεφορτωθώ ;
Φοβάμαι μήπως μου κλέβουν αρχεία . Αλλά το Norton δεν με προειδοποιεί για κάτι τέτοιο.
Μπάμπης
- nsmavrogiannis
- Επιμελητής
- Επικοινωνία:
Re: Αυτό τι είναι πάλι ;
Μπάμπη έλεγξε το σύστημα σου με κάποιο anti-spyware. Eγώ χρησιμοποιώ του Superantispyware που είναι δωρεάν. Θα το βρείς στο http://www.superantispyware.com/.
Μαυρογιάννης
Μαυρογιάννης
Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος
Ηράκλειτος
Μπάμπη, ο Explorer δέν είναι ασφαλής περιηγητής. Ο Firefox είναι μακράν καλύτερος!Μπάμπης Στεργίου έγραψε:Όταν ανοίγω τον explorer ...
Μπάμπης
Αναρωτιέμαι τί άλλο ακόμα πρέπει νά συμβεί μέ τόν Explorer γιά νά αποφασίσουμε νά τόν πετάξουμε στό καλάθι ανακύκλωσης!

-
- Επιμελητής
Μάλλον εμένα πρέπει να πετάξουν στο καλάθι ανακύκλωσης αλλά φοβάμαι ότι θα πάει και το καλάθι χαμένο !grigkost έγραψε:Μπάμπη, ο Explorer δέν είναι ασφαλής περιηγητής. Ο Firefox είναι μακράν καλύτερος!Μπάμπης Στεργίου έγραψε:Όταν ανοίγω τον explorer ...
Μπάμπης
Αναρωτιέμαι τί άλλο ακόμα πρέπει νά συμβεί μέ τόν Explorer γιά νά αποφασίσουμε νά τόν πετάξουμε στό καλάθι ανακύκλωσης!
Έψαχνα στις ιδιότητες του explorer και τυχαία είδα ότι στην αρχική σελίδα είχε προστεθεί και η διεύθυνση που σας έδωσα. Αλλά σας ρωτώ : δεν έπρεπε να αρχίσω να ψάχνω από εκεί , αν σκεφτόμουνα ως μαθηματικός ; Αλλά μερικές φορές τα πιο απλά πράγματα είναι δύσκολο να τα σκεφτούμε.
Ο λόγος που ανυσυχούσα είναι διότι έχω γραμμένους μερικούς κωδικούς πρόσβασης στον υπολογιστή για στο AMAZON και το paypal (κακώς βέβαια!) και αν τους κλέψουν, άντε να πληρώνεις !!!Όυφ .
Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμμεσες απαντήσεις σας !
Μπάμπη δεν είναι τίποτα αυτό. Συμβαίνουν αν δεν κάνεις συχνά clear cache στον explorer σου. Διαφημίσεις κτλ...
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα, όποιον browser κι αν χρησιμοποιείς θα κάνεις Delete Files + Delete Cookies! Αυτό είναι το σημαντικότερο..
Κατά τακτά χρονικά διαστήματα, όποιον browser κι αν χρησιμοποιείς θα κάνεις Delete Files + Delete Cookies! Αυτό είναι το σημαντικότερο..

-
- Επιμελητής
Το κάνω αμέσως και ευχαριστώ ! Δεν έχω κάνει ποτέ διαγραφή cookies .Για να δω τώρα τι θα γίνει !!!mairh.c.p έγραψε:Μπάμπη δεν είναι τίποτα αυτό. Συμβαίνουν αν δεν κάνεις συχνά clear cache στον explorer σου. Διαφημίσεις κτλ...
Μπάμπης
Θα τρέχει πιο γρήγορα ο browser σου, θα είναι σίγουρα πιο ασφαλής και δε θα κινδυνεύεις από.. αλλαγές αρχικής σελίδας!...
Σίγουρα όμως, όπως προείπαν, ο firefox είναι ο πιο ασφαλής browser αυτή τη στιγμή

Σίγουρα όμως, όπως προείπαν, ο firefox είναι ο πιο ασφαλής browser αυτή τη στιγμή

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες