Πρόσκληση για συμπλήρωση ερωτηματολογίου έρευνας.

Συντονιστής: Καρδαμίτσης Σπύρος

Άβαταρ μέλους
nsmavrogiannis
Επιμελητής
Δημοσιεύσεις: 4292
Εγγραφή: Σάβ Δεκ 20, 2008 7:13 pm
Τοποθεσία: Αθήνα
Επικοινωνία:

Πρόσκληση για συμπλήρωση ερωτηματολογίου έρευνας.

#1

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nsmavrogiannis » Τετ Ιούλ 10, 2019 11:09 am

Διαβιβάζω μήνυμα σχετικό με έρευνα που πραγματοποιείται στον Τομέα Διδακτικής των Μαθηματικών του ΕΚΠΑ προσβλέποντας στην συνδρομή συναδέλφων που διδάσκουν σε σχολεία.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Με το μήνυμα αυτό σας καλούμε να συμπληρώσετε ΑΝΩΝΥΜΑ ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με τις δράσεις/πρακτικές των εκπαιδευτικών για την αξιολόγηση των μαθητών/τριών τους στα μαθηματικά (Γυμνάσιο και Λύκειο). Το ερωτηματολόγιο αναπτύχθηκε στο πλαίσιο του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «Ενίσχυση της διαμορφωτικής αξιολόγησης: από την θεωρία στην πρακτική και τις πολιτικές» (“Promoting formative assessment: From theory to Policy and practice” - FORMAS), το οποίο ανήκει στη δράση 3 του ERASMUS+ και χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Το πρόγραμμα υλοποιείται στην Ελλάδα από το Τμήμα Μαθηματικών ΕΚΠΑ (Τομέας Διδακτικής Μαθηματικών). Μέσω του ερωτηματολογίου επιδιώκεται η συγκέντρωση πληροφοριών σχετικά με τις ανάγκες των εκπαιδευτικών που διδάσκουν μαθηματικά στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε θέματα διαμορφωτικής αξιολόγησης. Τα δεδομένα που θα προκύψουν θα χρησιμοποιηθούν για το σχεδιασμό ενός προγράμματος επαγγελματικής εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για την διαμορφωτική αξιολόγηση των μαθητών/τριών. Οι πληροφορίες που θα αναφέρετε στο ερωτηματολόγιο θα παραμείνουν άκρως εμπιστευτικές.

Θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μας απαντήσετε μόνο εφόσον εργάζεστε σε σχολείο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημόσιο/ Ιδιωτικό).

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
Γιώργος Ψυχάρης
Επιστημονικός Υπεύθυνος του προγράμματος FORMAS στην Ελλάδα

Για να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο, επισκεφτείτε τον εξής σύνδεσμο:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIp ... _form_link.


Αν κανείς δεν ελπίζει, δεν θα βρεί το ανέλπιστο, οι δρόμοι για το ανεξερεύνητο θα είναι κλειστοί.
Ηράκλειτος

Λέξεις Κλειδιά:
Απάντηση

Επιστροφή σε “Διδακτική των Μαθηματικών”

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης