Μαθήτρια Α Γυμνασίου η κόρη μου πήραμε αποτελέσματα σήμερα κ Μαθηματικά έγραψε 13

Συντονιστής: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
Μαθήτρια Α Γυμνασίου η κόρη μου πήραμε αποτελέσματα σήμερα κ Μαθηματικά έγραψε 13
Προσπαθώ να καταλάβω τι μας λες. Σε ζώνουν τα φίδια επειδή το παιδί έγραψε 19 και 11/15; Για εξήγησέ μας τι θέλεις να πεις, ώστε να μπορέσουμε να σου δώσουμε κάποια συμβουλή.Nero έγραψε: ↑Τετ Ιουν 19, 2024 3:20 amΜαθήτρια Α Γυμνασίου η κόρη μου πήραμε αποτελέσματα σήμερα κ Μαθηματικά έγραψε 1319 κ στα δύο τετράμηνα κ τελικό γμο 19&11/15..Τι πήγε στραβά με τα Μαθηματικά δεν μπορώ να καταλάβω.. φοβάμαι ότι έχει χάσει επεισόδια...οι περισσότεροι συμμαθητές της κάνουν φροντιστήριο στο μάθηματικα αλλά εγώ πίστευα ότι είναι υπερβολή να ξεκινήσουμε από τόσο νωρίς.. τώρα με ζώνουν τα φίδια.. μήπως αδικώ το παιδί..σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα Μαθηματικά..τι με συμβουλεύεται να κάνω? Στεναχωρέθηκα..
Ίσως να σας φανεί κάπως άκομψο αυτό που θα πώ αλλά θα σας συμβούλευα να μην στοχεύετε στην τελειότητα. Σε τόσο μικρές ηλικίες ίσως αυτό να έχει και αρνητική επίδραση στο παιδί σας.Nero έγραψε: ↑Τετ Ιουν 19, 2024 3:20 amΜαθήτρια Α Γυμνασίου η κόρη μου πήραμε αποτελέσματα σήμερα κ Μαθηματικά έγραψε 1319 κ στα δύο τετράμηνα κ τελικό γμο 19&11/15..Τι πήγε στραβά με τα Μαθηματικά δεν μπορώ να καταλάβω.. φοβάμαι ότι έχει χάσει επεισόδια...οι περισσότεροι συμμαθητές της κάνουν φροντιστήριο στο μάθηματικα αλλά εγώ πίστευα ότι είναι υπερβολή να ξεκινήσουμε από τόσο νωρίς.. τώρα με ζώνουν τα φίδια.. μήπως αδικώ το παιδί..σίγουρα κάτι δεν πάει καλά με τα Μαθηματικά..τι με συμβουλεύεται να κάνω? Στεναχωρέθηκα..
Καλημέρα.
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες